comander_barnik Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 (edytowane) Ok a więc na 30 gameartową bitwe a moją pierwszą wogóle wrzucam projekt i blockout ręcznej plazmy do zwalczania opancerzonych pojazdów, budynków i szczególnie żywotnych złych ludzi. Edytowane 13 Listopad 2011 przez comander_barnik
n-pigeon Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Saiko, założył teczkę, to mogę spamować hehe :D Zapowiada się świetnie ;D widzę że styl post-apo, czekam na ogień, ÒuÓ
Kubajaniak Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Dobrze... nareszcie konkurencja, będę miał większą motywacje ;) Zapowiada się ciekawie.
Valery Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 jak dla mnie to Twój koncept nie spełnia wymogów regulaminu. Plazma nie mieści się w kategorii "broń palna". Temat jest jasny więc plazmy, lasery itp nie pasują do tematu
Kubajaniak Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Kiedyś był temat "dom na kurzej łapce" i ktoś zrobił domek na drzewie, więc myślę, że temat można bardzo szeroko interpretować. IMO model, który chce zrobić comander_barnik jest całkiem spoko i może zostać.
comander_barnik Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Valery, równie dobrze moge tą paczuszke pod spodem nazwać magazynkiem i już spełnia wymóg :) wielkokalibrowe pociski ze zubażanego uranu.
Valery Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 możesz je tak nazwać ale będzie to wtedy równie głupie jak unijne przepisy nazywające marchew owocem
n-pigeon Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Już wiele razy pisałem :D tematy są dość luźne, zatem czy to plasmówa, laserowa, gausa, ciśnieniowa, czy co tam jeszcze, nie ma znaczenia, ważne, że ma lufę i jakaś postać jest to w stanie trzymać, nawet jeśli to gigantyczny robot xD Zawsze można sobie dopowiedzieć, że ma funkcje strzelanai nabojami, czy to fantasy, steampunk, real, czy s-f to tam mało istotne. Nie chce tutaj ograniczać uczestników, to tylko zabawa i tak wygra najlepszy dizajn z najlepszym wykonaniem. Do pracy!
comander_barnik Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 gołębiu w takim razie broń ręczna albo poprostu brońto powinno być nazwane, tak na przyszłosć :D Ja tam obstaje rpzy swojej plaźmie, grunt zeby coś fajnego z tego wyszło :)
telthona Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 fajny pomysł z tą plazmą :D bedzie ciekawie :D
przems Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 pomoc dla laika - jaki widok obiektu z teksturami jest akceptowalny- widok z viewportu z podglądem tekstur (jeśli dany program ma taką opcję) czy opcja renderu ? ew. przykład mile widziany , w temacie gł. np.
comander_barnik Napisano 20 Listopad 2011 Autor Napisano 20 Listopad 2011 (edytowane) przems znajdź sobie xoliul shader, na niego nałóż tekstury i zwyczajnie zrób print screena. O albo screengraba możesz użyć dla większej rozdziałki. Edytowane 20 Listopad 2011 przez comander_barnik
Kubajaniak Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Może ten wątek pomoże http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=75072&p=1015590#post1015590
comander_barnik Napisano 21 Listopad 2011 Autor Napisano 21 Listopad 2011 update 21.11.11 powoli to idzie ale zawsze do przodu :)
comander_barnik Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) HP skończone jakieś 3 dni temu, prace nad lp w toku. Cholerna uczelnia.... LARGER VIEW Edytowane 3 Grudzień 2011 przez comander_barnik
telthona Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 widzę że nie jest to broń dostosowana do drobnych kobiecych rąk :D super wygląda to hi poly!!! :DDD rewelacja moim zdaniem. Ciekawe jak sobie poradzisz z teksturą :D
Dziudziu Napisano 21 Grudzień 2011 Napisano 21 Grudzień 2011 Coś wybijającego się z kanonu imo, nie jest to hiper duper - nie podniesiesz go - karabin, tylko coś... innego, proooszę przysiądź nad texturą solidnie, narazie mj faworyt ;-) Choć przyznam, że na początku mi się niezbyt podobało ;-)
Rekomendowane odpowiedzi