Karkosik Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Siemanko! Chcę wam przedstawić efekt mojej 3 dniowej pracy. Jak wszyscy widzą jest to model iPada 2. Nic wybitnie rozbudowanego, ale jednak chciałem potrenować na takim modelu. Niektórzy żartownisie powiedzą, że w Photoshopie bym szybciej zrobił i było by to samo , ale NIE! :D Podziękowania dla Łukasza1333...71273, że przez te 3 dni słuchał mojego pitolenia i wytykał błedy:D Soft: 3dsmax 2010, Vray, PS (nie nie dla refleksów, wszystko jest z renderu, tylko kolorki) To lecim. Hi-Res: http://img707.imageshack.us/img707/3871/ipadfinalhi.jpg Pozdrawiam Karkosik!
Berger Napisano 7 Lipiec 2011 Napisano 7 Lipiec 2011 Hej, świetny render i model, jedyne ale to tylko do przycisku z przodu, kwadracik chyba zwykle w produktach apple jest na środku :P Musze też dorenderować swojego iPhona, coś się kurzyć zaczyna ;). Pozdro i piąteczka***** Lubie takie shoty :)
blomd Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 jak dla mnie bardzo ciekawa prezentacja, lubię takie klimaty. pozdro ;]
Levus Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Rzut od frontu mało widoczny imho, czarny prostokąt, a powinno być widać, że jest to zeje...sty czarny prostokąt:) Pewnie więcej światełka spoza niego po lewej stronie i mocniejszy reflect w jego prawej części by pomogły. To, że refleksy są z renderu to się nie ma co chwalić, no fajnie, że wyszły jakoś, ale niekogo to tak naprawdę nie będzie interesować skąd się tam wzięły, mają spełniać zadanie i ten rzut z przodu definitywnie powinieneś w szopie podrasować:)
Gość Chrupek3D Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 z tego co zauważyłem w reklamach, iPady zawsze są włączone, bo... lepiej się prezentują :-) Dla mnie, niepotrzebnie go przepołowiłeś (odblaskiem czy nie wiem czym).
Camel Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Ależ Cię nienawidzę :D Fajnie zaprezentowałeś produkcik :] Piąteczka.
Karkosik Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Napisano 10 Lipiec 2011 Dzięki chłopaki za komcie. Wezme je sobie do serca i w nastepnym projekcie je wdrożę:D Co do tego zapalonego ekranu to mi jakoś nie przypasił, ale o gustach sie nie mówi. Jeszcze raz dzieki za opinie, sprzyda się!
Orangegraphics Napisano 13 Lipiec 2011 Napisano 13 Lipiec 2011 a ja zupełnie na odwrót, zamiast przyczepiać się do frontu, to ci powiem że tył i jego materiał wyszły naprawdę fajnie;)
maltazar Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 Naprawdę ładny modelek wyszedł ci i teksturki.
Rekomendowane odpowiedzi