Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mmmmmm... słodka ciepła krew, pychota :)

po trailerze za bardzo się nie skapnołem o czym ta gra, ale jak

zobaczyłem na początku te latające smugi dymu pomyślałem, ze następny Potter się rodzi.

Trailer super miejmy nadzieje, ze takaż będzie i gra.

Napisano

Ostatnio filmiki z gier, trailery stoją na coraz wyższym poziomie. Ciekawe, kiedy zobaczymy taką jakość na silniku gry..? ;) Dobra animacja, dymek nawet fajny no i postacie: laski z dość rozbudowanym pancerzem z tyłu ;)

Napisano

Ponoć gra strasznie słaba...bardzo.

Ale filmik zacny. Dość drastyczny...

Napisano

Za dużo przemocy i okrucieństwa, a za mało treści... Mnie ten trailer odstraszył, nie zachęcił...

Choć, animacja dobra.

Napisano

Zrobione na poziomie, ale w sumie widziałem tylko dużo bezsensownej przemocy. Nie jestem przeciwnikiem posoki w grach, ale tutaj to nie służy żadnemu celowi. No chyba, że w grze chodzi zabijanie niewinnych i bezbronnych ludzi...

Napisano

2:30 Widać jedną z głównych bohaterów jak patrzy na to co dzieje się w mieście... jak znam takie gry to pewnie w ramach tutorialu trzeba będzie dojść do miasta a tam okaże się że te czarne charaktery wybiły większość mieszkańców (po czy teleportowali się do złego srajdołka) i tak zaczyna się nasza przygoda... dopaść tych złych i zadość uczynić... a patrząc na ich możliwości to będzie to grupka bossów - Potężna czrnoksiężniczka ^^, wielki tępy silny gigant, i szczwane podstępne motylopodobne coś... idealny początek do wciągającej gry... bo patrząc na intro już chcemy dokopać tym nicponiom...

Napisano

dobrze wygląda scena wyciskana z człowieka-cytryny, miąższu-krwi.

Napisano

Bad Moon - dzieki za linka. Osobiscie duzo bardziej mi sie podoba ten trailerek.

Napisano

Papa Pio jest zupełnie (może prawie zupełnie) odwrotnie, to ty chodzisz tym zły i nawalasz jeszcze źlejszych :)

Napisano

Nie zagłębiałem się w scenariusz..., ale w myśl powiedzenia "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" - naparzając tych złych jesteśmy tymi dobrymi... no chyba, że w przerwie w naparzaniu wyciskamy miąższ z wieśniaków.... to wtedy nie...