Pilar Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) witam kilka modeli z ... Edytowane 25 Luty 2013 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 naprawde dobrze to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 fajnie to wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 w cholewcie klikania... pozdrow rzuka i Turiela drani jednych no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 wszystko fajnie oprócz postaci, które niby mają fajny detal ale ogólna bryła słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 mam tak samo jak mara propy i budyneczki super postacie brakuje w nich jakoś życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 chatki zrobiły na mnie duże wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 wszystko bardzo ciekawe aż przejrzałem sobie inne twoje prace :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 Chatki super, te alienowate rzeczy tez bardzo fajne. Postacie zgodze sie z reszta, bez zycia, zbyt sztywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagonet, Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 Chatki bardzo mi się podobają a tak to podobnie jak reszta kolegów napisała, bryła leży, można by nad nimi jeszcze trochę popracować, za szybko nałożony detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 23 Sierpień 2011 Share Napisano 23 Sierpień 2011 Architektura super, ale postacie, zbroje a szczególnie broń oparte są na mega naiwnym koncepcie. Szkoda twoich zdolności, bo rzeźbić umiesz fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Obiektywny nie bede bo jestem akurat fanem tw :) Pierwsza przeszedlem pare razy a drugiej co prawda nie skonczylem ale troche czasu mi zjadla. Prace fajne szczegolnie pamietajac jak wygladaly in game ;) Cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi