Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nikt tego nie zrobił. Więc ja( mało ważny idiota bez punktów respektu) niniejszym zakładam dział Fotomontaży. Ludzie, którzy zrobiliście jakieś fotomontaże umieście je tu, proszę bo inaczej pewno zostanie ten temat skasowany. Ja umieszczę jakiś swój fotomontaż( z kochany mi nauczycielami) jest do bani więc licze na wasze fotomontaże. Tak jak Mortom czekam na mistrzów w akcji!

[

[Wyedytowany dnia 25-6-2004 > kolegaalek]

• Odpowiedzi 418
  • Wyświetleń 64,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobrze.Nie jest to co prawda żaden wypasik raczej jajko, STICKY z ONYXU w wersji zdziczałej;)

Napisano
  • Autor

JA po gBbokim namysle, stwierdziłem, że wmieszcze swojego dobrego kolege ze starego gimnazjum, ktore pare dni temu sie skonczylo.

Napisano

Co wy na to ?

Pzdr.

A, i nie przejmuj się. ten wątek jest cool tylko postujący jacyś tacy niechętni :] heh

[Wyedytowany dnia 28-6-2004 > conraderro]

Napisano

Pomysł bardzo dobry.Nie żeby nie wypalił ,tylko tak po macoszemu traktowany.Jest sporo ludzi bawiących sie w fotomontaże ,fotomanipulacje.Postów powinno być jak speedów i pewnie będzie .Dlatego kolegaalek\'u nie przejmuj sie zbytnio tylko ładuj.

Postaram sie zachęcić też kilka osób.

W wolnej chwili coś także machne.

Na teraz to mam tylko jedną fotkę co fotomontażem mozna nazwać ,ale dla zachęty i ciągnięcia tematu...

Napisano
  • Autor

w pierwszej podoba mi się ten pomsł z rekami zamiast gałęzi ( Bardzo fajne wykonanie i nieżle dopasowany kolor) , ale ta pixeloza to zrobiona specjalnie? Ale z kolei druga praca bez polotu:(

Napisano
  • Autor

Oglądał ktos Hellraisera? (przepraszam was, że umieściłem swoją twarz, ale taka morda takiego pasuje;))

[

hellraiser2.jpg

[Wyedytowany dnia 30-6-2004 > kolegaalek]

Napisano

A ja wiem jak on to zrobil. To są dwa rozne zdjecia. Tzn z pierwszego zdjecia wyciał tylko babke i wkleił do drugiego gdzie nie bylo zadnych osób. Może się myle ale tak mi to wygląda. Przyjrzyjcie sie.. te zdjecia sa robione pod trozke innym katem

Napisano
  • Autor

Czy ja wiem? Jak dla mnie kąt jest ten sam. Tylko jedno zdjęcie jest powiększone. Ale coś w tym jest. Sam nie wiem

Napisano

Musiałem się trochę pobawić, ale jest tylko jedno zdjęcie :]

Kąty są te same, tylko jak się przyjrzycie dokładniej to jedynie zdjęcie jest inaczej wykadrowane.

[Wyedytowany dnia 1-7-2004 > conraderro]

Napisano
  • Autor

Teraz widzę, ze sie cegly powtarzają, ale troche wygląda jakby te cegly, były pod innym kątem w stosunku do kamieni.

P.S Damian, biglebowsky, mogę się założyć, że macie jakieś fajne fotomontaże. Jak tak to umieśćie. Bo jak narazie to tylko conraderro coś regularne daje, a tak to prawie nikt:( No może jescze smart i geminus, a tak to nikt;) No i jeszcze ja.

Napisano

leander dobre :D

zwierzak, stemplem się bawiłeś :D

[Wyedytowany dnia 1-7-2004 > Orion]

Napisano
  • Autor

Qrde, Leander G E N I A L N E!!!

To twoje zdjęcia, czy jakieś znalezione?? Bo jak twoje to gratuluje też zdjęcia pomidora!

Napisano

Zwierzak: a gdzie klapa z przodu? ;)

Ten na zdjeciu to ja, pomidor ze sniadania, a sciana z tylu ze spaceru z psem.

Napisano
  • Autor

O! Założyłem temat, który jest na samej górze tak jak speed i martwa natura. Ale jestem z siebie dumny;)

Napisano

\'zwierzak, stemplem się bawiłeś :D\'

Akurat zwierzak mial dwa zdjecia, jedno z postaciami i drugie bez, poprostu podlozyl jedno pod drugie i wygumkowal postacie.

[Wyedytowany dnia 1-7-2004 > biglebowsky]

Napisano

W sumie to nie biglebowsky mylisz się ;) stemplem się bawiłem zdjęcie było tylko jedno jakbym miał dwa to by była i tablica ;)

A ten z lufą to JA ;)

A i niewiecie jak zrobić ze u niektórych przy zdjęciu/pliku w poscie jest pokazane ile razy plik był pobrany ????

Napisano

Michas: kask tez allrighta :) Trenowalem pare miesiecy boks stad te gadżety, regularnie to na scianke chodze, stad te spodnie.

Napisano
  • Autor

Zwierzak- fajna praca, a linki daje się po prostu w załączniku. Ale skoro masz net to możesz przed url dać- [im g] i po [/im g] (bez odstępów miedzy m i g)

Przykład - [im g]www.twojastrona.pl/rysunek.jpg[/im g] (bez odstępów między m i g)

Napisano

Dzieki. Faktycznie bigl ;) Niezałapałem dowcipu. A foty leandera naprawde fajnie poskładane. A ja w podobnych rękawicach cwiczę ;) Tak w przerwie miedzy pracą a siedzeniem przed kompem w domu ;)

Napisano

witam...

fotomontaze... hmm fajny dzial ;-D mam nadzieje ze rozwinie sie tak jak speed painting...

i zeby za duzo nie gadac cos szybkiego - wampirzyca

Napisano

kolegaalek - dynamiczny, podobać mnie się, tylko coś jest nie tak z tym kubkiem ale nie wiem co, poprawcie mnie jeśli się mylę. :]