Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

W sumie to od dawien dawna nic nie robiłem ciekawego. Z racji tego, że chciałbym jakoś bardziej wrócić do modelowania i uczenia się to prosiłbym o jakiegoś kopa motywacyjnego.

Oto moje wypociny z pomiędzy okresów nicnierobienia, których było zdecydowanie więcej niż robienia. Nie jestem pewny czy to po kolei jest. Tak uprzedzając - wiem, muszę się nauczyć robić materiały oraz teksturować.

TSM, czyli speed modeling: (tylko z dodanym jakimkolwiek oświetleniem)

4249633.jpg

(moja pierwsza okropna "organika")

4249635.jpg

4249636.jpg

4249641.jpg

4249639.jpg

lampa.jpg

I jakieś modele nad którymi spędziłem więcej czasu (zwykle przy lekkiej pomocy jakiegoś tutoriala)

NieskończoneCamaro przy którym trochę poleglem i nie dokończyłem.

camaro.jpg

Pierwsze próby z zrobieniem tekstur;]

Kfiat (bo kwiatem go nie nazwę;p)

4249672.jpg

Mini Cooper

4249678.jpg

4249676.jpg

Cartoon Boy, do którego teraz przysiadlem i może zrobię mu kilka innych póz. No i oteksturuję może.

4249679.jpg

4249680.jpg

W sumie wiem, że nie powinienem wrzucać pewnie z połowy z tych modeli, ale liczę na to, że załapię jakiś bodziec.

Edytowane przez Chasdiel

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 17,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cartoonowy chłopek całkiem spoko. Z nosem coś mi nie gra, za mocno zarysowany jest i trochę za głęboko osadzony. Myśle że spokojnie możesz wywalić mu dziurki od nosa i go wygładzić. Coś bardzo niedobrego dzieje się z uchem, jest gładko aż nagle bum i jakaś waska dziura nie tam gdzie bym się jej spodziewał. Będzie lepiej jak i ją zalepisz. Model z dużym potencjałem do dalszego ciągnięcia dalej. Bodziec!

Napisano

Dokładnie. Ostatni karton fajny, ale w poprzednich modelach są nieciekawe miejsca. Samochody krzywo, pianino sprawia wrażenie zwalonej skali.