Napisano 27 Listopad 201113 l witam efekt ogladania ZClassroomm movie, plus troche geometrii z mayki, post-pro photoshop. [ATTACH=CONFIG]83224[/ATTACH] Edytowane 25 Luty 201312 l przez Pilar
Napisano 27 Listopad 201113 l Wyczuwam front natychmiastowy. :) Bardzo fajne. Jedyne do czego się mogę przyczepić to trochę niedopieszczona tekstura z cavity na tych kolcach z łap. Mogłeś tam podziałać z Alfami i sprayem albo trochę porozrywać to miejscami bo jest trochę tak "z presetu".
Napisano 27 Listopad 201113 l yyy... właśnie przeglądałem zbc, i mnie uświadomili że tu też to jest :) Przewypasik!Normalnie drugi @Klicek. Ile to robileś? pzdr
Napisano 28 Listopad 201113 l bardzo ladne, choc concept mi sie nie podoba. hehe ciekawe jak on sobie te klamerki pozapinal: ]
Napisano 30 Listopad 201113 l Autor dzieki panowie slowiak - na zbc wrzucac moze kazdy ;] ...ile mi zeszlo?...modele w odróżnieniu od pomysłów nie biorą sie z du.. trzeba im troche czasu poswiecic ;] turntable
Napisano 1 Grudzień 201113 l swietny model, texturki i render - dlaczego tego nie ma jeszcze na froncie ?
Napisano 1 Grudzień 201113 l Wykonanie fajne, natomiast projekt postaci mi się średnio podoba - jakis taki ten stwór "niewiadomo od czego", mózg stanowi duże obciążenie karku, mobilność pewnie też kiepska jeśli to "soldier" to powiniem mieć bardziej przemyślaną budowę, przypomina mi raczej jakiegoś zbieracza
Napisano 2 Grudzień 201113 l swietny model, texturki i render - dlaczego tego nie ma jeszcze na froncie ? też się zastanawiam... Świetna praca.