Napisano 16 Listopad 201113 l Dowiedzieliśmy się, że Michał Dziekan (dobrze znany z naszego forum jako misiekhc) wygrał bardzo prestiżowy konkurs dla ilustratorów Breakthrough organizowany przez bardzo cenionego i dobrze znanego reprezentanta artystycznego Richarda Salomona. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2095
Napisano 16 Listopad 201113 l Gratulacje! Świetna sprawa. @adek: w tekście jest parę błędów: "Między innymi było to jedną z głównych wygranych, podróż do Nowego Jorku..." - może po prostu "Jedną z głównych wygranych była podróż do Nowego Jorku..." "Co ciekawe Michał zyskał sobie tym samym..." - to "co ciekawe" jest chyba zbędne.
Napisano 17 Listopad 201113 l rewelka, tylko sie cieszyc z mega sukcesu rodaka. Twoje prace juz od dawna miazdza psyche: ] jeszcze raz grats
Napisano 17 Listopad 201113 l Pogratulowac! I mam pytanie, czy ja sobie moge cos wymodelowac (sprobowac wymodelowac^^) z tych konceptow i obrazkow? Tak oczywiscie dla siebie.
Napisano 18 Listopad 201113 l Michał - gratulacje. Wielka sprawa. Styl nie do podrobienia, a pałer w łapie z kosmosu. Mhm. Ho, Tomek...myślałem, że o nas zapomniałeś ;) Pozdrawiam.