Volatile-Vertex Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Jest to mój drugi model samochodu i zarazem pierwszy, który udało mi się ukończyć, zdaje sobie sprawę ze wprawne oko możne dostrzec trochę niezgodności z oryginałem, na swoje usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć ze był to testowy model na którym uczyłem się Modo wiec pewne rzeczy można było zrobić inaczej prościej dokładniej itd. Software: Modo 501 Render: standardowy Modo 501 (bez postprodukcji) Czas: zbyt długo siedziałem nad tym ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
illusion Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volatile-Vertex Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Ależ piękny! Bardzo bardzo ładnie wyszedł, pokaż więcej renderów. Lubię takie klimatyczne auta, kapitalna sprawa. Pzdr. illusion To ze piękny to akurat zasługa konstruktorów i inżynierów z firmy Alpine ;). Pozostał jeszcze tylko render wnętrza który ciągle jeszcze poprawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRiPi Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Świetne rendery! Jest jednak parę krzywych miejsc, które można by poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlito Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Bajeczny lakier, błyszczy się tak idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex3d Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Piękna fura, lusterko wsteczne jak i ogólny poziom detalu robią wrażenie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volatile-Vertex Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 @GRiPi wiem ze jest trochę krzywo w kilku miejscach ale niestety po zagęszczeniu siatki już nie dam rady tego poprawić. @kosi dzieki @alex3d więcej detalu prawdopodobnie nie jest to ostatni render ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakóbM Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur03 Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infected Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Wyszło pięknie ! Gratulacje ! 5* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volatile-Vertex Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Model jest genialny. Widzę ,że budowałeś go bez żadnych kompromisów.. typu nie modelowania rzeczy których nie widać bądź nie rzucą się w oczy.Szkoda ze nie pokusiłeś się o jakąś scenerie... Pozdrawiam Kuba Co do kompromisów to odpuściłem sobie silnik skrzynie biegów itd poniżej rendery zawieszenia i ramy, brakuje silnika przewodów śrubek itd itp jednym słowem dużo tego jeszcze zostało jakbym chciał zrobić 1:1 model ;). Jeśli chodzi o jakaś scenę mam kilka pomysłów ale to wiąże się z wymodelowaniem całej sceny myślałem nad etapem z rajdu Monte Carlo albo rajdu staroci Cannes. Bez zastrzeżeń, wspaniały detal, studio też całkiem ciekawe. Gratuluję! Dzieki chociaż sam muszę przyznać ze mam kilka zastrzeżeń ;) Wyszło pięknie ! Gratulacje ! 5* Dzieki to teraz już na motywacje nie ma co narzekać tylko zabrać się trzeba za nowy model ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts