adek Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 W internecie pojawił się nowy trailer gry, która pojawi się jeszcze w tym roku Prototype 2. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1896
adek Napisano 24 Lipiec 2011 Autor Napisano 24 Lipiec 2011 No właśnie. Też się zastanawiałem, bo pierwsze 30 sekund to chyba nie CG, a film?
Monio Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 Pewnie że film. W pierwszej części gry przerywniki łączyły sekwencje cg z mocno potraktowanymi postprodukcją zdjęciami i filmami.
Nezumi Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 Gra przy ktorej slowo "RZEZ" nabralo dla mnie nowego znaczenia :D W jedynke super mi sie pocinalo - czekam na kolejna czesc.
Monio Napisano 24 Lipiec 2011 Napisano 24 Lipiec 2011 Tja. Ja momentami się zastanawiałem czy to co się robi w grze nie jest za bardzo chore. Bieganie z autobusem taranując setki cywilów było mega. ;)
Loozack Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 Monio, kusisz, żebym znowu przeszedł jedynkę ;) Genialny odprężacz.
Godzil Napisano 25 Lipiec 2011 Napisano 25 Lipiec 2011 Prawda, przed 2jką na pewno po raz czwarty uruchomię Prototyp. Boję się tylko zbyt odgrzanego kotlecika przy drugiej części. Wiem że poniekąd takie właśnie jest założenie, poczytawszy jednak, czuję, że będzie to kopia + tylko lekko lepsza szata graficzna. W zasadzie do pełni szczęścia w cz.1 brakowało mi własnie grafiki i S.I. Zobaczymy co to będzie...
Rekomendowane odpowiedzi