Napisano 15 Kwiecień 200618 l ja zrobilem to inaczej wziolem przerobilem zdjecie na CMYK skopiowalem kanal black podkrecilem go opcja level tak by bylo wszystko ostrzejsze i ciemniejsze i zamienilem kopie black z oryginalem blackiem dodatkowo sciagnolem nadmiar magenty opcja selektive color czy jak sie to tam zwie :D caly retusz okolo minuty 45 sekund :P to z 2 to moje :) pozdro 666 mozna jeszcze go szumu pozbawic ale mi sie nie chce :P
Napisano 15 Kwiecień 200618 l hehe no ładnie panowie :D Master Kiełbaster- widze ze napalony jestes ;p ale zdjecia niestety nie widze? EDIT: DOBRA JUZ WIDZE ;p odnioslem wrazenie ze twoje najlepsze ;) to co chlopaki :D lecimy dalej :D? teraz bede cwanszy - bedziecie musieli przerabiac ORYGINAŁ a nie retuszowac moj retusz ;p pozdro
Napisano 16 Kwiecień 200618 l takie cus mi wyszlo ;) ps. moze pobawimy sie niedlugo w retusz twarzy :D? pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Master Kiełbaster- no no . ładniej ci wyszlo ;) znowu... :D jak macie jakies fajne fotki złej jakosci to wrzucajcie ;) (teraz poszukujemy twarzy) :D pozdro ;)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l chveti -hyh ;] troche chyba za "gladka" wyszla ;] Master Kiełbaster - retusz wyglada jak render dla mnie :D
Napisano 17 Kwiecień 200618 l moze troszke mniej kolorow, nie znam sie ale nie sądze aby tam były az takie jaskrawe kolorki ;) a oto moje wyliczenia : no ok moze zbyt ponuro ;)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Oj chveti aleś lasce skalpa ziął A tutaj moja wersja. Bardziel ludzka. Moim zdaniem :-) 15 minutek http://img403.imageshack.us/img403/9554/retusz6gh.jpg
Napisano 17 Kwiecień 200618 l chveti: pobawiłem się troszkę jeśli można ale jak dla mnie za duzo babrania się w balansie koloru skóry i świateł. ogółem: straszna fotka :] ok 25min (Macromedia Fireworks): Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Caspik widać gdzie jest przed a gdzie po :P:P:P a tu moje 20 min paprania sie z tą fotką:
Napisano 17 Kwiecień 200618 l jak widzę to skupiacie się na detalach skóry (pryszcze, pieprzyki), ale przebarwienia i plamy nadal pozostają takie same. imo najwięcej roboty jest z wypełnieniem jednolitym kolorem wszystkich przepaleń i zanieczyszzeniń skórnych. to ciężkie ale chyba wykonalne :) dlatego ja tym razem BW: nadal nie mogę sobie poradzić z ustami :( Pozdrawiam
Napisano 18 Kwiecień 200618 l no.. cos dlugo wam to zajmowało.. ale najbardziej podoba mi sie to zdjecie wykonane przez tweety :) moj klimat ;) sam juz miałęm to robic ale jak juz to zrobil tweety to ja juz sie nei bawie ;p
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Troche swiatlo uspokoilem, ale podobnie jak u was nie popracowalem nad faktura skory.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l tweety jak dla mnie narazie najlepiej, normalnie zupełnie inna osoba, swietnie.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l różowego słonia buehehehheheh panowie...moze by juz inna fotke zaczac retuszowac? bo ta juz mi sie przejadła ;p
Napisano 19 Kwiecień 200618 l proponuję takie coś: http://i29.photobucket.com/albums/c263/allin11/sara.jpg a dla ambitnych odmłodzić tą Panią: http://www.women-write.com/images/Kathryn1.jpg Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Dla ambitnych to raczej ta pierwsza fotka ;] Zlikwidowanie tych w sumie nie aż tak dużych zmarszczek pani na dole będzie o niebo łatwiejsze od poprawiania cery pani na górze, i jeszcze ta cudna lampa prosto w twarz, to nie ułatwia sprawy :)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l vorek: zmarszczki to nie wszystko. dochodzi dodoanie jakiegos subtelnego światła ze wszystkimi cieniami + lekki makeup + powiedzmy zrobić coś z zębami. ale fakt jest taki, że z pierwszą fotką będzie też cholernie ciężko :D
Napisano 19 Kwiecień 200618 l ja wiem wiem że zmarszczki to nie wszytko ale dalej myślę że pierwsza fotka to ładne kilka godzin ciężkiej pracy, napewno nie obejdzie się bez domalówek :)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l no panowie..do roboty :D ja sie wzialem za pierwsza fotke..nie lada wyzwanie ;/
Napisano 19 Kwiecień 200618 l takie cus mi wyszlo...jeszcze musze dopracowac oko z lewej ;) pozdro ;)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l ladna pani :) tylko jestem ciekaw kto ja tak zalatwil, niech go tylko dopadne w swoje lapy ;) Caspik ladnie tylko lewa gorna powieka jest troche za "jasna" ;) popraw i bedzie git ;)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l caspik: nieźle całkiem nieźle :) my turn. pierwsze podejście do koloru: Starałem się nie ingerować w anatomię twarzy, za to główny nacisk położyłem na cerę i jej fakturę. 30min maziania w PS. Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Caspik, no niezle, niezle. Moze Britney kupi to zdjecie na swoja okladke :) tweety: skutecznie ja "uzdrowiles", ciezko dostrzec retusz u mnie kolory zle dopasowane pod wzgledem nasycenia, ale juz z tym nie walcze
Napisano 19 Kwiecień 200618 l karlos18 - ja ja tak załatwiłem - wyskocz xD caspik - full wypas tylko zlikwiduj tego garba na nosie ;)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Nieźle chłopaki. Fajny wątek się zrobił, a długo nic ciekawego się nie działo. Ja wrzucam swoją wersję. ps. Jak zrobić żeby się wyświetlał cały obrazek a nie miniaturka? :)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Wszyscy Sarą poprawiają, no to ja tak na szybko zająłem sie Kathryn: http://img465.imageshack.us/my.php?image=kathrynliftinga8iq.jpg
Napisano 19 Kwiecień 200618 l hatifnat- wrzuc ten link w INSERT IMAGE:P http://img102.imageshack.us/img102/6536/kathrynliftinga6jf.jpg
Napisano 19 Kwiecień 200618 l ładnie tweety ;) ale szkoda ze wciaz widac ta szatanska sliwe pod okiem ;/ cera jest cool ;) leander- ale ostra babka :D Hatifnat - fajnie ale popracuj moze troszeczke nad kolorkami.;Kathryn odmlodziles o jakies 15 lat :D ale mysle ze da sie wiecej ;) Fajny wątek się zrobił, a długo nic ciekawego się nie działo. i pomyslec ze to dzieki mnie (nie tylko ;p) ;p lol az łza sie w oku kreci heheh ps. ale ja jestem skrooomny :p pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor Pobawiłem się troszke w odmłodzanie tej pani, retusz zajął mi jakies 45 minut (używałem tylko smudge toola)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l hehe no calkiem niezle a to moje dzielo :P wiem wiem moglem sie bardziej postarac :P http://img202.imageshack.us/my.php?image=kaska0dr.jpg
Napisano 19 Kwiecień 200618 l używałem tylko smudge toola kolegaalek, no niezla sciema, naprawde myślałeś, że się nie poznamy? Przecież ewidentnie uzyles jeszcze burn toola.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l HAHA Kolegalek - przez chwile pomyslalem zeby zrobic cos takiego wczesniej, ale mi sie nie chcialo. bravo :> Master Kielbaster - genialne wlosy i wogole :) To co, moze teraz jakas inna babezke ktos zazuci? :D
Napisano 19 Kwiecień 200618 l to i ja wtrace swoje dwa slowa ;p kolegalek- ale z ciebie agent bueheueh Master Kiełbaster- włosy owszem ładne ale twarz jest be - widoczne sa plamy Czorny- no no ładnie zes zrobil to pania :D gratuluje ;) pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200618 l nice nice chveti :D a to moje :p popsolem pod koniec i nie chcialo mi sie juz poprawiac :p w kolorze lepiej wygladala ja jutro znajde czas to zrobie lepiej :D http://img488.imageshack.us/my.php?image=oldiecopy2fk.jpg (duzo lepiej)