Vorek Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 zepsuliście takie ładne kolorki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 ja zrobilem to inaczej wziolem przerobilem zdjecie na CMYK skopiowalem kanal black podkrecilem go opcja level tak by bylo wszystko ostrzejsze i ciemniejsze i zamienilem kopie black z oryginalem blackiem dodatkowo sciagnolem nadmiar magenty opcja selektive color czy jak sie to tam zwie :D caly retusz okolo minuty 45 sekund :P to z 2 to moje :) pozdro 666 mozna jeszcze go szumu pozbawic ale mi sie nie chce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 jeszcze ja! jeszcze ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 hehe no ładnie panowie :D Master Kiełbaster- widze ze napalony jestes ;p ale zdjecia niestety nie widze? EDIT: DOBRA JUZ WIDZE ;p odnioslem wrazenie ze twoje najlepsze ;) to co chlopaki :D lecimy dalej :D? teraz bede cwanszy - bedziecie musieli przerabiac ORYGINAŁ a nie retuszowac moj retusz ;p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 takie cus mi wyszlo ;) ps. moze pobawimy sie niedlugo w retusz twarzy :D? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 moze pobawimy sie niedlugo w retusz twarzy :D? było by ciekawiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Master Kiełbaster- no no . ładniej ci wyszlo ;) znowu... :D jak macie jakies fajne fotki złej jakosci to wrzucajcie ;) (teraz poszukujemy twarzy) :D pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 15 minut...dłużej mi się nie chciało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 chveti -hyh ;] troche chyba za "gladka" wyszla ;] Master Kiełbaster - retusz wyglada jak render dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 moze troszke mniej kolorow, nie znam sie ale nie sądze aby tam były az takie jaskrawe kolorki ;) a oto moje wyliczenia : no ok moze zbyt ponuro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Oj chveti aleś lasce skalpa ziął A tutaj moja wersja. Bardziel ludzka. Moim zdaniem :-) 15 minutek http://img403.imageshack.us/img403/9554/retusz6gh.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 chveti: pobawiłem się troszkę jeśli można ale jak dla mnie za duzo babrania się w balansie koloru skóry i świateł. ogółem: straszna fotka :] ok 25min (Macromedia Fireworks): Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 fotoszopa czasu z pół godzinki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 to teraz moja kolej :D nawet mniej niz 15 min ;p pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Caspik widać gdzie jest przed a gdzie po :P:P:P a tu moje 20 min paprania sie z tą fotką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 jak widzę to skupiacie się na detalach skóry (pryszcze, pieprzyki), ale przebarwienia i plamy nadal pozostają takie same. imo najwięcej roboty jest z wypełnieniem jednolitym kolorem wszystkich przepaleń i zanieczyszzeniń skórnych. to ciężkie ale chyba wykonalne :) dlatego ja tym razem BW: nadal nie mogę sobie poradzić z ustami :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 no.. cos dlugo wam to zajmowało.. ale najbardziej podoba mi sie to zdjecie wykonane przez tweety :) moj klimat ;) sam juz miałęm to robic ale jak juz to zrobil tweety to ja juz sie nei bawie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Troche swiatlo uspokoilem, ale podobnie jak u was nie popracowalem nad faktura skory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Leander... t... ty to narysowałes :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 tweety jak dla mnie narazie najlepiej, normalnie zupełnie inna osoba, swietnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 leander: co ona ma takiego białego między ustami?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 różowego słonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 różowego słonia wiedziałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 różowego słonia buehehehheheh panowie...moze by juz inna fotke zaczac retuszowac? bo ta juz mi sie przejadła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 proponuję takie coś: http://i29.photobucket.com/albums/c263/allin11/sara.jpg a dla ambitnych odmłodzić tą Panią: http://www.women-write.com/images/Kathryn1.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Dla ambitnych to raczej ta pierwsza fotka ;] Zlikwidowanie tych w sumie nie aż tak dużych zmarszczek pani na dole będzie o niebo łatwiejsze od poprawiania cery pani na górze, i jeszcze ta cudna lampa prosto w twarz, to nie ułatwia sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 vorek: zmarszczki to nie wszystko. dochodzi dodoanie jakiegos subtelnego światła ze wszystkimi cieniami + lekki makeup + powiedzmy zrobić coś z zębami. ale fakt jest taki, że z pierwszą fotką będzie też cholernie ciężko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja wiem wiem że zmarszczki to nie wszytko ale dalej myślę że pierwsza fotka to ładne kilka godzin ciężkiej pracy, napewno nie obejdzie się bez domalówek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 no panowie..do roboty :D ja sie wzialem za pierwsza fotke..nie lada wyzwanie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 takie cus mi wyszlo...jeszcze musze dopracowac oko z lewej ;) pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ladna pani :) tylko jestem ciekaw kto ja tak zalatwil, niech go tylko dopadne w swoje lapy ;) Caspik ladnie tylko lewa gorna powieka jest troche za "jasna" ;) popraw i bedzie git ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 caspik: nieźle całkiem nieźle :) my turn. pierwsze podejście do koloru: Starałem się nie ingerować w anatomię twarzy, za to główny nacisk położyłem na cerę i jej fakturę. 30min maziania w PS. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Caspik, no niezle, niezle. Moze Britney kupi to zdjecie na swoja okladke :) tweety: skutecznie ja "uzdrowiles", ciezko dostrzec retusz u mnie kolory zle dopasowane pod wzgledem nasycenia, ale juz z tym nie walcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 karlos18 - ja ja tak załatwiłem - wyskocz xD caspik - full wypas tylko zlikwiduj tego garba na nosie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Nieźle chłopaki. Fajny wątek się zrobił, a długo nic ciekawego się nie działo. Ja wrzucam swoją wersję. ps. Jak zrobić żeby się wyświetlał cały obrazek a nie miniaturka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 hatifnat: wejdź na http://www.imageshack.us i uploaduj obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Wszyscy Sarą poprawiają, no to ja tak na szybko zająłem sie Kathryn: http://img465.imageshack.us/my.php?image=kathrynliftinga8iq.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 hatifnat- wrzuc ten link w INSERT IMAGE:P http://img102.imageshack.us/img102/6536/kathrynliftinga6jf.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ładnie tweety ;) ale szkoda ze wciaz widac ta szatanska sliwe pod okiem ;/ cera jest cool ;) leander- ale ostra babka :D Hatifnat - fajnie ale popracuj moze troszeczke nad kolorkami.;Kathryn odmlodziles o jakies 15 lat :D ale mysle ze da sie wiecej ;) Fajny wątek się zrobił, a długo nic ciekawego się nie działo. i pomyslec ze to dzieki mnie (nie tylko ;p) ;p lol az łza sie w oku kreci heheh ps. ale ja jestem skrooomny :p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Pobawiłem się troszke w odmłodzanie tej pani, retusz zajął mi jakies 45 minut (używałem tylko smudge toola) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 hehe no calkiem niezle a to moje dzielo :P wiem wiem moglem sie bardziej postarac :P http://img202.imageshack.us/my.php?image=kaska0dr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 używałem tylko smudge toola kolegaalek, no niezla sciema, naprawde myślałeś, że się nie poznamy? Przecież ewidentnie uzyles jeszcze burn toola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 mój wypocin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 mnie sie podoba moze tez ja przerobie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 kolega dobre, szacun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatifnat Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 HAHA Kolegalek - przez chwile pomyslalem zeby zrobic cos takiego wczesniej, ale mi sie nie chcialo. bravo :> Master Kielbaster - genialne wlosy i wogole :) To co, moze teraz jakas inna babezke ktos zazuci? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 to i ja wtrace swoje dwa slowa ;p kolegalek- ale z ciebie agent bueheueh Master Kiełbaster- włosy owszem ładne ale twarz jest be - widoczne sa plamy Czorny- no no ładnie zes zrobil to pania :D gratuluje ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ja ie moze nie bd kompromitować ale znalazłem wam zabawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 lekkie odmłodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 nice nice chveti :D a to moje :p popsolem pod koniec i nie chcialo mi sie juz poprawiac :p w kolorze lepiej wygladala ja jutro znajde czas to zrobie lepiej :D http://img488.imageshack.us/my.php?image=oldiecopy2fk.jpg (duzo lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi