Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hey,

Chciałam tu umieścić swojego reela plus pełną wersję z wspaniałaym udźwiękowieniem - naszego shorta drimaginowego - Patryk Scelina ukończył nam własnie dzwięk wiec jest okazja pokazać go w całosci. Bo wczesniej pokazaliśmy tutaj tylko trailer.

Moj reel animacyjny - produkcja z małpką i człowieczkiem to moj prywatny projekt użyłam w nim rigow z creativecrash samochody i envirke zbudowałam sama,rig samochodów równiez zrobiłam, produkcja mocno inspirowana francuską animacja :) w srodku pojawia sie także reklama w której animowałam samochody projekt robiony w televisorze, oraz fragmenty FaceBuge które również animowałam.

http://vimeo.com/28116583

Short - FaceBug

http://vimeo.com/25596760

Short CG animation made by 5 person team Marta Zdunek (GroupLead/animator/post), Tomasz Szarszewski (modeler/animator), Mathias Zamęcki (concepts/texturing), Łukasz Bieńko (modeler/animator/post), Ola Kołakowska (rigger/modeler/animator)

Muzyka filmowa Patryk Scelina - www.muzykafilmowa.com.pl

To jeszcze wkleje the Chase jak pisałam wyzej rigi są z creativecrasha reszte wykonałam samemu.

Dzieki mam nadzieje ze sie spodoba

Pozdrawiam

Edytowane przez FlexiZ
doklejenie linka

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O kurcze Marta fajne to, a te animowane samochody to już fajne++

Napisano
  • Autor

Hey,

Chłopaki wielkie dzięki, powiem tylko że jestem na poczatku drogi jako animator, doswiadczenie niecały rok..chyba bede się dalej kształcić juz raczej internetowo :) Samochody możńa w całości obejrzec na vimeo :)

Napisano

Jak dla mnie Warta to pikuś - rednering broni się sam wiec animacja to tam tylko dodatek, ale Wyścig??? !!! tyle fajnej animacji z filingiem, i to po roku nauki? Już sobie wyobrażam co będzie za 3 lata :D

Napisano

Samochody są naprawdę ekstra :D ogólnie bardzo fajny reel :)

Napisano

Uuuu aaa, chciałbym żeby mój reel po roku tak wyglądał! Rewelacja! Powodzenia w karierze.

Napisano

Supcio !!! Dupcio !!! Marti ;)

gratulacje i trzymam kciuki !

czaps