Cide Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Witam.I ja postanowiłem otworzyć tutaj jakiś wątek z moimi WIP'ami oraz ukończonymi pracami. Oczywiście liczę na Wasze komentarze :)Jestem w trakcie uzupełniania swojej prywatnej biblioteki o jakieś zapełniacze, także na początek wrzucam po prostu banana ;) Edytowane 31 Grudzień 2011 przez Cide
Camel Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Fajny banan :D Wrzuć do kolekcji owoców i rozdaj :p
Cide Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 Niewykluczone, że na początek tutaj będzie właśnie kolekcja agroturystyczna ;)
Sebazx6r Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Moglbys zrobic tutka do textur :D?? Ale banan :D!
Cide Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 Dzięki za komentarze. Co do tekstur banana, to po prostu mudbox :) Za słabym na normalne teksturowanie. Następny jest pomidor. W zasadzie dwa. Ten z lewej zginął po wymodelowaniu śmiercią tragiczną :(
Camel Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Troszeczkę za długie te wcięcia, to się daje we znaki ;d Daj jakieś lekko zielonkawe albo pomarańczowe przebarwienia, bo ta skorka jest zbyt idealna ;d
azinsky Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Zgadzam się z Donusiem . Może jakiś transculent! Teraz jest plastikowo. Trzymam kciuki.
Cide Napisano 6 Październik 2011 Autor Napisano 6 Październik 2011 Nad materiałem zdałoby się popracować... kolor czerwony to właśnie niestety jednolita mapka. Trochę mi się już nie chciało nad tym siedzieć, bo rano do roboty, a to w zasadzie tylko zapełniacz. :D Co do wcięciuf to takie miałem kulfony na biurku :)
Cide Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 To jeszcze cukinia. Prawdopodobnie przedostatni agromodel, może nie zanudzę na śmierć :)
Cide Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Napisano 31 Grudzień 2011 Uf, znalazłem trochę czasu na zrobienie mojej kuchni. Jest to zresztą mój dziewiczy własny wystrój, także delikatnie proszę :D Na obrazku widać kwiatek i paterę od CGAxis.
Rekomendowane odpowiedzi