Napisano 12 Czerwiec 200420 l he az musialem topica zalozyc :P szukaj baaaaaaaaaaaardzo fajne :) naprawde super sprawa. Zamiast szukac po wszystkich pokazane jest co mniej wieciej jest napisane. Tak trzymac. taka moja od razu propozycja: czy mozna by jakies inne emotki dac, bo te co sa to sa troche :/ ew jakis minikonkurs oglosic czy chetnych do tego znalezc (np mnie)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Heh, looknij sobie w profil, dowiesz sie gdzie jestes najbardziej aktywny;)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Autor he :P WIP ale Adek linki do GG, tlena i SKYPE nie sa takie jakie powinny byc :/ Choc widze ze sie emotki zmieniaja (przed chwila byla inna ta -> :( ) [Edytowany w 12-6-2004 » Leru]
Napisano 12 Czerwiec 200420 l ogulnie jakos bardziej profesjonalnie wyglada...Naprawde lepiej....sie pracuje
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Ciągle wprowadzam jeszcze małe poprawki. Teraz dopisuje swój kod więc czasami mogą pojawić się jakieś błędy. A co jest z linkami do GG i tlana ... u mnie dzialaja. [Edytowany w 12-6-2004 » Adek]
Napisano 12 Czerwiec 200420 l hehe, fajne ... a czy dałoby się tak zrobić, by tekst się zawijał zamiast wychodzić poza stronę nawet gdy ktoś zapoda obrazek w rozdziałce przekraczającej rozdziałkę monitora? takie przewijanie całej strony, by przeczytać całą wypowiedź trochę irytuje :) hmm .... intuicyjnie wyczuwam, że byłoby trochę kobinowania, ale mogłoby się opłacić :)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Tak jakoś przyjemniej się zrobiło - more user friendly rzekłbym nawet ;)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Autor acha jak koledzy wyzej. Przyklad: cgtalk.com :> (wiem wiem konkurencja :P)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Zaje..iście wygląda teraz obszar z danymi usera, choćby nagrobek :) Da best :D
Napisano 12 Czerwiec 200420 l Ja zauważyliście wprowadzonych zostało kilka wartych uwagi ulepszeń. Mniej więcej co nowego (tak na szybko, ciągle dopisuje skrypty i zmieniam lekko wygląd): - nowe opcje w profilu (warto zajrzeć) - nowy interfest U2U - powiadamianie o U2U dźwiękiem - kontrola avatarów, załączników w standardzie - dopisany nowy quick jump - nie dzialajacy juz na zasadzie zapytan do bazy danych przez co dziala natychmiast - nowa WYSZUKIWARKA! POLECAM!!!! (Szukaj) - powiadamianie o U2U na maila - książka adresowa zamiast przyjaciół - od teraz przy folderach watkow zaznaczane sa nie tylko watki z nowymi postami od czasu ostatniego wejscia ,ale i watki w ktorych postowal zalogowany aktualnie user - nowa \"Szybka odpowiedz\" ... to tylko czesc ulepszen ... wiecej rzeczy dopisze gdy bede mial wiecej czasu (po obronie).
Napisano 12 Czerwiec 200420 l i bardzo ulatwione kasowanie nieregulaminowych postow na raz. super sprawa :] [Wyedytowany dnia 12-6-2004 > SansSerif]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l \" bardzo ulatwione kasowanie nieregulaminowych postow na raz. super sprawa\" Ehhh.. ja nie doczekalem, ale za to moje wnuki sie ciesza... ;) Cos nie mam kropki przy watku, w ktorym sie wypowiadalem. [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > dr Ug]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l O ulepszeniach dla moderatorow nie pisalem :) Co do kropki. U mnie to dziala. Zrob refresh. Moze cos pochrzanilem z ikonkami folderow. Dorabialem je o 2 w nocy.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Wysłane przez Leru acha jak koledzy wyzej. Przyklad: cgtalk.com :> (wiem wiem konkurencja :P) jaka tam konkurencja. Zadna konkurencja. Nie maja takich userow :)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l A czemu Adek ja widze każdy twój post zdublowany? :P Ogólnie fajne zmiany ale brakuje mi jednak czarnej skórki....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Mam mala sugestie, po kazdym krotkim tekscie, guziczki \"profil, e-mail, strona www, szukaj, u2u\" moglyby byc \"przyklejone\" do dolnej granicy postu... teraz niewyglada to zbyt estetycznie... [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Mateusz] [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Mateusz]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l u mnie sa na dole .... podobno opera tak je pokazuje tylko przy krotkich wypowiedziach ...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l no tak... Opera... heh, faktycznie w IE wszystko OK... a moze daloby sie jakos pod operka to zrobic?? ;) P.S. Zmiany w panelu \"Szybka odpowiedź\" trzeba bardzo pochwalic, jest duzo ladniej... :P [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Mateusz]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor nie tylko opera ale i FireFox (pewnie tez i czysta mozilla). A jesli chodzi o te linki do GG i tlen`a to jak tamto pisalem to byly do msn i yahoo czy AOL (czegos tam czego sie nie czesto u nas uzywa :P) teraz jest git Wyglad jest coooooraz lepszy tak trzymac :)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Uzywam FireFoxa i mozilli. U mnie jest OK. Zainstalowalem Opere -faktycznie problem.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l A... i jeszcze jak zmora powraca temat ikonki WPkontakt... czas leci, a WpK dalej dziala... moze by jednak... ;)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l EE Adek a gdzie urodziny ? cos niewidze.... Ps tez uzywam opery i jest z tym problem...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l a i mam takie pytanie czy to \"dr Ug\" zabral sobie kropke w ksywce czy modernizacja forum??
Napisano 13 Czerwiec 200420 l dr pisze sie bez kropki. Cos Opera nie chce wspolpracowac. Wszystkie przegladarki rozumieja XHTML\'a i tagi pieknie ... operka - nie ...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l i jeszcze jedno czy ten pasek na gorze (max3d.pl Forum ? Komentarze, propozycje ... ? zmiany na forum i \"Idz do forum\") moglby wygladac tak jak ten na dole... ?? o i jeszcze sie przyczepie, co z WpK?? :D i jeszcze: \"szybka odpowiedz\" moglaby sie blokowac z postami [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Mateusz]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l a moze w szybkiej odpowiedzi umiescic te skrypty do IMG,E-Mail,URL,Quote ?? lepiej by bylo.....moim skromnym zdaniem...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l U, ale cos sie przed chwila spieprzylo;) Do rzeczy - ikonki z kropkami sa fajne, ale nie widac ich - przynajmniej u mnie - w ostatnich postach, co jest niewybaczalne! ;)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Dobrze Adek,szybki link do regulaminu forum widze czesto bedzie sie do niego odwolywac...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ok jeszcze jedna wazna zecz ....w Silver theme moze jednak zmien te ikonki przy oznaczeniu nowych wiadomosciach......bo sa takie znikome i nie sa tak widoczne jak w defaulcie....
Napisano 13 Czerwiec 200420 l DruG: to ja sie bawilem. Coz. Szkoda ,ze mi tego nie wybaczysz. Taki engine :) Co do Opery - to naprawde, szablony sa zgodne z XHTML w bazie i ciezko cos zepsuc a ta dziwna przegladarka odmawia posluszenstwa. Jest mozliwosc zeby to dobrze wypozycjonowac tworzac cos takiego po swojemu uzywajac tagow ktore ona obsluguje. Myslalem ,ze Opera moze dorownac mozilli juz ale nie :P Mozilla wygrala ... posiedze nad ta kwestia jak bede mial wiecej wolnego czasu ... Innymi themami sie jeszcze nie zajmowalem ... Szybka odp. jest po to aby nie przesadzac z IMG etc ... masz to w zwyklej odpowiedzi. Tyle na dzisiaj ... goni mnie czas ... dopieszczal bede to wszystko w trakcie.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Wow, dwa dni mnie nie ma a tu takie zmiany. Oczywiście bardzo dobre. Brawa Adku!
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Faktycznie dobrze bylo by podziekowac dla ciebie i ekipy pozadkujaco-pomagajacej BRAWO ADKU FORUM TERAZ JEST JESZCZE LEPIEJ ZORGANIZOWANE
Napisano 13 Czerwiec 200420 l heh, to chyba pierwsze zmiany, które bardzo mi się podobają :) naprawdę trzeba cię pochwalić Adku :D tylko taki mały błąd się wkradł... pozdrawiam EDIT już jest dobrze :) [Wyedytowany dnia 13-6-04 > Loozack]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l heh, ja tam sobie opere bardzo cenie... szybka, ladna, funkcjonalna... Mozilla tez spoko, ale jakos wydaje mi sie mniej dopieszczona... trudno...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l wlasnie doświadczylem dzwieku powiadomienia o nowej wiadomosci U2U i bardzo mi sie podoba... >niejest upierdliwy,niejest drazniący,niejest glosny i ten wysoki ton jakos nawet mi pasuje ---- ogolnie dobra robota...
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Orion napisal dzisiaj 55 wiadomosci?!!?!? Ja pierdziele, jaka spameriada. Swego czasu Pablo tak produkowal posty:>
Napisano 13 Czerwiec 200420 l zauwazylem wlasnie ....... jak sie niespi i nieje to takie dziwadztwa wychodzą Orion > zzeby ci palce do klawiatury niewrosły..... (2-gi Pablo sie robi)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Jacy zawistni :D Chyba troche przesadzacie z tymi 55, a poza tym to chyba wy nie macie co robić skoro siedzicie i liczycie majne posten :D
Napisano 13 Czerwiec 200420 l hehe poto sa statystyki nowe i tam jest napisane kto i ile wiec niema tu co liczyc :P
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ty Marcin pewnie jestes 2 posty za nim, wiec wiesz... Przyganial kociol garnkowi. Orion: zawistni o ilosc postow? Brawo.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Drug daj spokój mamy niedzielę dzień wolny, każdy chce się zrelaksować :) A co do tych staystyk to kupa wielka bo wczoraj miałem 685, a dziś 705 czyli równe dwadzieścia a nie 55. Jak mam milczeć to wporzo
Napisano 13 Czerwiec 200420 l ty juz pisze :P ale tak przyokazji to prosze adka aby cos z tymi ikonkami nowych wiadomosciach przy tematach i Dzialach WIP i innych.... Please