Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ok a więc na 30 gameartową bitwe a moją pierwszą wogóle wrzucam projekt i blockout ręcznej plazmy do zwalczania opancerzonych pojazdów, budynków i szczególnie żywotnych złych ludzi.

rys390a.jpg

85starfirea80wip01.jpg

Edytowane przez comander_barnik
  • Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to Twój koncept nie spełnia wymogów regulaminu. Plazma nie mieści się w kategorii "broń palna". Temat jest jasny więc plazmy, lasery itp nie pasują do tematu

Napisano

Kiedyś był temat "dom na kurzej łapce" i ktoś zrobił domek na drzewie, więc myślę, że temat można bardzo szeroko interpretować. IMO model, który chce zrobić comander_barnik jest całkiem spoko i może zostać.

Napisano

Już wiele razy pisałem :D tematy są dość luźne, zatem czy to plasmówa, laserowa, gausa, ciśnieniowa, czy co tam jeszcze, nie ma znaczenia, ważne, że ma lufę i jakaś postać jest to w stanie trzymać, nawet jeśli to gigantyczny robot xD

Zawsze można sobie dopowiedzieć, że ma funkcje strzelanai nabojami, czy to fantasy, steampunk, real, czy s-f to tam mało istotne.

Nie chce tutaj ograniczać uczestników, to tylko zabawa i tak wygra najlepszy dizajn z najlepszym wykonaniem.

Do pracy!

Napisano

pomoc dla laika - jaki widok obiektu z teksturami jest akceptowalny-

widok z viewportu z podglądem tekstur (jeśli dany program ma taką opcję)

czy opcja renderu ?

ew. przykład mile widziany , w temacie gł. np.

Napisano (edytowane)

przems znajdź sobie xoliul shader, na niego nałóż tekstury i zwyczajnie zrób print screena. O albo screengraba możesz użyć dla większej rozdziałki.

Edytowane przez comander_barnik
Napisano

widzę że nie jest to broń dostosowana do drobnych kobiecych rąk :D

super wygląda to hi poly!!! :DDD rewelacja moim zdaniem. Ciekawe jak sobie poradzisz z teksturą :D

Napisano

Coś wybijającego się z kanonu imo, nie jest to hiper duper - nie podniesiesz go - karabin, tylko coś... innego, proooszę przysiądź nad texturą solidnie, narazie mj faworyt ;-) Choć przyznam, że na początku mi się niezbyt podobało ;-)