Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

moje pierwsze kroki na tym forum.

Zamieszczam ilustracje prezentujące model postaci wykonany od początku do końca, łącznie z renderem w ZBrush. Kompozycja w PS.

Jess3.jpg

Jess5.jpg

Jess2.jpg

Jess4.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

To racja - model słaby. Proporcje kompletnie położone. Ale zgodze się z luckiem, że prezentacja fajna ;) Popracuj jeszcze trochę nad tym.

Powodzenia!

Napisano

no okej, dzięki

normalne, że szału nie ma bo to jednak jeszcze początki,

ale liczyłem jednak na nieco jaśniejszą krytykę na tym forum :O

Napisano

Załóż sobie teczke w wipie,zacznij od sculptowania główek,anatomii,powoli do przodu:)

Na całą postac to jeszcze za wcześnie więc nic dziwnego że poległeś;),trochę się z motyką na słońce porwałeś...

pozdro:)

Napisano

Patrzę sobie na Twoją prackę już któryś raz. Pierwsze co mi przyszło na myśl: pomimo niedoróbek technicznych ta postać ma jakiś swój urok, te zniekształcenia są całkiem ciekawe. Sprawia wrażenie jakbyś miał umiejętności rysunkowe, a jeszcze nie bardzo umiał je przenieść na polygony. Krótko: nawet podoba mi się ten obrazek. ;)

Oczywiście zgadzam się z komentarzami powyżej - musisz "troszkę" popracować nad warsztatem.

Pozdro.

P.S.

Znalazłem linka do Twojej galerii na digarcie! Ha! A jednak się potwierdziło - masz całkiem, całkiem rysunek. O dziwo można tam też wylukać parę pracek 3d dużo lepszych ze strony technicznej niż ta, zaprezentowana powyżej. o_O

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności