adek Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 W internecie pojawił się nowy trailer gry, która pojawi się jeszcze w tym roku Prototype 2. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1896 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Trochę taki agresywny ten tatuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 ale to dziecko na rękach w 16s to filmowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 No właśnie. Też się zastanawiałem, bo pierwsze 30 sekund to chyba nie CG, a film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Pewnie że film. W pierwszej części gry przerywniki łączyły sekwencje cg z mocno potraktowanymi postprodukcją zdjęciami i filmami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Gra przy ktorej slowo "RZEZ" nabralo dla mnie nowego znaczenia :D W jedynke super mi sie pocinalo - czekam na kolejna czesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Tja. Ja momentami się zastanawiałem czy to co się robi w grze nie jest za bardzo chore. Bieganie z autobusem taranując setki cywilów było mega. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loozack Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Monio, kusisz, żebym znowu przeszedł jedynkę ;) Genialny odprężacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzil Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Prawda, przed 2jką na pewno po raz czwarty uruchomię Prototyp. Boję się tylko zbyt odgrzanego kotlecika przy drugiej części. Wiem że poniekąd takie właśnie jest założenie, poczytawszy jednak, czuję, że będzie to kopia + tylko lekko lepsza szata graficzna. W zasadzie do pełni szczęścia w cz.1 brakowało mi własnie grafiki i S.I. Zobaczymy co to będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts