Napisano 6 Kwiecień 201113 l Grant Warwick zamieścił na swoim kanale Youtube wideorecenzję 3ds max 2012. Film trwa 30 minut i autor przedstawia w nim swoje odczucia dotyczące nowej wersji tego programu. Jest to recenzja nagrana przez użytkownika korzystającego w pracy z tego programu od kilku lat. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1715
Napisano 6 Kwiecień 201113 l Autor Jest napisana specyfikacja: HW specs: - Nvidia GTX 285 - I7 quad core, 2.67Ghz, 12Gb DDR 800 RAM
Napisano 6 Kwiecień 201113 l Fajny ten filmik. Szczególnie Mass FX mi się podoba. Bo viewporty już widziałem w poprzednim filmiku Granta. Wygląda całkiem imponująco. Może w końcu się szarpne i kupie upgrejda... Ale ceny sa jakieś porypane... :/
Napisano 6 Kwiecień 201113 l No, może w końcu grab viewport przejdzie do lamusa. Ale obawiam się, że z Pflow już nie będzie tak kolorowo i wydajnie...
Napisano 7 Kwiecień 201113 l Spoko, za rok będą i cząsteczki :) Generalnie poza viewportami które powinny już być dawno w takiej formie to nie widzę w tym wszystkim niczego co by miało mnie zajarać :)
Napisano 7 Kwiecień 201113 l Nowe narzędzia do retopologii i mapowania mnie najbardziej jarają poza wydajnością viewportów. Mass fx też się może przydać. Wiadomo coś jaki mental będzie w maxie 2012?
Napisano 7 Kwiecień 201113 l daje rade, dodatkowo ciekawi mnie jak wyglada sprawa z wydajnoscia w ilosci objektow i ich struktura. jasli tak jak wyswietlanie w viewportach, to bylo by gines tak BTW, to mozna juz osbie sciagnac 2012 z konta subskrybenta. 4g nowych maxow: ] Edytowane 7 Kwiecień 201113 l przez KoMic
Napisano 7 Kwiecień 201113 l Właśnie zasysam. Takich rewolucyjnych klipów kilka widziałem i w przypadku maxa zawsze Autodesk sobie a rzeczywistość ... Ciekawe czy znowu będzie wiele szumu o nic a subskrypcja roczna na nic się przyda?
Napisano 9 Kwiecień 201113 l Dziwne to. Bo u mnie muli gorzej niż na 2011 a mam specs'y lepsze od niego ;) Możliwe że go jeszcze nie konfigurowałem i w tym problem...