Selena Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 nowa postać do mojego projektu....wymyśliłam sobie pewną historie:) i mam nadzieję że ją ukończę. programy - maya, Photoshop, zbrush tris - 42 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Dobrze się ogląda takie plastyczne prace. Ogromny plus. Jest klimat. Możesz powiedzieć/pokazać same modele, tak dla ogranięcia samej geometrii? Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shido Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 mnie również się podoba, ładny renderek, zdradź jakieś szczegóły projektu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted August 3, 2011 Author Share Posted August 3, 2011 dzięki wielkie:) później umieszczę jakieś screeny modelu.. Shido - to taki mój projekt, wymyśliłam sobie pewną historię, spróbuję z tego zrobić grę:) ile zrobię nie wiem:) ale za to dużo się nauczę... no i sama praca nad tym po godzinach to przyjemność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaras Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) na początku troszkę drażniło mnie to przepalenie w okolicach jej głowy ale coś w tym jest. Włosy robiłaś w mayce? no i ciekawi mnie to "spróbuję z tego zrobić grę" :O mozesz powiedziec cos więcej ? sama chcesz zrobić grę od A do Z ? aha - czy to kapsuła ktora spadła i wbiła sie w ziemię czy cos w rodzaju kreta ktory wydrążył dziurkę ? ;) Edited August 4, 2011 by jaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 jaras, rozmawiasz z kobietą, popraw się. To już nie czasy, kiedy tylko facet mógł rozwijać swoje pasje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 świetny spider centaur woman, wizualnie robi wrażenie. na początku muślałem że to 2d i chciałem przyczepić się do kadru ale już nie chcę Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaras Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 przepraszam juz poprawiłem tą literówkę ;) no ale zaintrygowało mnie to ze ona jeszcze programuje :( - ała! kobieta mnie bije!!! Albercik Wychodzimy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ETA Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Miłe :) tylko fajnie jakby jakieś tło było... jakieś kanały czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 (edited) jaras - włosy robiłam w mayce, przepalenie jest celowe, jeśli chodzi o grę to źle się wyraziłam - chce zrobić prezentacje bardziej, kawałek gameplay jakiś level... nic więcej, nie programuje... i nie rozumiem o co chodzi z kapsułą:) Touch - bardzo dobrze powiedziane :) polka dot - dziękuję bardzo ETA - dziękuje, co do tła to za bardzo nie przywiązywałam do niego wagi, to jest taka prezentacja jednej z postaci gry... :) Edited August 4, 2011 by Selena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Słomowicz Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Fajny klimat. Dobrze sie zapowiada. Tylko przydala by sie wyzsza rozdzielczosc, ze wzgledu na to, ze postac zaujmuje mala czesc ekranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 dziękuje bardzo:) w portfolio mam dwa z zwiększa rozdzielczością Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 O kurka wodna. To jest bardzo, bardzo fajne! W ogle masz swietne pracki w folio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 (edited) dziękuje bardzo za fronta O_O, nie spodziewałam się tego:) kots - dzięki:) Edited September 9, 2011 by Selena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukx Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 ledwo co widac, wlosy jak siano, zbyt powtarzalne, rece i palce tragedia, twarz jak z posera. wy tak powaznie z frontem za to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 lukx - dokładnie taki był mój koncept, potargane blond włosy niedbale "ułożone", ...twarz nie jest z posera:) modelowałam ją kawałek czasu, ręce i palce mogłam dopieścić ale nie zależało mi na tym, dziewczynka jest cała w ranach więc powykrzywiane palce nie wyglądają aż tak źle. Ogólnie nie ma ona domu, rodziców, jest ranna i ma wyglądać niechlujnie. Rozumiem że może Ci się nie podobać postać ale taka była moja wizja i cieszę się że jeszcze komuś ona przypadła do gustu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamakis Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 badzo ladne, podoba bi sie ta maszyna w ktorej ona jest i to ze wyglada jak by sie swiecila... Nawet jak by cala postac byla z posera by mi nie przyszkadzalo bo dla mnie 3d to nie tylko pokazywanie umietnosci w modeligu lub renderingu... to jest co z tego w koncu robisz - narzedzie... jedyne co bym powiedzial ze chcialbym zobaczyc wieksza resolution... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekCichy Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Mi się podoba, klimat trochę ala SilentHill :) Powiedz coś więcej o prezentacji/grze na jakim silniku planujesz to robić? @Lukx: Z całym szacunkiem ale zazdrością trąci Twoja wypowiedź.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukx Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Mi się podoba, klimat trochę ala SilentHill :) Powiedz coś więcej o prezentacji/grze na jakim silniku planujesz to robić? @Lukx: Z całym szacunkiem ale zazdrością trąci Twoja wypowiedź.. eee tam, po prostu krytyka za krytyke : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78457&p=1050355&viewfull=1#post1050355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odnetniN Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Gratuluje ukonczenia, jednak mnie sie kompletnie nie podoba, w dodatku strasznie ciemne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selena Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 JacekCichy - dzięki, projekt planuje robić na udk-u, historie mam jeszcze nie pełną, ale nie śpieszę się nigdzie (jest zawiła więc chcę dopracować ją jak tylko się da) :) ogólnie gra ma być osadzona w postapokaliptycznym świecie...klimat steampunkowy pomieszany z cyberpunkiem:) niedługo powinnam pokazać wstępny level Lukx- tak podejrzewałam, noł koment odnetniN - dzięki, ogólnie - ciemne ma być:) z drugiej strony prezentacja była robiona na szybko, podstawowe oświetlenia punktowe, nic więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonJakub Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Widać idziesz do przodu, portfolio się rozwija :) Ciekawi mnie jak będzie wyglądać i działać ta gra na UDKu... POWODZENIA życzę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekCichy Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Hehe dosyć krwawy będzie ten cyber/steampunk :) Powodzenia z projektem! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts