Selena Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 nowa postać do mojego projektu....wymyśliłam sobie pewną historie:) i mam nadzieję że ją ukończę. programy - maya, Photoshop, zbrush tris - 42 500
Touch Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Dobrze się ogląda takie plastyczne prace. Ogromny plus. Jest klimat. Możesz powiedzieć/pokazać same modele, tak dla ogranięcia samej geometrii? Pozdr
Shido Napisano 3 Sierpień 2011 Napisano 3 Sierpień 2011 mnie również się podoba, ładny renderek, zdradź jakieś szczegóły projektu :)
Selena Napisano 3 Sierpień 2011 Autor Napisano 3 Sierpień 2011 dzięki wielkie:) później umieszczę jakieś screeny modelu.. Shido - to taki mój projekt, wymyśliłam sobie pewną historię, spróbuję z tego zrobić grę:) ile zrobię nie wiem:) ale za to dużo się nauczę... no i sama praca nad tym po godzinach to przyjemność.
jaras Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 (edytowane) na początku troszkę drażniło mnie to przepalenie w okolicach jej głowy ale coś w tym jest. Włosy robiłaś w mayce? no i ciekawi mnie to "spróbuję z tego zrobić grę" :O mozesz powiedziec cos więcej ? sama chcesz zrobić grę od A do Z ? aha - czy to kapsuła ktora spadła i wbiła sie w ziemię czy cos w rodzaju kreta ktory wydrążył dziurkę ? ;) Edytowane 4 Sierpień 2011 przez jaras
Touch Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 jaras, rozmawiasz z kobietą, popraw się. To już nie czasy, kiedy tylko facet mógł rozwijać swoje pasje:)
polka dot Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 świetny spider centaur woman, wizualnie robi wrażenie. na początku muślałem że to 2d i chciałem przyczepić się do kadru ale już nie chcę
jaras Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 przepraszam juz poprawiłem tą literówkę ;) no ale zaintrygowało mnie to ze ona jeszcze programuje :( - ała! kobieta mnie bije!!! Albercik Wychodzimy!
ETA Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Miłe :) tylko fajnie jakby jakieś tło było... jakieś kanały czy coś.
Selena Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Napisano 4 Sierpień 2011 (edytowane) jaras - włosy robiłam w mayce, przepalenie jest celowe, jeśli chodzi o grę to źle się wyraziłam - chce zrobić prezentacje bardziej, kawałek gameplay jakiś level... nic więcej, nie programuje... i nie rozumiem o co chodzi z kapsułą:) Touch - bardzo dobrze powiedziane :) polka dot - dziękuję bardzo ETA - dziękuje, co do tła to za bardzo nie przywiązywałam do niego wagi, to jest taka prezentacja jednej z postaci gry... :) Edytowane 4 Sierpień 2011 przez Selena
Piotr Słomowicz Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 Fajny klimat. Dobrze sie zapowiada. Tylko przydala by sie wyzsza rozdzielczosc, ze wzgledu na to, ze postac zaujmuje mala czesc ekranu.
Selena Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Napisano 9 Sierpień 2011 dziękuje bardzo:) w portfolio mam dwa z zwiększa rozdzielczością
kots Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 O kurka wodna. To jest bardzo, bardzo fajne! W ogle masz swietne pracki w folio.
Selena Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) dziękuje bardzo za fronta O_O, nie spodziewałam się tego:) kots - dzięki:) Edytowane 9 Wrzesień 2011 przez Selena
Lukx Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 ledwo co widac, wlosy jak siano, zbyt powtarzalne, rece i palce tragedia, twarz jak z posera. wy tak powaznie z frontem za to?
Selena Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 lukx - dokładnie taki był mój koncept, potargane blond włosy niedbale "ułożone", ...twarz nie jest z posera:) modelowałam ją kawałek czasu, ręce i palce mogłam dopieścić ale nie zależało mi na tym, dziewczynka jest cała w ranach więc powykrzywiane palce nie wyglądają aż tak źle. Ogólnie nie ma ona domu, rodziców, jest ranna i ma wyglądać niechlujnie. Rozumiem że może Ci się nie podobać postać ale taka była moja wizja i cieszę się że jeszcze komuś ona przypadła do gustu:)
adamakis Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 badzo ladne, podoba bi sie ta maszyna w ktorej ona jest i to ze wyglada jak by sie swiecila... Nawet jak by cala postac byla z posera by mi nie przyszkadzalo bo dla mnie 3d to nie tylko pokazywanie umietnosci w modeligu lub renderingu... to jest co z tego w koncu robisz - narzedzie... jedyne co bym powiedzial ze chcialbym zobaczyc wieksza resolution...
JacekCichy Napisano 11 Wrzesień 2011 Napisano 11 Wrzesień 2011 Mi się podoba, klimat trochę ala SilentHill :) Powiedz coś więcej o prezentacji/grze na jakim silniku planujesz to robić? @Lukx: Z całym szacunkiem ale zazdrością trąci Twoja wypowiedź..
Lukx Napisano 11 Wrzesień 2011 Napisano 11 Wrzesień 2011 Mi się podoba, klimat trochę ala SilentHill :) Powiedz coś więcej o prezentacji/grze na jakim silniku planujesz to robić? @Lukx: Z całym szacunkiem ale zazdrością trąci Twoja wypowiedź.. eee tam, po prostu krytyka za krytyke : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=78457&p=1050355&viewfull=1#post1050355
odnetniN Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 Gratuluje ukonczenia, jednak mnie sie kompletnie nie podoba, w dodatku strasznie ciemne.
Selena Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Napisano 12 Wrzesień 2011 JacekCichy - dzięki, projekt planuje robić na udk-u, historie mam jeszcze nie pełną, ale nie śpieszę się nigdzie (jest zawiła więc chcę dopracować ją jak tylko się da) :) ogólnie gra ma być osadzona w postapokaliptycznym świecie...klimat steampunkowy pomieszany z cyberpunkiem:) niedługo powinnam pokazać wstępny level Lukx- tak podejrzewałam, noł koment odnetniN - dzięki, ogólnie - ciemne ma być:) z drugiej strony prezentacja była robiona na szybko, podstawowe oświetlenia punktowe, nic więcej.
DonJakub Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Widać idziesz do przodu, portfolio się rozwija :) Ciekawi mnie jak będzie wyglądać i działać ta gra na UDKu... POWODZENIA życzę !
JacekCichy Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Hehe dosyć krwawy będzie ten cyber/steampunk :) Powodzenia z projektem! :D
Rekomendowane odpowiedzi