Ros1 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 (edited) Ros1 serio wildheadache maciekG Klocjusz lukasz_lkz Status ZiN Edited March 25, 2011 by Ros1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 ja na wildheadache...chociaż to bardziej budynek niż miasto:) ale przyjemnie wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ros1 Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 Dzięki wszystkim za udział, temat wydawał mi się dość wszechstronny, ale prac było jednak dość mało. Chociaż mam wrażenie, że wpływ mogło mieć też przeniesienie tsp. Mój głos na maćkaG - fajny klimat i miło, że inna technika :) wildheadache - Rzeczywiście przyjemnie wyszło, ale jakoś brakuje mi chociaż delikatnej sugestii innych zabudowań... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalion Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 coś kiepsko z frekwencją w tym głosowaniu:/ przeprowadzka nie wyszła na dobre dla TSP jak na chwilę obecną... mój głos poszedł na - wildheadache, choć prace Ros1 i MaciekG są również bardzo fajne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrocker Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Głos na MaćkaG, choć zaraz za nim serio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBill Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 jak dla mnie serio, za klimat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildheadache Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 glos na MaćkaG - fajna ta akwarelka acz pracka Ros1 też przyjemna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Przegapiłem sondę :X MaciekG, moim zdaniem- super praca. Zgłaszajcie czym prędzej przypadki gdy widzicie, że informacja o braku TSP, TSP Sondy nie pojawia się na głównej. Postaramy się jakoś wyciągnąć odpowiednio TSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 proponuje przerzucić tsp do teczek bo na razie kiepsko na niego działa ta izolacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hpx- Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 też uważam że lepiej go do teczek dać, ja sonde też przegapiłem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 hop hop jest tu jakiś moderator? =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmeN2501 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Mi sie wydaje czy pomysl rozdzielenia na osobne dzialy teczek i pojedynczych prac nie dokonca wypalil? jakis straszny zastój na forum 2d ostatnio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sucharek Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 no właśnie trochę dziwnie się zrobiło po tym przemeblowaniu forum, mam wrażenie że wszystko jest jeszcze w trakcie porządkowania ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serio Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Zgadzam się z powyższymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Double_G Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ja również się zgadzam. Było dobrze tak jak było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakula Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 A gdzie wogole jest nowy TSP? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
prrrszalony Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 hehe, wciąż pracujemy nad układem forum. Możecie nam pomóc pisząc tutaj http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=73888 albo odpalając swój własny temat w komentarzach, propozycjach :) Wiadomo, że czasem można przedobrzyć, szczególnie ze zmianami jest ciężko, bo nawyki robią swoje i można zdrowo podpaść :D Mamy sporo zmian w drodze, wciąż knujemy co poprawić a co zmienić i okazuje się, że raz na jakiś czas się w tym gubimy. Macie możliwość nas zbesztać do woli w komentarzach i propozycjach, więc skorzystajcie z tej okazji. Lepsze to niż cisza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 (edited) osobiście zastoju nie zaobserwowałem, galeria ma mały ruch jak zawsze, teczki kipią, a konkursy się odnajdą, bo czemu nie, są na widoku jak nigdy przedtem :) właściwie chodzi tylko o TSP, ChC ożył, a zabawy w wątkach zbiorczych też mają się dobrze konkursy i zabawy na reszcie nie zakopują galerii i teczek. trzeba tylko nauczyć się gdzie teraz leżą oddzielenie galerii trochę ją uwidoczniło. była tłamszona przez teczki, a ma trochę odrębną funkcje z czego wynika mała frekwencja, ale to nie powód by ją zarzynać ;) tak jak powiedział prrr, komentarze mile widziane, jeśli są jakieś propozycje, można je wypisać z uzasadnieniem w linku wyżej Edited April 5, 2011 by n-pigeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 No mnie cieszy, że ta dyskusja się rodzi. Im większy Wasz wkład- tych, którzy tworzą zawartość tych galerii- tym lepiej będziemy mogli zrobić coś co sprosta oczekiwaniom. Czujcie się wolni w komentowaniu i krytykowaniu. Rozdzielenie teczek i galerii zdaje się, że ma sens, bo łatwiej odnaleźć to co nas interesuje. Wciąż jednak jeszcze musimy dopracować dział Warsztat i coś zrobić z konkursami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sucharek Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 rozdzielenie ma sens ale w galerii zabłąkały się wipy, teczki, sondy.. co rodzi dysonans ;) myślę, że dobrze by też było w związku ze zmianami zrewidować regulamin i dodać informację o nowym rozkładzie działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 rozdzielenie ma sens ale w galerii zabłąkały się wipy, teczki, sondy.. co rodzi dysonans ;) myślę, że dobrze by też było w związku ze zmianami zrewidować regulamin i dodać informację o nowym rozkładzie działu. No niestety wątki musimy przenosić ręcznie :), a jesteśmy zaledwie ludźmi ^^ jeśli ktoś coś spostrzeże niech zaraportuje wątek i w komentarzu napisze, że jest on do przeniesienia z galerii. Przeleciałem tyle stron, że nie powinno być tego wiele (znalazłem nawet wątki z tutkami np ten omena teraz jest w warsztacie), ale czasem ktoś odkopie swój wątek i nie zawsze zostanie to zauważone przez moderacje. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje :) Co do regulaminu, myślę że masz racje ;) Trzeba będzie się tym zająć w wolnej chwili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 to jak..tsp zdechł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Status Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Haha no to się obudziłeś. Wygrałeś, co za tym idzie Ty powinieneś założyć wątek z nowym tematem. Upomnij się o rekomendacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 hmm..nie no, że się obudziłęm tylko sądziłem, że jest może nierozstrzygnięta [sonda] bo raz, że mało głosów, dwa, że mała różnica [czasem jakieś dogrywki były etc.] jeśli uważacie, że mam założyć ja nowy temat to postaram się to ogarnąć dziś przed wieczorem...i w takim razie przepraszam za spowodowane opóźnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Status Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 ZAKOŃCZENIE SESJI: 24.03.2011 godz. 23:59. SONDA: od 25.03 do 27.03 (3 dni) Zakładaj, zakładaj... P.S: Dogrywki są, jak jest taka sama lub różniąca się o "1" ilość głosów, na zakończenie sondy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 ok..to temat nowy wisi...sorry raz jeszcze..i do dzieła :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts