adek Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Firma Puppetworks zamieściła w serwisie YouTube animacje jednostek, które robiła do gry Ubisoftu Might and Magic Heroes VI. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2061
Monio Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Muzyka psuje odbiór. Polecam od razu wyłączyć.
chrish3 Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 dokładnie...muzyka jest nieodzownym elementem każdego filmu/animacji czy innej multimedialnej formy. bez niej nie byłoby odbioru obrazu. również odpowiedni dobór muzyki wpływa na odbiór...widać, że koleś, który to montował lubi jazz :P
Tomala Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Ja się nie znam ale te animację wyglądają zajefajniście.
Chasdiel Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Szkoda, ze jeszcze te postacie nie stepują do owej melodii. Wtedy to dopiero byłoby czyste fantasy! A modele bardzo fajnie i zgrabnie się też poruszają. Podobno niestety sama gra juz taka fdobra nie jest, ale nic nie mówię, bo znów zaczniemy się przerzucać która częśc była lepsza;p
ptfromscr Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Animacje wyglądają ładnie :) @Chasdiel: gdzieś można było pobrać demo. Grałem 10 min i poszło do kosza. Bez rewelacji. Jak dla mnie popełnili straszny błąd wypuszczając częśc III bo od tamtego czasu kombinują jak mogą i nie są w stanie nawet zbliżyć się do perfekcji jaką wtedy osiągneli :)
regnar Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 @ptfromscr dobrze prawi - kufel piwa się należy :)
legomir Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Tylko dlaczego oni wszyscy maja katany? To jakies na pierwszy rzut oka nie heroesowe...
sophie Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 hm a kto tam oprocz nagi ma katane bo jakos nie moge sie dopatrzeć. A gra mi sie bardzo podoba, przeciez nie mozna caly czas w II i III grac :) fajnie ze probuja rozwijac ta gre. musze przyznac ze naprawde dobrze im to idzie. V czesc byla juz bardzo przyzwoita. polecam wersje z pierscieniem swiatla :D
4th_hokage Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 A mi się tam muzyka podoba:) bardzo fajnie się to ogląda:)
mort Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 muzyka swietna, animacja fantastyczna sama gra fajna, chociaz szkoda ze tak mocno uproscili ekonomie (tylko 3 surowce i zloto). imo fajnie ze muzyka w grze mocno nawiazuje do 2 i 3
Leru Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 Tu nie chodzi o klimat HOMM6 tylko o animacje więc kij z muzyką ;) FANTASTYCZNE!!
Gość gumek Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 jeżeli ktoś grał w WoW'a to t5 priesta jest w 52 sekundzie! Hehehe ^^
Gość Franko Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 stepujące, tańczące do muzyki, itp. jednostki z gry M&M Heroes 6 można obejrzeć tutaj:
Pawelkos Napisano 27 Październik 2011 Napisano 27 Październik 2011 Franko super ten link :). Wlasnie ten fimik powinien znalezc sie w glownym newsie :D. Postaci i animacje tez super
Swiezy Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Genialny charackter design, muzyka okropna ;//
Rekomendowane odpowiedzi