Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Ok a wi臋c na 30 gameartow膮 bitwe a moj膮 pierwsz膮 wog贸le wrzucam projekt i blockout r臋cznej plazmy do zwalczania opancerzonych pojazd贸w, budynk贸w i szczeg贸lnie 偶ywotnych z艂ych ludzi.

rys390a.jpg

85starfirea80wip01.jpg

Edytowane przez comander_barnik

• Odpowiedzi 21
  • Wy艣wietle艅 9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Saiko, za艂o偶y艂 teczk臋, to mog臋 spamowa膰 hehe :D

Zapowiada si臋 艣wietnie ;D widz臋 偶e styl post-apo, czekam na ogie艅, 脪u脫

Napisano

jak dla mnie to Tw贸j koncept nie spe艂nia wymog贸w regulaminu. Plazma nie mie艣ci si臋 w kategorii "bro艅 palna". Temat jest jasny wi臋c plazmy, lasery itp nie pasuj膮 do tematu

Napisano

Kiedy艣 by艂 temat "dom na kurzej 艂apce" i kto艣 zrobi艂 domek na drzewie, wi臋c my艣l臋, 偶e temat mo偶na bardzo szeroko interpretowa膰. IMO model, kt贸ry chce zrobi膰 comander_barnik jest ca艂kiem spoko i mo偶e zosta膰.

Napisano
  • Autor

Valery, r贸wnie dobrze moge t膮 paczuszke pod spodem nazwa膰 magazynkiem i ju偶 spe艂nia wym贸g :) wielkokalibrowe pociski ze zuba偶anego uranu.

Napisano

mo偶esz je tak nazwa膰 ale b臋dzie to wtedy r贸wnie g艂upie jak unijne przepisy nazywaj膮ce marchew owocem

Napisano

Ju偶 wiele razy pisa艂em :D tematy s膮 do艣膰 lu藕ne, zatem czy to plasm贸wa, laserowa, gausa, ci艣nieniowa, czy co tam jeszcze, nie ma znaczenia, wa偶ne, 偶e ma luf臋 i jaka艣 posta膰 jest to w stanie trzyma膰, nawet je艣li to gigantyczny robot xD

Zawsze mo偶na sobie dopowiedzie膰, 偶e ma funkcje strzelanai nabojami, czy to fantasy, steampunk, real, czy s-f to tam ma艂o istotne.

Nie chce tutaj ogranicza膰 uczestnik贸w, to tylko zabawa i tak wygra najlepszy dizajn z najlepszym wykonaniem.

Do pracy!

Napisano
  • Autor

go艂臋biu w takim razie bro艅 r臋czna albo poprostu bro艅to powinno by膰 nazwane, tak na przysz艂os膰 :D Ja tam obstaje rpzy swojej pla藕mie, grunt zeby co艣 fajnego z tego wysz艂o :)

Napisano

pomoc dla laika - jaki widok obiektu z teksturami jest akceptowalny-

widok z viewportu z podgl膮dem tekstur (je艣li dany program ma tak膮 opcj臋)

czy opcja renderu ?

ew. przyk艂ad mile widziany , w temacie g艂. np.

Napisano
  • Autor

przems znajd藕 sobie xoliul shader, na niego na艂贸偶 tekstury i zwyczajnie zr贸b print screena. O albo screengraba mo偶esz u偶y膰 dla wi臋kszej rozdzia艂ki.

Edytowane przez comander_barnik

Napisano

widz臋 偶e nie jest to bro艅 dostosowana do drobnych kobiecych r膮k :D

super wygl膮da to hi poly!!! :DDD rewelacja moim zdaniem. Ciekawe jak sobie poradzisz z tekstur膮 :D

Napisano

Co艣 wybijaj膮cego si臋 z kanonu imo, nie jest to hiper duper - nie podniesiesz go - karabin, tylko co艣... innego, prooosz臋 przysi膮d藕 nad textur膮 solidnie, narazie mj faworyt ;-) Cho膰 przyznam, 偶e na pocz膮tku mi si臋 niezbyt podoba艂o ;-)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci