Creator Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Wiadomo - nic dodać, nic ująć. Jedynie nie wiem czy w garniaku, czy w koszulce niebieskiej i spodenkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 no dobra, tego się nie spodziewałem :D bardzo ciekawy wybór! powodzenia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 tu fajna referka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2011 hehe klasyka :D Niedługo wrzucę pseudo koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creative Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 wziąłeś na serio słowa "czarny charakter" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 bedzei trudno chyba :D dajesz jakis progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dzisiaj postaram się skończyć głowę, bo mam ją w 65% zrobioną. Staram się aby była jak najbardziej podobna do Samuela, ale na razie wygląda jak jakiś randomowy murzyn. Zastanawiam się jak wyrzeźbić ładnie włosy - afro. Macie jakieś przydatne tutki/tipsy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Tego typu afro to chyba najszybciej będzie wyrzeźbić. Tutaj masz jeszcze przykład jak zrobić afro (na dole): http://www.paultosca.com/varga_hair.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 (edytowane) dzięki :) jeszcze walczę z anatomią. Włosy wysculptuje i będą jednolite z siatką głowy. Edit: Z nocnych bojów: Nie wygląda jak Samuel ale też się zastanawiam czy się cackać z nim tak. Edytowane 23 Sierpień 2011 przez Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2011 (uwaga wulgaryzmy) Edit: w HD xD http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MbSIQdYMdGk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 wg mnie swietnie to wyglada, i nawet jest podobny do samuela o dzieki ze podlinkowles czarna kawe w hd, filmik klasyk :DD znam teksty na pamiec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi