Smoku Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Materiał tylnych foteli wygląda jak plastik a zagłówki przednich trochę jak beton z zaciekami tylko w czarnym kolorze. Pracuj pracuj :) Potencjał jest w modelu
bbandi Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Ten ostatni render jest najlepszy, widać postęp:).
NV Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Widziałem wczoraj ten pojazd na żywo i tak jak vision mówi muszisz popracować nad tylnymi światłami, ale tak poza tym to szacuneczek :)
maciek.m Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 Smoku dzieki troche to poprawielm i zmienilem lekko studio. Co do tylnich swiatel sa juz jako tako porawione :) No i render:
vision3d Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 z jako takim modelem bedzie jako taki render ;) warto by bylo je poprawic serio.
maciek.m Napisano 7 Lipiec 2011 Autor Napisano 7 Lipiec 2011 Nie no masz racje, ale czemu tak brutalnie mi to wykladasz:P Wiesz tak inaczej w slowa to ubrac:P Po malu poprawiam kawalek po kawalu materialy i dodaje napisy, co do modeli wielkich zmian nie bedzie ale cos napewno. Kawalek panelu sterowania z dodanymi napisami, znalazlem lepsze zdjecia i troche inaczej wyglada ten chromowany element...jeszcze pomysle czy poprawic:P
Berger Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Mi się podoba ostatni render, bawiłbym się nim tylko w postpro:
maciek.m Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Napisano 8 Lipiec 2011 Berger juz Ci to mowilem ale powiem jeszcze raz, bardzo mi sie podobaja twoje postpro :) i nastepny kawalek srodka z napisami.
maciek.m Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Kolejny test środka: Edit. jeszcze takie ujecie i jeszcze jeden: Edytowane 10 Lipiec 2011 przez maciek.m
o_r_z_e_c_h Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 Jest tak realnie że chciałbym ruszyć tą kierownicą i gdzieś pojechać, chociaż nie mam zielonego pojęcia o jeździe samochodem x)
FF Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 bardzo fajne te zblizenia. galka na dzwigni zmiany biegow nie za mala? moze taka ma byc, nie wiem, ale wydaje mi sie ze byla by troche niewygodna.
phlox_subulata Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 O już wszystko jest dopracowane spoko to wygląda. Ten dof to postprodukcja? ale chyba tak bardzo fajny efekt. A jaki będzie ostateczny układ? muszę się w końcu zabrać za wnętrze i detale.
Berger Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 Pasuje jeszcze poprawić modele siedzisk, mają za ostre krawędzie i brakuje im tych "organicznych" kształtów. Np. siedzisko z przodu wygląda na pierwszy rzut oka na plastikowy, szczególnie zagłówek, mi to osobiście sprawia bardzo nieprzyjemne wrażenie ;) Tutaj masz fote z wnętrza gdzie widać różnice:
maciek.m Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Napisano 11 Lipiec 2011 @Freedom Fighter troche powiekszylem ta galke dzieki. @phlox_subulata tak dof dodane w szopie co do ujec to chyba te zostana moze dodam jeszcze jakies jak wymysle jakie:P @Berger no troche wygladaja sztucznie ale teraz juz nie chce mi sie nic poprawic co do modelu juz w mojej glowie zakodowalo sie "modelowanie zakonczone", trzeba bylo mowic wczesniej :P
SimonM Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 Fajnie wyszło wnętrze, gratki :) zbliżenie na kierownicę wymiata
Simple_man Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Chyba zamiast oglądać RedTuba zacznę zaglądać tutaj. Więcej radości :)
Filippo Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 @Simple_man Ooo bardzo odważna decyzja :D Kierownica bardzo mi się podoba, ale fotele dla mnie wyglądają tak jakby były z plastiku.
maciek.m Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Napisano 28 Lipiec 2011 Dzieki wszystkim za pomoc komentarze porady i wytykani bledow, bez tego nie udalo by mi sie osiagnac takieo efektu :) Co do foteli.. nastepne beda lepsze :)
Rekomendowane odpowiedzi