Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.I ja postanowiłem otworzyć tutaj jakiś wątek z moimi WIP'ami oraz ukończonymi pracami. Oczywiście liczę na Wasze komentarze :)Jestem w trakcie uzupełniania swojej prywatnej biblioteki o jakieś zapełniacze, także na początek wrzucam po prostu banana ;)bananaz.jpg

Edytowane przez Cide

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Niewykluczone, że na początek tutaj będzie właśnie kolekcja agroturystyczna ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze.

Co do tekstur banana, to po prostu mudbox :) Za słabym na normalne teksturowanie.

Następny jest pomidor. W zasadzie dwa. Ten z lewej zginął po wymodelowaniu śmiercią tragiczną :(

pomidor.jpg

Napisano

Troszeczkę za długie te wcięcia, to się daje we znaki ;d Daj jakieś lekko zielonkawe albo pomarańczowe przebarwienia, bo ta skorka jest zbyt idealna ;d

Napisano

Zgadzam się z Donusiem . Może jakiś transculent! Teraz jest plastikowo. Trzymam kciuki.

Napisano
  • Autor

Nad materiałem zdałoby się popracować... kolor czerwony to właśnie niestety jednolita mapka. Trochę mi się już nie chciało nad tym siedzieć, bo rano do roboty, a to w zasadzie tylko zapełniacz. :D

Co do wcięciuf to takie miałem kulfony na biurku :)

Napisano
  • Autor

To jeszcze cukinia. Prawdopodobnie przedostatni agromodel, może nie zanudzę na śmierć :)

zucchinil.jpg

Napisano
  • Autor

Uf, znalazłem trochę czasu na zrobienie mojej kuchni. Jest to zresztą mój dziewiczy własny wystrój, także delikatnie proszę :D

kitechen1rgbcolor0000.jpg

Na obrazku widać kwiatek i paterę od CGAxis.