Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok a więc na 30 gameartową bitwe a moją pierwszą wogóle wrzucam projekt i blockout ręcznej plazmy do zwalczania opancerzonych pojazdów, budynków i szczególnie żywotnych złych ludzi.

rys390a.jpg

85starfirea80wip01.jpg

Edytowane przez comander_barnik

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 8,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Saiko, założył teczkę, to mogę spamować hehe :D

Zapowiada się świetnie ;D widzę że styl post-apo, czekam na ogień, ÒuÓ

Napisano

jak dla mnie to Twój koncept nie spełnia wymogów regulaminu. Plazma nie mieści się w kategorii "broń palna". Temat jest jasny więc plazmy, lasery itp nie pasują do tematu

Napisano

Kiedyś był temat "dom na kurzej łapce" i ktoś zrobił domek na drzewie, więc myślę, że temat można bardzo szeroko interpretować. IMO model, który chce zrobić comander_barnik jest całkiem spoko i może zostać.

Napisano
  • Autor

Valery, równie dobrze moge tą paczuszke pod spodem nazwać magazynkiem i już spełnia wymóg :) wielkokalibrowe pociski ze zubażanego uranu.

Napisano

możesz je tak nazwać ale będzie to wtedy równie głupie jak unijne przepisy nazywające marchew owocem

Napisano

Już wiele razy pisałem :D tematy są dość luźne, zatem czy to plasmówa, laserowa, gausa, ciśnieniowa, czy co tam jeszcze, nie ma znaczenia, ważne, że ma lufę i jakaś postać jest to w stanie trzymać, nawet jeśli to gigantyczny robot xD

Zawsze można sobie dopowiedzieć, że ma funkcje strzelanai nabojami, czy to fantasy, steampunk, real, czy s-f to tam mało istotne.

Nie chce tutaj ograniczać uczestników, to tylko zabawa i tak wygra najlepszy dizajn z najlepszym wykonaniem.

Do pracy!

Napisano
  • Autor

gołębiu w takim razie broń ręczna albo poprostu brońto powinno być nazwane, tak na przyszłosć :D Ja tam obstaje rpzy swojej plaźmie, grunt zeby coś fajnego z tego wyszło :)

Napisano

pomoc dla laika - jaki widok obiektu z teksturami jest akceptowalny-

widok z viewportu z podglądem tekstur (jeśli dany program ma taką opcję)

czy opcja renderu ?

ew. przykład mile widziany , w temacie gł. np.

Napisano
  • Autor

przems znajdź sobie xoliul shader, na niego nałóż tekstury i zwyczajnie zrób print screena. O albo screengraba możesz użyć dla większej rozdziałki.

Edytowane przez comander_barnik

Napisano

widzę że nie jest to broń dostosowana do drobnych kobiecych rąk :D

super wygląda to hi poly!!! :DDD rewelacja moim zdaniem. Ciekawe jak sobie poradzisz z teksturą :D

Napisano

Coś wybijającego się z kanonu imo, nie jest to hiper duper - nie podniesiesz go - karabin, tylko coś... innego, proooszę przysiądź nad texturą solidnie, narazie mj faworyt ;-) Choć przyznam, że na początku mi się niezbyt podobało ;-)