adek Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 "Thursday" to krótki animowany film, utrzymany w dość oryginalnej 8-bitowej stylistyce wykonany przez Matthias'a Hoegg'a z Royal College of Art w Londynie. Film był nominowany do nagrody BAFTA. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1704 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimatom Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 w sumie o niczym, ale relaksuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkosik Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Sorry Henk, ale ja za Chiny nie mogę doszukac sie w tej animacji "8-bitowej stylistyki" prócz jednego momentu gdzie 8bit było przez pare sekund. A tak to animacja fajna, mi się spodobała, chociaz nie wiem czy dobrze interpretuję końcówke... Ale mniejsza. Fajny stylowy wrzut:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARmy2510 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Moim zdaniem to opowiastka o wyższości technologii nad naturą. Technologia wymaga mimo wszystko pomocy człowieka a natura potrafi odtworzyć się sama i jest piękniejsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARmy2510 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Ewentualnie "Padł net to może wyjdę na spacer i spotkam kobietę mojego życia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 super, podoba mi się :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mookie Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Trochę w stylu Koyaanisqatsi. Bardzo podobała mi się ostatnia scena, te ptaki lecące nad miastem i efekty dźwiękowe stworzyły interesujący nastrój (mam nadzieję, że to żaden spoiler). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Lipka Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Wolalbym aby byl 5 razy krotszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artursadlos Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Dla mnie perełka. Świetny dźwięk. Fajna stylistyka troszkę łapiąca smaka 8 bitów. Bardzo lubię takie solidne produkcje oderwane od głównego nurtu cgi "hurra hop efekty bum bum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts