Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. No szczerze powiem, że chciałem dokonać małej graficznej prowokacji. ;) Raczej oświetlnia ani kadru nie zmienię bo musiałbym to zrobić w 1599 innych klatkach. Jest to po prostu jedna klatka z całej animki, filmik jest narazie na etapie postprodukcjii i pewnie za niedługo wrzucę go gdzieś. Byłem ciekaw komentarzy na temat samej postaci ale widoczenie się nie doczekam. Pozdrawiam.

Napisano
Witam. No szczerze powiem, że chciałem dokonać małej graficznej prowokacji. ;) Raczej oświetlnia ani kadru nie zmienię bo musiałbym to zrobić w 1599 innych klatkach. Jest to po prostu jedna klatka z całej animki, filmik jest narazie na etapie postprodukcjii i pewnie za niedługo wrzucę go gdzieś. Byłem ciekaw komentarzy na temat samej postaci ale widoczenie się nie doczekam. Pozdrawiam.

to pobaw sie color grading'iem w ae

Napisano

wow, to ja jestem ciekaw tej animacji:) Podobają mi się włosy, robione z plane'ów czy inną metodą? Postać jest bardzo ok, ale jest jeden element, który trochę tu bruździ - są nim oczy. Kiedy zasłonię mu gałki oczne to całość prezentuje się zdecydowanie lepiej. Byc może jest to kwestia tego ujęcia i w ruchu będzie wyglądać inaczej.

Fajnie zrobiłeś usta/zęby/język, widać że ładnie będzie się to animować. Wzmocniłbym tu na teksturze czerwone smugi po bokach ust - teraz słabo je widać. Ogólnie gdyby Jocker miał więcej ostrzejszych rysów twarzy to by nie zaszkodziło, ale i tak wygląda przyjemnie.

Napisano

Dzięki za komentarze. Co do kolor korekcji to jest tak, że ja się nie czuję dobrze w tych klockach, a chlopaki z firmy jakoś też się nie palą do pomocy. Więc to się okaże niebawem co z tego wyjdzie. To co jest na górze to praktycznie czysty render złożony z paru warstw.

Włosy to zwykły maxowy Hair&Fur..

Jokerek z avatara to ma już ładnych parę lat. Jakoś tak wychodzi zawsze, że ciągnie mnie do super bohaterów.

Ogólnie cała animacja powstała już ładny rok temu ale rendery się rodziły w strasznych bólach. Fryzurę zmieniałem mu z 30 razy i tak zawsze coś jest nie tak. Teraz mam trochę wolnego czasu więc postanowiłem wypuścić ten projekt, w jakiejkolwiek formie. Więc jedyne zmiany już będę wprowadzał tylko w poście. Pozdrawiam.

Napisano

Mi się bardzo podoba postać, aczkolwiek bardziej preferuję Jokera z Mrocznego Rycerza. :)

Z niecierpliwością czekam na animację, jestem ciekaw co to dokładnie jest.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności