Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak czysto z ciekawości. Czy kogoś wylosowali i będzie miał bilety, jakiekolwiek, na Euro? Bo wśród kilkunastu moich znajomych, którzy brali udział w losowaniu nie wylosowano nikogo :P

Pozdr.

Dawid

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja nie wylosowałem. Po tym jak już wybrałem mecze, dowiedziałem się, że tak naprawdę, żeby mieć jakieś szanse na wylosowanie, to trzeba było wybrać opcję pakietową (chyba były losowane jako pierwsze). Ale głowa do góry:) - wątpię, żeby komuś były potrzebne 4 bilety na ten sam mecz, więc pewnie niedługo już będzie możliwość odkupywania biletów.

Napisano

ooo taaaak, kupisz je razem z szalikiem na allegro :D mi tez neistety nie udalo sie chocby jednego biletu zgarnac :[

Napisano
ooo taaaak, kupisz je razem z szalikiem na allegro :D mi tez neistety nie udalo sie chocby jednego biletu zgarnac :[

No na Allegro raczej nie, choć pewnie znajdą się tacy, co będą próbować;).

UEFA miała uruchomić odpowiednią część serwisu, coś na zasadzie komisu.

Napisano

tylko w tym 'komisie' pewnie nie bedzie mozna sprzedawac na zasadach licytacji tylko po cenie nominalnej, takze beda ludzie kombinowac jak sie da ;)

Napisano

haha beda wystawiac na aukcji bilet wystawiony w komisie ;D

oby zdarzyli przed Euro bo pewnie strona opozniona nie bez powodu.

Napisano

a to nie jest przypadkiem tak że bilety są imienne i można odsprzedać je tylko UEF'ie?

Napisano

z powodu ewentualnych problemów - zmieniam post.

Edytowane przez Winoo1

Napisano

Ja osobiście nie przepadam za piłką więc nie brałem udziału w tej zabawie, ale mój kumpel ze studiów się zapisał i dostał 4 bilety na ćwierćfinały w warszawie.