Pilar Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 (edytowane) witam efekt ogladania ZClassroomm movie, plus troche geometrii z mayki, post-pro photoshop. [ATTACH=CONFIG]83224[/ATTACH] Edytowane 25 Luty 2013 przez Pilar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Wyczuwam front natychmiastowy. :) Bardzo fajne. Jedyne do czego się mogę przyczepić to trochę niedopieszczona tekstura z cavity na tych kolcach z łap. Mogłeś tam podziałać z Alfami i sprayem albo trochę porozrywać to miejscami bo jest trochę tak "z presetu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 yyy... właśnie przeglądałem zbc, i mnie uświadomili że tu też to jest :) Przewypasik!Normalnie drugi @Klicek. Ile to robileś? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheCapo Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Super to wygląda. Ma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Badzo ladnie wypas :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 bardzo ladne, choc concept mi sie nie podoba. hehe ciekawe jak on sobie te klamerki pozapinal: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 nie mam pojęcia co to jest ,ale jest to świetne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 O panie, swietne front jak nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 30 Listopad 2011 Autor Share Napisano 30 Listopad 2011 dzieki panowie slowiak - na zbc wrzucac moze kazdy ;] ...ile mi zeszlo?...modele w odróżnieniu od pomysłów nie biorą sie z du.. trzeba im troche czasu poswiecic ;] turntable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 dzieki panowie slowiak - na zbc wrzucac moze kazdy ;]... Naprawdę?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 swietny model, texturki i render - dlaczego tego nie ma jeszcze na froncie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Wykonanie fajne, natomiast projekt postaci mi się średnio podoba - jakis taki ten stwór "niewiadomo od czego", mózg stanowi duże obciążenie karku, mobilność pewnie też kiepska jeśli to "soldier" to powiniem mieć bardziej przemyślaną budowę, przypomina mi raczej jakiegoś zbieracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Grudzień 2011 Share Napisano 2 Grudzień 2011 swietny model, texturki i render - dlaczego tego nie ma jeszcze na froncie ? też się zastanawiam... Świetna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi