Napisano 21 Kwiecień 201114 l Witam, moje pierwsze kroki na tym forum. Zamieszczam ilustracje prezentujące model postaci wykonany od początku do końca, łącznie z renderem w ZBrush. Kompozycja w PS.
Napisano 21 Kwiecień 201114 l Fajne logo,model kiepściutki,chyba że to jakaś wyższa abstrakcja której nie łapie ;) Pozdro:)
Napisano 21 Kwiecień 201114 l To racja - model słaby. Proporcje kompletnie położone. Ale zgodze się z luckiem, że prezentacja fajna ;) Popracuj jeszcze trochę nad tym. Powodzenia!
Napisano 21 Kwiecień 201114 l Autor no okej, dzięki normalne, że szału nie ma bo to jednak jeszcze początki, ale liczyłem jednak na nieco jaśniejszą krytykę na tym forum :O
Napisano 21 Kwiecień 201114 l Załóż sobie teczke w wipie,zacznij od sculptowania główek,anatomii,powoli do przodu:) Na całą postac to jeszcze za wcześnie więc nic dziwnego że poległeś;),trochę się z motyką na słońce porwałeś... pozdro:)
Napisano 21 Kwiecień 201114 l Konstruktywnie mówiąc proporcje ciała leżą, ale grunt, że jesteś odważny, pracuj dalej:)
Napisano 2 Maj 201113 l Patrzę sobie na Twoją prackę już któryś raz. Pierwsze co mi przyszło na myśl: pomimo niedoróbek technicznych ta postać ma jakiś swój urok, te zniekształcenia są całkiem ciekawe. Sprawia wrażenie jakbyś miał umiejętności rysunkowe, a jeszcze nie bardzo umiał je przenieść na polygony. Krótko: nawet podoba mi się ten obrazek. ;) Oczywiście zgadzam się z komentarzami powyżej - musisz "troszkę" popracować nad warsztatem. Pozdro. P.S. Znalazłem linka do Twojej galerii na digarcie! Ha! A jednak się potwierdziło - masz całkiem, całkiem rysunek. O dziwo można tam też wylukać parę pracek 3d dużo lepszych ze strony technicznej niż ta, zaprezentowana powyżej. o_O