Napisano 15 Listopad 201113 l Hey, Chciałam tu umieścić swojego reela plus pełną wersję z wspaniałaym udźwiękowieniem - naszego shorta drimaginowego - Patryk Scelina ukończył nam własnie dzwięk wiec jest okazja pokazać go w całosci. Bo wczesniej pokazaliśmy tutaj tylko trailer. Moj reel animacyjny - produkcja z małpką i człowieczkiem to moj prywatny projekt użyłam w nim rigow z creativecrash samochody i envirke zbudowałam sama,rig samochodów równiez zrobiłam, produkcja mocno inspirowana francuską animacja :) w srodku pojawia sie także reklama w której animowałam samochody projekt robiony w televisorze, oraz fragmenty FaceBuge które również animowałam. http://vimeo.com/28116583 Short - FaceBug http://vimeo.com/25596760 Short CG animation made by 5 person team Marta Zdunek (GroupLead/animator/post), Tomasz Szarszewski (modeler/animator), Mathias Zamęcki (concepts/texturing), Łukasz Bieńko (modeler/animator/post), Ola Kołakowska (rigger/modeler/animator) Muzyka filmowa Patryk Scelina - www.muzykafilmowa.com.pl To jeszcze wkleje the Chase jak pisałam wyzej rigi są z creativecrasha reszte wykonałam samemu. Dzieki mam nadzieje ze sie spodoba Pozdrawiam Edytowane 20 Listopad 201113 l przez FlexiZ doklejenie linka
Napisano 15 Listopad 201113 l Gratuluję! Faktycznie dobrze to wyszło i reel bardzo fajny. Te samochody faktycznie tak jak ola-f napisał najlepsze.
Napisano 16 Listopad 201113 l Autor Hey, Chłopaki wielkie dzięki, powiem tylko że jestem na poczatku drogi jako animator, doswiadczenie niecały rok..chyba bede się dalej kształcić juz raczej internetowo :) Samochody możńa w całości obejrzec na vimeo :)
Napisano 16 Listopad 201113 l Reel spoko, muzyka bardzo fajna, ale... warta... miażdży maksymalnie, REWELACJA!! :)
Napisano 16 Listopad 201113 l Jak dla mnie Warta to pikuś - rednering broni się sam wiec animacja to tam tylko dodatek, ale Wyścig??? !!! tyle fajnej animacji z filingiem, i to po roku nauki? Już sobie wyobrażam co będzie za 3 lata :D
Napisano 16 Listopad 201113 l Uuuu aaa, chciałbym żeby mój reel po roku tak wyglądał! Rewelacja! Powodzenia w karierze.