adek Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Grant Warwick zamieścił na swoim kanale Youtube wideorecenzję 3ds max 2012. Film trwa 30 minut i autor przedstawia w nim swoje odczucia dotyczące nowej wersji tego programu. Jest to recenzja nagrana przez użytkownika korzystającego w pracy z tego programu od kilku lat. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1715 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 20 mln poly i mu tak tak śmiga, jakiego on ma kompa ? 15TB ramu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Jest napisana specyfikacja: HW specs: - Nvidia GTX 285 - I7 quad core, 2.67Ghz, 12Gb DDR 800 RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Fajny ten filmik. Szczególnie Mass FX mi się podoba. Bo viewporty już widziałem w poprzednim filmiku Granta. Wygląda całkiem imponująco. Może w końcu się szarpne i kupie upgrejda... Ale ceny sa jakieś porypane... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 6 Kwiecień 2011 Share Napisano 6 Kwiecień 2011 No, może w końcu grab viewport przejdzie do lamusa. Ale obawiam się, że z Pflow już nie będzie tak kolorowo i wydajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Cząsteczki zostają zupełnie pominiete w tej wersji. Tak czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Spoko, za rok będą i cząsteczki :) Generalnie poza viewportami które powinny już być dawno w takiej formie to nie widzę w tym wszystkim niczego co by miało mnie zajarać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Nowe narzędzia do retopologii i mapowania mnie najbardziej jarają poza wydajnością viewportów. Mass fx też się może przydać. Wiadomo coś jaki mental będzie w maxie 2012? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) daje rade, dodatkowo ciekawi mnie jak wyglada sprawa z wydajnoscia w ilosci objektow i ich struktura. jasli tak jak wyswietlanie w viewportach, to bylo by gines tak BTW, to mozna juz osbie sciagnac 2012 z konta subskrybenta. 4g nowych maxow: ] Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Właśnie zasysam. Takich rewolucyjnych klipów kilka widziałem i w przypadku maxa zawsze Autodesk sobie a rzeczywistość ... Ciekawe czy znowu będzie wiele szumu o nic a subskrypcja roczna na nic się przyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 7 Kwiecień 2011 Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Płynny podglad 20 milionów poly przy takich parametrach maszyny? Chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Dziwne to. Bo u mnie muli gorzej niż na 2011 a mam specs'y lepsze od niego ;) Możliwe że go jeszcze nie konfigurowałem i w tym problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi