Perlis Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Trochę się broniłam przed założeniem tu teczki, bo sama mało udzielam się w wątkach innych. Jednak zacięłam się przy tym moim mazianiu i albo się coś ruszy, albo stracę hobby. Poza tym mam nadzieję, że zmobilizuje mnie to do bardziej systematycznego ćwiczenia. Oto moje prace, od w miarę najstarszych ;): I parę ćwiczeń z referek: Najbardziej mnie drażni poziom enviro rysowanych z głowy. To co rysuje nijak się ma do tego co widzę w głowie. Wszelkie uwagi bardzo mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 o ten ośmiorniczek z piratów z karaibów ładny, a z krajobrazami myślę, że pracując dalej w takich ilościach jak teraz szybkozauważysz postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Pdoba się! Po prostu rób tego dużo i obserwuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Bardzo piknie Pani sobie radzi, mam nadzieję, że zapał nie wygaśnie, bo szkoda by było. Im mniej tych customowych brushy tym fajniej się dzieje. Szczególnie na ostatnim to widać. Będę zaglądał i kibicował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 no ffff koncu wrzucilas, az takie to trudne bylo? :P Moja opinie na biezaco znasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Mi się pracę bardzo podobają, szczególnie cenie taki styl malowania jaki na ostatnim portrecie Davy'iego. A tak z ciekawości, jak długo rysujesz, że uważasz, że masz zastój w pracach ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 masz kobito potencjał, nie ma czego sie bać, max nie gryzie ;D myślę ze Twoim problemem jest po prostu brak cierpliwości do wykańczania obrazków. jak się z tym przełamiesz, to już pójdzie z górki. Staraj się wszystko na koniec wykańczać tak jak w tej rusałce czy nimfie czy co to jest, a potem po prostu - pracuj nad ogólnym kolorytem obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 http://img807.imageshack.us/img807/5571/envi287.jpg bardzo ładne. piękne niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perlis Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) Dzięki za miłe słowa :) Status Staram się obserwować. Irytuje mnie tylko, że gdy dochodzi do rysowania z głowy to się jeszcze nijak nie przekłada. Może za szybko chce :) CUKIERASS Te prace są w pewnym odstępie robione ;) Tak 2-3 miesięcznym. Chociaż to i tak część z tego co w tym czasie narysowałam. lukasz_lkz Nie nazwałabym tego zastojem a raczej irytacją, że nie wychodzi mi jak chce ;) Hm... tabletem rysuje tak ze dwa lata już i dzięki temu mniej lub bardziej systematycznie ćwiczę. telthona może to i brak cierpliwości, tyle że wykończenie tej pracy (Świtezianki) trochę mi zajęło czasu. Żal mi go tracić aby wszystkie tak kończyć. Trzeba chyba się zebrać w sobie i ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć ;) Edytowane 31 Marzec 2011 przez Perlis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Pisząc zastój miałem na myśli Twoją wypowiedź z pierwszego posta "Jednak zacięłam się przy tym moim mazianiu". A co do obrazu w głowie, który nie przekłada się na to co jest na kartce, uważam, że nie powinnaś się zrażać, myślę, że to wielka sztuka w 100% oddać myśl na pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 1 Kwiecień 2011 Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Niezłe pracki.. naga kobitka w ogrodzie nawet bardzo niezła. Ładnie wykończona, światełko, anatomia, kolorki wszystko trzyma się kupy. Nice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi