JOKER Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 (edytowane) Wrzucam kolejne renderki tym razem zrobione dla siebie w ramach relaksu :) cala scenka oczywiscie 3d zrobiona miedzy innymi z drzewek ktore niedlugo bedzie mozna kupic w naszym sklepie :)chcialem sprawdzic czy drzewka nadaja sie do czegos innego niz zapychacz do wizek architektonicznych :)mam nadzieje ze mi sie udalo i ze wam sie spodoba koncowy efekt :)wrzucam dwa kolorki autka zeby bylo ciekawiej :) w sumie zeby juz nie rozpoczynac nowego watku dorzucam render z ostatniej kolekcji exteriorkow samochodowych :)pozdrawiam Soft:3ds max, Vray, PS Edytowane 16 Grudzień 2011 przez JOKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 (edytowane) Jedyne co mi się rzuciło w oczy to bardzo plastikowy materiał opon na obrazku z przejazdem przez las (za duży glossiness wg mnie) oraz wywrócony na lewą stronę napis na sidewallu na obrazku z placem. Poza tym czad. Eidt: Jeśli wolno wiedzieć to chciałbym zapytać jakim sposobem robisz rysy na tarczy hamulcowej, tzn. w bump dajesz mapę, w reflectivity? Wprawdzie renderuję mentalem, ale może się coś pokrywa. Edytowane 13 Grudzień 2011 przez Pawlito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Dla mnie świetne, aczkolwiek dupy nie urywa:D Wg. mnie mógłbyś tuttaj duuuzo wyciągnąć mocniejszą postprodukcją :D Spróbuj moze akurat wyjdzie coś ciekawego (i sie podziel) :D Ja Ci dam 5 bo robisz mega rzeczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Drugi wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Nie podobają mi się opony tylko na dwóch pierwszych a reszta miazga ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Piękna robota. Jak robiłeś rozmyte refleksy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOKER Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2011 (edytowane) kosi: update zrobiony, glossines na kolach zmniejszylem , rysy na tarczy to zwykly gradient ramp z zaznaczonym spiral i wrzuconym w slot anisotropy rotation Nv: refleksy same sie rozmyly jak sie dalo motion blur w maxie tak ze niema tam zadnej sztuczki robionej w ps :) Edytowane 14 Grudzień 2011 przez JOKER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Złoty podział. Ciężar kadru!. IMHO za dużo dałeś tej przestrzeni po prawej i za mało ziemi pod samochodem. Kadrowanie,kadrowanie bla bla bla ;) aha, wypasiona praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 2-gie ujęcie super! Lasek wyszedł prze kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Cudne to to, du bist masta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Odnosnie pierwszego obrazka to zastanawiam sie czy jak samochod tak szybko jedzie to czy odbicie w masce nie bedzie tez rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o_r_z_e_c_h Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Z tego co mi się zdaje to samochód tak troche zjeżdża nienaturalnie na środek jezdni, chyba że tam jest jakiś zakręt to spoko. Ale wszystkie 3 pracki fajne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemek Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Czy można zobaczyć parametry vraya ?? bo próbuje coś podobnego uzyskać ale render mam bardzo słabej jakości, a bawienie się w photoshopie nic mi nie da :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi