Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej brygada:)

Tak przy wolnych chwilach od innych obowiazkow urodzilo sie te kilka sekund filmiku. Ot test na sprawdzenie montazu video z 3d.

http://traitor.mp4.com.pl/nightmare/nightmare_xvid.avi

A tutaj skrin zrodlowy z kamery:

http://traitor.mp4.com.pl/nightmare/source.jpg

Na wiecej nie pozwalaja inne czasozerne obowiazki ale tak to bywa.

[Wyedytowany dnia 30-6-2004 > Traitor]

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyszło całkiem ciekawie:) Tylko mam dziwne wrażenie że te \"latawce\" pojawiają sie troszeczke zbyt późno. Gdyby wyfrunęły kilka klatek wcześniej byłoby wg mnie troszke lepiej. Ale ogólnie podoba mi się:)

Napisano

latawce mi sie zdaje ze to są oski :P albo pszczoly ale niewiem wypasione to wyszlo znasz sie na montazu video w 3d s maxie

Napisano

bardzo fajne:) trudno jest mi wytknac jakiekolwiek bledy.

planujesz fx do kolejnej czesci mumii? ;)

Napisano

bardzo fajne:) trudno jest mi wytknac jakiekolwiek bledy.

planujesz fx do kolejnej czesci mumii? ;)

Napisano

jejku Traitor co Ci sie stalo ? Przewrociles sie w lazience ? Przemyj sobie woda utleniona i przyklej plasterkiem to CI sie zakazenie wkradnie.

fajny ten efekt naprawde swietny wrecz :) uchyl rabka WIPa

Napisano

Jest dobrze :) Mi się bardzo podoba :D Sam się interesuję mocno FX i kręcą mnie takie wprawki! Chcę więcej! Brawo Traitor :)

Jakiego softu używasz do camera-trackingu?

Napisano

swietne:) heh czekamy na wiecej jescze raz brawo !

Napisano

Brawo Traitor, calkiem przekonujaco to wyszlo, zarowno pszczoly jak i to dosyc spore drasniecie ;) jednym slowem full pro.

Napisano

VeRry pR0!! Congratulations!! We\'d like to invite you to our company.

ILM :P

A tak na serio to wypaśne bardzo - naprawdę dobre!!

Napisano

zastanawiam sie jak wy robicie te dzwieki do tych efektow ??

Napisano

piękna praca aż miło popatrzeć :) a propo dzwięków pytanie takie jak kolegi powyżej

Napisano

Zielona mila :-)

To ja mam pytanie jak zrobiles ze muchy widoczne sa zaraz za policzkiem. To w maxie czy juz robota w 2d? Podobny efekt (w sesnie pojawiania sie) jest w przykladach w maxie, jak zza pagorka wylatuja helikoptery.

Napisano
  • Autor

Jezeli chodzi o wylatujace osy, to sworzylem glowe o gabarytach identycznych jak moja, ustawilem ja zgodnie z katem kamery i zadalem jej material mate shadow. Osy wylatuja z otworu gebowego obiektu ktorego tak naprawde nie widac a ktory zaslania te niepotrzebne. :) Niedlugo moze npisze making of dokladniej gdzie wyjasnie proces tworzenia takiego efektu. Pozdrawiam i dzieki za opinie.

[Wyedytowany dnia 30-6-2004 > Traitor]

Napisano

kurcze... na 100% bylem pewien ze to tylko maska z fatherem w poscie.. widze ze na około troche zrobiłes ;) ale efekt fajny.

Napisano

Wuuujek.. to pokaż co nowego i mocniejszego :P ;)

Czekam na making of... choć w sumie domyślam się jak to było robione to jednak czekam :)

Napisano

Dlamnie bomba ja jestem na etapie mieczy swietlnych i klonowania postaci

Bleeee jeszcze daleko mi ;)

Napisano

niezłe....jak znajdziesz czas to wrzuc bradzo prosze \"making of\"...mysle ze przydałby sie wielu uzytkownikom forum :) ...no i mi tez :) pozdrawiam