Napisano 3 Listopad 201113 l witam, zacząłem robic cos takiego: Lolka jak Ksena-erotyczny wamp o niebotycznej sile...absurd :) , pozdro Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 8 Listopad 201113 l przez Thx
Napisano 4 Listopad 201113 l Dla mnie bomba, zazdroszczę cierpliwości, chciałem kiedyś "pokreskować" pracę jak Ty, ale dałem sobie spokój... Pisał Ci ktoś, że świetnie dobierasz kolory?
Napisano 4 Listopad 201113 l ueeee a gdzie ta pokręcona perspektywa i miażdżący kadr? Zapowiada się fajowa bzdurka ;P, pozdro
Napisano 4 Listopad 201113 l Autor kurde dzięki za wiarę, obiecuję, że na bieżąco dociągnę temat. Od długiego czasu zajęty jestem zupełnie innymi analogowymi robotami. Ciężko jest mi zebrać się w sobie żeby na nowo rozpocząć systematyczne mazanie, pozdro
Napisano 6 Listopad 201113 l Na szczęście na miniaturce wygląda gorzej niż w powiększeniu. Całkiem fajnie się zapowiada. Łapki ma na pewno za krótkie - lewa ręka przylega do ciała, jest wyprostowana a sięga jej tylko do wacka. Deeruga sprawa podudzia (jagnięce?=]) wiem że lekko wpadają w skrót ale zdają się być również za krótkie. Widziałbym je smuklejsze z bardziej wyeksponowaną kostką. Pzdr.
Napisano 7 Listopad 201113 l Autor masz racje emmilius, ze lolka pływa w całej swojej formie, musze przeanalizować anatomie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Listopad 201113 l przez Thx
Napisano 9 Listopad 201113 l Tak jakoś grzecznie... Trochę dziwnie się na to patrzy znając Twoje wcześniejsze prace. Coś jak drapieżnik uczesany na przedziałek.
Napisano 9 Listopad 201113 l Autor potraktuj ten maziaj jako akt próby rozruszania się. Co gorsza muszę pracować na PS a jakoś go specjalnie nie czuję, :) pozdo Edytowane 9 Listopad 201113 l przez Thx
Napisano 12 Listopad 201113 l Autor dzięki panowie, kolejny etap : staram sie odpowiedzieć na sugestie emmiliusa Uploaded with ImageShack.us
Napisano 13 Listopad 201113 l Na zachodzie, ludzie dosc czesto ostatnio wystawiaja prace cyfrowe na wernisażach w formie wydrukowanej. Na twoj na pewno bym przyszedl jesli tylko byl bym w okolicy, pomysl o tym. Ciao. Edytowane 13 Listopad 201113 l przez ICE
Napisano 15 Listopad 201113 l Autor dziek,i kurcze ICE dobrze było by tylko to są jednak koszty. Będę pamiętał . Wracając do obrazka- zostawiam w takiej wersji, muszę spokojnie na niego po patrzeć . Biorę sie za nowego wipa, pozdro Uploaded with ImageShack.us Edytowane 15 Listopad 201113 l przez Thx
Napisano 16 Listopad 201113 l Rewelacja, ale rzuciły mi się w oczy 2 rzeczy: 1. cień rzucany przez dzidę na nogi nie zgadza się z jej kształtem (pewnie to wiesz i zostawiasz na koniec, ale wspominam mimo to), 2. czerwony kolega ma przesunięty środek klatki piersiowej względem głowy lub na odwrót, przez co dla mnie wygląda jakby głowa wyrosła mu z barku. A z rzeczy czysto estetycznych nie podobają mi się jego pazury. A włosy są prze genialne. Pozdrawiam.
Napisano 16 Listopad 201113 l Ja sie strasznie jaram, bo lubie to Twoje pokreskowane stajlo i pracka standardowo na poziomie bardzo przyjemnym. Jakbym mial pomarudzic, to troche ciezkie, klocowate wydaja mi sie ramiona - malo sie dzieje w ich ksztalcie, troszke wyszly jak klody drewna, z checia bym zobaczyl jakos mocniej poroznicowane formy. Ale poza tym malina
Napisano 16 Listopad 201113 l Rembik, dobrze gadasz, z tą głową to zabieg celowy bo wyszłaby za udem i nie byloby jej widać :D Jest to niewątpliwie ciekawy styl, ale twarz, lewe ramie prosi o liquify ;p
Napisano 16 Listopad 201113 l łosz motyla noga. Jak dla mnie miodzio :) Jakbym taką pracę zobaczyła gdzieś na wystawie, to pewno nie zauważyłabym tych błędów (?) o których wcześniej wspomniano :)
Napisano 16 Listopad 201113 l Autor kurcze teraz zaczynam widzieć( czerep w monitorze traci orientację) spoko będzie lifting. RICE napisz więcej o tych liquifach. Bo właściwie co to jest? Poważnie nie zrozumiałem, pozdro
Napisano 16 Listopad 201113 l Skoro starasz się traktować DP jak medium tradycyjne może to być opcja której nie będziesz chciał użyć =]. Liquify - skraplanie w PS... mówi to Panu coś? :D
Napisano 16 Listopad 201113 l Autor kurcze nic, ponieważ ( tak jak słusznie zauważyłeś)ograniczyłem mazanie do minimum i nie sięgam po media z PS. Może i z wygody i możne z krnąbrności a może powodem jest utrzymać skupienie ( wystarczy , że powiększanie i przesuwanie obrazu po monitorze mocno potrafi mnie zdezorientować). właśnie sprawdziłem, to nie dla mnie. Musze wrócić do paintera tam mam analog w cyfrze. po prostu mieszam pędzlem co równocześnie pozwala mi kontrolować efekt. Tutaj już samo dzielenie roboty na rożne etapy, kolejności działań...to nie dla mnie. Edytowane 16 Listopad 201113 l przez Thx