Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to mój drugi model samochodu i zarazem pierwszy, który udało mi się ukończyć, zdaje sobie sprawę ze wprawne oko możne dostrzec trochę niezgodności z oryginałem, na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć ze był to testowy model na którym uczyłem się Modo wiec pewne rzeczy można było zrobić inaczej prościej dokładniej itd.

Software: Modo 501

Render: standardowy Modo 501 (bez postprodukcji)

Czas: zbyt długo siedziałem nad tym ;).

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 8,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ależ piękny!

Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów.

Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa.

Pzdr.

illusion

Napisano
  • Autor
Ależ piękny!

Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów.

Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa.

Pzdr.

illusion

To ze piękny to akurat zasługa konstruktorów i inżynierów z firmy Alpine ;). Pozostał jeszcze tylko render wnętrza który ciągle jeszcze poprawiam.

top_front.jpgtop_back.jpgside.jpg

front.jpg

back.jpg

34_front_left.jpg

34_front.jpg

Napisano

Świetne rendery! Jest jednak parę krzywych miejsc, które można by poprawić.

Napisano
  • Autor

@GRiPi wiem ze jest trochę krzywo w kilku miejscach ale niestety po zagęszczeniu siatki już nie dam rady tego poprawić.

@kosi dzieki

@alex3d więcej detalu prawdopodobnie nie jest to ostatni render ;)

%255BF%255D_interior.jpg

Napisano

Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie...

Pozdrawiam Kuba

Napisano

Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję!

Napisano
  • Autor
Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie...

Pozdrawiam Kuba

Co do kompromisów to odpuściłem sobie silnik skrzynie biegów itd poniżej rendery zawieszenia i ramy, brakuje silnika przewodów śrubek itd itp jednym słowem dużo tego jeszcze zostało jakbym chciał zrobić 1:1 model ;). Jeśli chodzi o jakaś scenę mam kilka pomysłów ale to wiąże się z wymodelowaniem całej sceny myślałem nad etapem z rajdu Monte Carlo albo rajdu staroci Cannes.

rama.jpgrama2.jpg

Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję!
Dzieki chociaż sam muszę przyznać ze mam kilka zastrzeżeń ;)

Wyszło pięknie !

Gratulacje !

5*

Dzieki to teraz już na motywacje nie ma co narzekać tylko zabrać się trzeba za nowy model ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności