Kondor Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 witam!! ostatnimi czasy troszke dlubalem sobie w maxie, a to sa tego efekty. animka wykonana przy uzyciu cs+skin, pomocny byl rowniez morpher. animacja: BREAK DANCE [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > Kondor]
Marcin Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 ej no daj jakis semple ....bo po rendeze to mi sie za***scie juz podoba...swietny modeling.....tylko cień cos niemrawy...
rowr Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 swietne ubranko .Czy ten koles ma cztery palce czy tylko ja zle widze:D
dzudzu Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 hehe ... super; pomsysł, wykonanie, humor; oby tak dalej :) p.s. co on powiedział, gdy rypnął o ścianę bo nie dosłyszałem :P [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > dzudzu]
leander Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 troche to przypomina moja poranna gimnastyke ;-) Super i trudno sie nie usmiac :)) leci na nowinki obrazkowe :) [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > leander]
rowr Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 animka rewelacyjna wreszcie cos z przymrozeniem oka.No idzwiek dobrze dobrany :)
Gotham Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 O wreszcie się rusza w polszej animacji :), bardzo pozytywne wrażenia, tylko więcej takich :) A co do krytyki to animka jest za bardzo ?od pozycji do pozycji?, brakuje troszkę swobody w jego ruchu, a już na pewno w chodzie. Ciekawy design (tylko te oczka... :\\). Gratulacje aniki :)
dr Ug Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Hyh, zabawne:) Z krytycznych uwag to to co Gotham, plus lekkosc postaci, kojarzaca sie z plastelinkowa animacja. W tej stylistyce da sie przelknac. Ogolnie fajnie, w sumie te bledy nawet miejscami dodaja uroku;) Chyba za wczesnie mowic, ze cos sie rusza w polszej animacji, ale miejmy nadzieje, ze ta jaskolka uczyni wiosne ;)
Predator Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 heheeh ful wypas bedzie jakas kontynuacja ???
Master Kiełbaster Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Animka fajna ale otoczenie nienajfajniejsiejsze :)
Pionier Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 hahhaha dobre dobre ! do niczego sie nie bede czepial, jest jak ma byc. ps. kiedys sie w breaka bawilem ale tej muzy nie slyszalem, mozesz podac tytul i wykonawce?
Gotham Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Drug, sęk w tym że ostatnio sporo widziałem takich jaskółek :>. Troszkę optymizmu. :)
Kondor Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 dzieki za komentarze:) Predator: nie planuje dalszej zabawy z ta postacia, raczej mysle o animacji jakiegos 4noga
Kondor Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 muza to: DJ WildChild - Renegade Master
zero Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 po prostu super - krutkie i przykuwające uwagę! Więc dalej do dzieła czekam na następne
Damian Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 nom chodzenie i podskoki są tu najsłabszą styroną, jak sie kręci w powietrzu to wygląda czasem jak by na sznurku wiszial, nie czuje sie wogole grawitacji, ktos juz o tym wspomniał, reszta spox.
Rascal Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Charakterek niezly, tylko przydal by sie bardziej wyeksponowany dzwiek kiedy uderza o sciane i lekki kamera shake, pozatym jeszcze jakies otoczenia.
ftorek Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 lux - strasznie mi sie podoba - ma ta lekkosc - po prostu mocno optymistyczne ale - w animce gdzie koles tanczy musi byc zgrana muza z tym jak koles sie rusza - w sensie - on musi sie koniecznie ruczac do rytmu - bo teraz czuje sie pewien dysonans - szczegolnie np. kiedy idzie - powinien isc rowno z muzyka
beeper Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 no bardzo fajne, czekam na wiecej, jak zreszta wiekszosc osob odwiedzajacych ten watek ;)
dirty Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 szczerze rzeklszy poprzednia wersja bardziej mi lezy. mimo iz ogolnie byla troche niedopracowana (poczatek oraz urwany koniec) to w Twojej wersji wejscie sie mi szczegolnie nie podoba-jest zupelnie z innej bajki. pasuje bardziej do jakiegos horroru, thrillera lub fantasy a nie wesolej historyjki o renegates of funk;) poza tym sam kawalek z oryginalnej wersji mial lepszy klimacik... ale to tylko moje widzimisie.... edit: mam jeszcze wrazenie, ze muza ciut nie nadarza za kolesiem. za to koncowka w Twojej wersji sie mi bardziej podoba:) [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dirty]
dr Ug Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Mnie tez podoba sie bardziej pierwsza wersja, chociaz musze przyznac, ze druga jest lepiej zgrana. [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > dr Ug]
dr Ug Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Miala, owszem, autor wymienil nawet tutul i wykonawce;)
dr Ug Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Pomijajac fakt, ze \"aktorzy\" raczej tancza do muzyki, a nie tancza w ciszy byle co, zeby pozniej dzwiekowcy dopasowali muze;) I tak niezle Ci poszlo mell :)
leander Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 druga wersja udzwiekowienia troche mniej \"zabawna\", ale pro :) Brakuje tylko dzwiekow uderzen stóp o ziemie (sa w oryginale) i w momencie naskoków mogles zaakcentowac muzyke, teraz jest spory dysonans. Nikt nie skacze tak bez wyraznego rytmu, ja wam to mowie, stary hiphopowiec ;)
Orion Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 W pierwszej animce muza jest w sam raz do animki, w drugiej czuję nidosyt ze strony animacji (brak tłumu, reflektorów)
Kondor Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Napisano 17 Czerwiec 2004 no, no...calkiem, calkiem:) fajnie wiedziec, ze zajmujesz sie takimi rzeczami. na banq sie do ciebie zglaszam przy tworzeniu nastepnej animki:)
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Mnie sie animka podoba , choc czasami to wszystko za szybko sie dzieje, brak tej swobody. Ale i tak jedna z lepszych animkek jaką widzialem na tym forum. pozdr
Gość User190 Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 W pierwszej animce koleś omentami gubi rytm... ale ogólnie to takie rzeczy zdarzają się nawet na żywo.. co do drugiej - jeszcze mi się ściąga ;)
dr Ug Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Poczytaj watek od poczatku, to sie dowiesz, albo doczytaj tego posta do konca - tez sie dowiesz. DJ Wildchild - Renegade Master
banan_men Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Całkiem, Całkiem tylko skórze by sie przydał SSS
Rekomendowane odpowiedzi