Napisano 4 Październik 201113 l Witam.I ja postanowiłem otworzyć tutaj jakiś wątek z moimi WIP'ami oraz ukończonymi pracami. Oczywiście liczę na Wasze komentarze :)Jestem w trakcie uzupełniania swojej prywatnej biblioteki o jakieś zapełniacze, także na początek wrzucam po prostu banana ;) Edytowane 31 Grudzień 201113 l przez Cide
Napisano 5 Październik 201113 l Autor Niewykluczone, że na początek tutaj będzie właśnie kolekcja agroturystyczna ;)
Napisano 5 Październik 201113 l Autor Dzięki za komentarze. Co do tekstur banana, to po prostu mudbox :) Za słabym na normalne teksturowanie. Następny jest pomidor. W zasadzie dwa. Ten z lewej zginął po wymodelowaniu śmiercią tragiczną :(
Napisano 6 Październik 201113 l Troszeczkę za długie te wcięcia, to się daje we znaki ;d Daj jakieś lekko zielonkawe albo pomarańczowe przebarwienia, bo ta skorka jest zbyt idealna ;d
Napisano 6 Październik 201113 l Zgadzam się z Donusiem . Może jakiś transculent! Teraz jest plastikowo. Trzymam kciuki.
Napisano 6 Październik 201113 l Autor Nad materiałem zdałoby się popracować... kolor czerwony to właśnie niestety jednolita mapka. Trochę mi się już nie chciało nad tym siedzieć, bo rano do roboty, a to w zasadzie tylko zapełniacz. :D Co do wcięciuf to takie miałem kulfony na biurku :)
Napisano 7 Październik 201113 l Autor To jeszcze cukinia. Prawdopodobnie przedostatni agromodel, może nie zanudzę na śmierć :)
Napisano 31 Grudzień 201113 l Autor Uf, znalazłem trochę czasu na zrobienie mojej kuchni. Jest to zresztą mój dziewiczy własny wystrój, także delikatnie proszę :D Na obrazku widać kwiatek i paterę od CGAxis.