chudy Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Tak czysto z ciekawości. Czy kogoś wylosowali i będzie miał bilety, jakiekolwiek, na Euro? Bo wśród kilkunastu moich znajomych, którzy brali udział w losowaniu nie wylosowano nikogo :P Pozdr. Dawid
Lucas Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Ja nie wylosowałem. Po tym jak już wybrałem mecze, dowiedziałem się, że tak naprawdę, żeby mieć jakieś szanse na wylosowanie, to trzeba było wybrać opcję pakietową (chyba były losowane jako pierwsze). Ale głowa do góry:) - wątpię, żeby komuś były potrzebne 4 bilety na ten sam mecz, więc pewnie niedługo już będzie możliwość odkupywania biletów.
vision3d Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 ooo taaaak, kupisz je razem z szalikiem na allegro :D mi tez neistety nie udalo sie chocby jednego biletu zgarnac :[
polka dot Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 chłopak siostry znajomego wygarnął dwa bilety na mecz w Gdańsku
olaf Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 kurcze ciezko bedzie zorganizowac ustawke :/
Lucas Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 ooo taaaak, kupisz je razem z szalikiem na allegro :D mi tez neistety nie udalo sie chocby jednego biletu zgarnac :[ No na Allegro raczej nie, choć pewnie znajdą się tacy, co będą próbować;). UEFA miała uruchomić odpowiednią część serwisu, coś na zasadzie komisu.
vision3d Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 tylko w tym 'komisie' pewnie nie bedzie mozna sprzedawac na zasadach licytacji tylko po cenie nominalnej, takze beda ludzie kombinowac jak sie da ;)
olaf Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 haha beda wystawiac na aukcji bilet wystawiony w komisie ;D oby zdarzyli przed Euro bo pewnie strona opozniona nie bez powodu.
Gość fishinthewater Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 a to nie jest przypadkiem tak że bilety są imienne i można odsprzedać je tylko UEF'ie?
Winoo1 Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 (edytowane) z powodu ewentualnych problemów - zmieniam post. Edytowane 30 Kwiecień 2011 przez Winoo1
olaf Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 (edytowane) nvm . Edytowane 30 Kwiecień 2011 przez olaf
Kubajaniak Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 Ja osobiście nie przepadam za piłką więc nie brałem udziału w tej zabawie, ale mój kumpel ze studiów się zapisał i dostał 4 bilety na ćwierćfinały w warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi