Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

nowa postać do mojego projektu....wymyśliłam sobie pewną historie:) i mam nadzieję że ją ukończę.

programy - maya, Photoshop, zbrush

tris - 42 500

47624718.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 7,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobrze się ogląda takie plastyczne prace. Ogromny plus. Jest klimat. Możesz powiedzieć/pokazać same modele, tak dla ogranięcia samej geometrii?

Pozdr

Napisano

mnie również się podoba, ładny renderek, zdradź jakieś szczegóły projektu :)

Napisano
  • Autor

dzięki wielkie:) później umieszczę jakieś screeny modelu..

Shido - to taki mój projekt, wymyśliłam sobie pewną historię, spróbuję z tego zrobić grę:) ile zrobię nie wiem:) ale za to dużo się nauczę... no i sama praca nad tym po godzinach to przyjemność.

Napisano

na początku troszkę drażniło mnie to przepalenie w okolicach jej głowy ale coś w tym jest. Włosy robiłaś w mayce? no i ciekawi mnie to "spróbuję z tego zrobić grę" :O mozesz powiedziec cos więcej ? sama chcesz zrobić grę od A do Z ? aha - czy to kapsuła ktora spadła i wbiła sie w ziemię czy cos w rodzaju kreta ktory wydrążył dziurkę ? ;)

Edytowane przez jaras

Napisano

jaras, rozmawiasz z kobietą, popraw się. To już nie czasy, kiedy tylko facet mógł rozwijać swoje pasje:)

Napisano

świetny spider centaur woman, wizualnie robi wrażenie. na początku muślałem że to 2d i chciałem przyczepić się do kadru ale już nie chcę

Napisano

przepraszam juz poprawiłem tą literówkę ;) no ale zaintrygowało mnie to ze ona jeszcze programuje :( - ała! kobieta mnie bije!!! Albercik Wychodzimy!

Napisano

Miłe :) tylko fajnie jakby jakieś tło było... jakieś kanały czy coś.

Napisano
  • Autor

jaras - włosy robiłam w mayce, przepalenie jest celowe, jeśli chodzi o grę to źle się wyraziłam - chce zrobić prezentacje bardziej, kawałek gameplay jakiś level... nic więcej, nie programuje... i nie rozumiem o co chodzi z kapsułą:)

Touch - bardzo dobrze powiedziane :)

polka dot - dziękuję bardzo

ETA - dziękuje, co do tła to za bardzo nie przywiązywałam do niego wagi, to jest taka prezentacja jednej z postaci gry... :)

Edytowane przez Selena

Napisano
  • Autor

dziękuje bardzo:) w portfolio mam dwa z zwiększa rozdzielczością

Napisano

O kurka wodna. To jest bardzo, bardzo fajne! W ogle masz swietne pracki w folio.

Napisano
  • Autor

dziękuje bardzo za fronta O_O, nie spodziewałam się tego:)

kots - dzięki:)

Edytowane przez Selena

Napisano

ledwo co widac, wlosy jak siano, zbyt powtarzalne, rece i palce tragedia, twarz jak z posera. wy tak powaznie z frontem za to?

Napisano
  • Autor

lukx - dokładnie taki był mój koncept, potargane blond włosy niedbale "ułożone", ...twarz nie jest z posera:) modelowałam ją kawałek czasu, ręce i palce mogłam dopieścić ale nie zależało mi na tym, dziewczynka jest cała w ranach więc powykrzywiane palce nie wyglądają aż tak źle. Ogólnie nie ma ona domu, rodziców, jest ranna i ma wyglądać niechlujnie. Rozumiem że może Ci się nie podobać postać ale taka była moja wizja i cieszę się że jeszcze komuś ona przypadła do gustu:)

Napisano

badzo ladne,

podoba bi sie ta maszyna w ktorej ona jest i to ze wyglada jak by sie swiecila...

Nawet jak by cala postac byla z posera by mi nie przyszkadzalo bo dla mnie 3d to nie tylko pokazywanie umietnosci w modeligu

lub renderingu... to jest co z tego w koncu robisz - narzedzie...

jedyne co bym powiedzial ze chcialbym zobaczyc wieksza resolution...

Napisano

Mi się podoba, klimat trochę ala SilentHill :) Powiedz coś więcej o prezentacji/grze na jakim silniku planujesz to robić?

@Lukx: Z całym szacunkiem ale zazdrością trąci Twoja wypowiedź..

Napisano

Gratuluje ukonczenia, jednak mnie sie kompletnie nie podoba, w dodatku strasznie ciemne.

Napisano
  • Autor

JacekCichy - dzięki, projekt planuje robić na udk-u, historie mam jeszcze nie pełną, ale nie śpieszę się nigdzie (jest zawiła więc chcę dopracować ją jak tylko się da) :) ogólnie gra ma być osadzona w postapokaliptycznym świecie...klimat steampunkowy pomieszany z cyberpunkiem:) niedługo powinnam pokazać wstępny level

Lukx- tak podejrzewałam, noł koment

odnetniN - dzięki, ogólnie - ciemne ma być:) z drugiej strony prezentacja była robiona na szybko, podstawowe oświetlenia punktowe, nic więcej.

Napisano

Widać idziesz do przodu, portfolio się rozwija :)

Ciekawi mnie jak będzie wyglądać i działać ta gra na UDKu...

POWODZENIA życzę !

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.