Volatile-Vertex Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Jest to mój drugi model samochodu i zarazem pierwszy, który udało mi się ukończyć, zdaje sobie sprawę ze wprawne oko możne dostrzec trochę niezgodności z oryginałem, na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć ze był to testowy model na którym uczyłem się Modo wiec pewne rzeczy można było zrobić inaczej prościej dokładniej itd. Software: Modo 501 Render: standardowy Modo 501 (bez postprodukcji) Czas: zbyt długo siedziałem nad tym ;).
illusion Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion
Volatile-Vertex Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion To ze piękny to akurat zasługa konstruktorów i inżynierów z firmy Alpine ;). Pozostał jeszcze tylko render wnętrza który ciągle jeszcze poprawiam.
GRiPi Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 Świetne rendery! Jest jednak parę krzywych miejsc, które można by poprawić.
Pawlito Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 Bajeczny lakier, błyszczy się tak idealnie.
alex3d Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Piękna fura, lusterko wsteczne jak i ogólny poziom detalu robią wrażenie :)
Volatile-Vertex Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Napisano 12 Grudzień 2011 @GRiPi wiem ze jest trochę krzywo w kilku miejscach ale niestety po zagęszczeniu siatki już nie dam rady tego poprawić. @kosi dzieki @alex3d więcej detalu prawdopodobnie nie jest to ostatni render ;)
JakóbM Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba
artur03 Napisano 17 Grudzień 2011 Napisano 17 Grudzień 2011 Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję!
Volatile-Vertex Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Napisano 18 Grudzień 2011 Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba Co do kompromisów to odpuściłem sobie silnik skrzynie biegów itd poniżej rendery zawieszenia i ramy, brakuje silnika przewodów śrubek itd itp jednym słowem dużo tego jeszcze zostało jakbym chciał zrobić 1:1 model ;). Jeśli chodzi o jakaś scenę mam kilka pomysłów ale to wiąże się z wymodelowaniem całej sceny myślałem nad etapem z rajdu Monte Carlo albo rajdu staroci Cannes. Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję! Dzieki chociaż sam muszę przyznać ze mam kilka zastrzeżeń ;) Wyszło pięknie ! Gratulacje ! 5* Dzieki to teraz już na motywacje nie ma co narzekać tylko zabrać się trzeba za nowy model ;)
Rekomendowane odpowiedzi