Napisano 16 Czerwiec 200420 l witam!! ostatnimi czasy troszke dlubalem sobie w maxie, a to sa tego efekty. animka wykonana przy uzyciu cs+skin, pomocny byl rowniez morpher. animacja: BREAK DANCE [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > Kondor]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l ej no daj jakis semple ....bo po rendeze to mi sie za***scie juz podoba...swietny modeling.....tylko cień cos niemrawy...
Napisano 16 Czerwiec 200420 l swietne ubranko .Czy ten koles ma cztery palce czy tylko ja zle widze:D
Napisano 16 Czerwiec 200420 l hehe ... super; pomsysł, wykonanie, humor; oby tak dalej :) p.s. co on powiedział, gdy rypnął o ścianę bo nie dosłyszałem :P [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > dzudzu]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l troche to przypomina moja poranna gimnastyke ;-) Super i trudno sie nie usmiac :)) leci na nowinki obrazkowe :) [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > leander]
Napisano 16 Czerwiec 200420 l animka rewelacyjna wreszcie cos z przymrozeniem oka.No idzwiek dobrze dobrany :)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l O wreszcie się rusza w polszej animacji :), bardzo pozytywne wrażenia, tylko więcej takich :) A co do krytyki to animka jest za bardzo ?od pozycji do pozycji?, brakuje troszkę swobody w jego ruchu, a już na pewno w chodzie. Ciekawy design (tylko te oczka... :\\). Gratulacje aniki :)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Hyh, zabawne:) Z krytycznych uwag to to co Gotham, plus lekkosc postaci, kojarzaca sie z plastelinkowa animacja. W tej stylistyce da sie przelknac. Ogolnie fajnie, w sumie te bledy nawet miejscami dodaja uroku;) Chyba za wczesnie mowic, ze cos sie rusza w polszej animacji, ale miejmy nadzieje, ze ta jaskolka uczyni wiosne ;)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l hahhaha dobre dobre ! do niczego sie nie bede czepial, jest jak ma byc. ps. kiedys sie w breaka bawilem ale tej muzy nie slyszalem, mozesz podac tytul i wykonawce?
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Drug, sęk w tym że ostatnio sporo widziałem takich jaskółek :>. Troszkę optymizmu. :)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor dzieki za komentarze:) Predator: nie planuje dalszej zabawy z ta postacia, raczej mysle o animacji jakiegos 4noga
Napisano 16 Czerwiec 200420 l po prostu super - krutkie i przykuwające uwagę! Więc dalej do dzieła czekam na następne
Napisano 16 Czerwiec 200420 l nom chodzenie i podskoki są tu najsłabszą styroną, jak sie kręci w powietrzu to wygląda czasem jak by na sznurku wiszial, nie czuje sie wogole grawitacji, ktos juz o tym wspomniał, reszta spox.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Charakterek niezly, tylko przydal by sie bardziej wyeksponowany dzwiek kiedy uderza o sciane i lekki kamera shake, pozatym jeszcze jakies otoczenia.
Napisano 17 Czerwiec 200420 l lux - strasznie mi sie podoba - ma ta lekkosc - po prostu mocno optymistyczne ale - w animce gdzie koles tanczy musi byc zgrana muza z tym jak koles sie rusza - w sensie - on musi sie koniecznie ruczac do rytmu - bo teraz czuje sie pewien dysonans - szczegolnie np. kiedy idzie - powinien isc rowno z muzyka
Napisano 17 Czerwiec 200420 l no bardzo fajne, czekam na wiecej, jak zreszta wiekszosc osob odwiedzajacych ten watek ;)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l szczerze rzeklszy poprzednia wersja bardziej mi lezy. mimo iz ogolnie byla troche niedopracowana (poczatek oraz urwany koniec) to w Twojej wersji wejscie sie mi szczegolnie nie podoba-jest zupelnie z innej bajki. pasuje bardziej do jakiegos horroru, thrillera lub fantasy a nie wesolej historyjki o renegates of funk;) poza tym sam kawalek z oryginalnej wersji mial lepszy klimacik... ale to tylko moje widzimisie.... edit: mam jeszcze wrazenie, ze muza ciut nie nadarza za kolesiem. za to koncowka w Twojej wersji sie mi bardziej podoba:) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dirty]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Mnie tez podoba sie bardziej pierwsza wersja, chociaz musze przyznac, ze druga jest lepiej zgrana. [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dr Ug]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Pomijajac fakt, ze \"aktorzy\" raczej tancza do muzyki, a nie tancza w ciszy byle co, zeby pozniej dzwiekowcy dopasowali muze;) I tak niezle Ci poszlo mell :)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l druga wersja udzwiekowienia troche mniej \"zabawna\", ale pro :) Brakuje tylko dzwiekow uderzen stóp o ziemie (sa w oryginale) i w momencie naskoków mogles zaakcentowac muzyke, teraz jest spory dysonans. Nikt nie skacze tak bez wyraznego rytmu, ja wam to mowie, stary hiphopowiec ;)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l W pierwszej animce muza jest w sam raz do animki, w drugiej czuję nidosyt ze strony animacji (brak tłumu, reflektorów)
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor no, no...calkiem, calkiem:) fajnie wiedziec, ze zajmujesz sie takimi rzeczami. na banq sie do ciebie zglaszam przy tworzeniu nastepnej animki:)
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Mnie sie animka podoba , choc czasami to wszystko za szybko sie dzieje, brak tej swobody. Ale i tak jedna z lepszych animkek jaką widzialem na tym forum. pozdr
Napisano 19 Czerwiec 200420 l W pierwszej animce koleś omentami gubi rytm... ale ogólnie to takie rzeczy zdarzają się nawet na żywo.. co do drugiej - jeszcze mi się ściąga ;)
Napisano 21 Czerwiec 200420 l Poczytaj watek od poczatku, to sie dowiesz, albo doczytaj tego posta do konca - tez sie dowiesz. DJ Wildchild - Renegade Master