FlexiZ Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) Hey, Chciałam tu umieścić swojego reela plus pełną wersję z wspaniałaym udźwiękowieniem - naszego shorta drimaginowego - Patryk Scelina ukończył nam własnie dzwięk wiec jest okazja pokazać go w całosci. Bo wczesniej pokazaliśmy tutaj tylko trailer. Moj reel animacyjny - produkcja z małpką i człowieczkiem to moj prywatny projekt użyłam w nim rigow z creativecrash samochody i envirke zbudowałam sama,rig samochodów równiez zrobiłam, produkcja mocno inspirowana francuską animacja :) w srodku pojawia sie także reklama w której animowałam samochody projekt robiony w televisorze, oraz fragmenty FaceBuge które również animowałam. http://vimeo.com/28116583 Short - FaceBug http://vimeo.com/25596760 Short CG animation made by 5 person team Marta Zdunek (GroupLead/animator/post), Tomasz Szarszewski (modeler/animator), Mathias Zamęcki (concepts/texturing), Łukasz Bieńko (modeler/animator/post), Ola Kołakowska (rigger/modeler/animator) Muzyka filmowa Patryk Scelina - www.muzykafilmowa.com.pl To jeszcze wkleje the Chase jak pisałam wyzej rigi są z creativecrasha reszte wykonałam samemu. Dzieki mam nadzieje ze sie spodoba Pozdrawiam Edytowane 20 Listopad 2011 przez FlexiZ doklejenie linka
olaf Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 O kurcze Marta fajne to, a te animowane samochody to już fajne++
adek Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Gratuluję! Faktycznie dobrze to wyszło i reel bardzo fajny. Te samochody faktycznie tak jak ola-f napisał najlepsze.
FlexiZ Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 Hey, Chłopaki wielkie dzięki, powiem tylko że jestem na poczatku drogi jako animator, doswiadczenie niecały rok..chyba bede się dalej kształcić juz raczej internetowo :) Samochody możńa w całości obejrzec na vimeo :)
arturprx2 Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Reel spoko, muzyka bardzo fajna, ale... warta... miażdży maksymalnie, REWELACJA!! :)
asblaze Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Jak dla mnie Warta to pikuś - rednering broni się sam wiec animacja to tam tylko dodatek, ale Wyścig??? !!! tyle fajnej animacji z filingiem, i to po roku nauki? Już sobie wyobrażam co będzie za 3 lata :D
gof Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Samochody są naprawdę ekstra :D ogólnie bardzo fajny reel :)
beny Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Uuuu aaa, chciałbym żeby mój reel po roku tak wyglądał! Rewelacja! Powodzenia w karierze.
czaps Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Supcio !!! Dupcio !!! Marti ;) gratulacje i trzymam kciuki ! czaps
FlexiZ Napisano 16 Listopad 2011 Autor Napisano 16 Listopad 2011 Dzieki wielkie, Asblaze ukłony za wszelkie wskazówki :)
jaras Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 bardzo przyzwoicie sie zapowiada ... Twoja kariera :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi