adek Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 W sieci pojawił się trailer gry, która jest kontynuacją niegdyś kultowej gry Mortal Kombat 9 - Kombat Kontinues Trailer. Premiera tej gry planowana jest na 19 kwietnia 2011 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1672
Nezumi Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 Kurde jak zaluje ze to tylko na konsole... A nie kupie konsolki dla 2 gier (bo jeszcze tekken :D).
floo Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 ta część przekonuje mnie do zakupu bardziej niż ostatnia... trzeba będzie to wypróbować. Jak ktoś przetestuje po premierze to niech opisze wrażenia... ;)
blinq Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 Normalnie uchachałem się jak dziecko :D Stare dobre czasy się przypomniały i MK2 ;) Rzeczywiście szkoda, ze tylko na konsole....
Gość kakaku Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 klasyk + dobra grafika = nie jest zle. Ale jak dla nie to tylko tempy siekacz. Duszenie klawiszy bez wiekszej logiki i nic wiecej. A takie efekty jak x-ray i hektolitry krwi to tak dla poniezej 16 latkow. Moze zmenie zdanie jak wyjdzie demo (o ile wyjdzie).
Nezumi Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 kakaku - tepy siekacz? A czego spodziewasz sie po bijatyce? :/ To Mortal Kombat a nie Grand Master Chess.
Gość kakaku Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 To tylko i wyłącznie moja opinia na temat tej gry. Nie chce nikogo obrażać, ale dla mnie głupotą jest kupienie ps3 specjalnie dla tej gry, szczególnie jeśli wyszło już dawno kilkanaście pozycji lepszych od tej...
Artur Paprocki Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 Obraziłeś mnie ! Zastosuje fatality: Oddaje mocz w twój kikut szyjny !
vrocker Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Kupię tylko wtedy gdy dystrybutor będzie dodawał dmuchaną replikę automatu MK. Stare dobre czasy. hehe
marcinW Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 może i tępy siekacz, ale widać, że w końcu nowa gra a posiada to co miały starsze wersje. MK (choć już dawno przestałem się interesować od czasu MK2 i 3) od 4 części moim zdaniem zaczęło iść w złą stronę. a tutaj... znowu mamy 3 tylko o niebo lepiej wykonaną :) z zakupieniem Konsoli z jej powodu to może przesada ale wiadomo... jak już się kupi to inne pozycje też będą warte uwagi ;) mam tylko nadzieję, że Street Fightera nie zaczną odkopywać z popiołów hehe.
Fr3d3k Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 w tym tygodniu demo bez subskrypcji....ihaaaaaaaa :) deadline'y chyba wezmą w łeb :!o
Rekomendowane odpowiedzi