Napisano 8 Grudzień 201113 l Jest to mój drugi model samochodu i zarazem pierwszy, który udało mi się ukończyć, zdaje sobie sprawę ze wprawne oko możne dostrzec trochę niezgodności z oryginałem, na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć ze był to testowy model na którym uczyłem się Modo wiec pewne rzeczy można było zrobić inaczej prościej dokładniej itd. Software: Modo 501 Render: standardowy Modo 501 (bez postprodukcji) Czas: zbyt długo siedziałem nad tym ;).
Napisano 8 Grudzień 201113 l Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion
Napisano 9 Grudzień 201113 l Autor Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion To ze piękny to akurat zasługa konstruktorów i inżynierów z firmy Alpine ;). Pozostał jeszcze tylko render wnętrza który ciągle jeszcze poprawiam.
Napisano 10 Grudzień 201113 l Świetne rendery! Jest jednak parę krzywych miejsc, które można by poprawić.
Napisano 11 Grudzień 201113 l Piękna fura, lusterko wsteczne jak i ogólny poziom detalu robią wrażenie :)
Napisano 12 Grudzień 201113 l Autor @GRiPi wiem ze jest trochę krzywo w kilku miejscach ale niestety po zagęszczeniu siatki już nie dam rady tego poprawić. @kosi dzieki @alex3d więcej detalu prawdopodobnie nie jest to ostatni render ;)
Napisano 16 Grudzień 201113 l Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba
Napisano 17 Grudzień 201113 l Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję!
Napisano 18 Grudzień 201113 l Autor Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba Co do kompromisów to odpuściłem sobie silnik skrzynie biegów itd poniżej rendery zawieszenia i ramy, brakuje silnika przewodów śrubek itd itp jednym słowem dużo tego jeszcze zostało jakbym chciał zrobić 1:1 model ;). Jeśli chodzi o jakaś scenę mam kilka pomysłów ale to wiąże się z wymodelowaniem całej sceny myślałem nad etapem z rajdu Monte Carlo albo rajdu staroci Cannes. Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję! Dzieki chociaż sam muszę przyznać ze mam kilka zastrzeżeń ;) Wyszło pięknie ! Gratulacje ! 5* Dzieki to teraz już na motywacje nie ma co narzekać tylko zabrać się trzeba za nowy model ;)