CzAk1 Napisano 19 Grudzień 2011 Napisano 19 Grudzień 2011 (edytowane) Warner Bros. wypuścił pierwszy trailer do filmu Wrath of the Titans, który jest sequelem Clash of the Titans z 2010 roku. W roli głównego bohatera Perseusza ponownie wcieli się Sam Worthington. Trailer w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2151 Edytowane 20 Grudzień 2011 przez CzAk1
Rotcore Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 oczywiście trailer pokazal najlepsze sceny, właściwie streścił pięknie smaczki wizualne i już nie ma sensu tego oglądać bo nic lepszego tam nie będzie ;P nie no lubie sobie poogladac takie pierdoły... no i oczywiście to bedzie miało duuużo wspolnego ze znaną nam mitologią grecką ;P
rzulu Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 @Rotcore ojeu czepiasz sie :). Mam nadzieje, ze ogladajac ten film szybko zleca mi ~90 minut
Papa Pio Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Czy mi się zdaje czy wreszcie w filmie pojawia się Chimera
mateusz_s Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 czy te wszsytkie trailery robi jedna osoba? każdy wygląda identycznie: scenka - czerń - scenka - czerń - scenka - czerń, rzygać mi się już chce, a kawałek Mansona pasuje do tego jak wół do karety... sory ale po obejrzeniu mega-gniotu pt. Immortals, który był szumnie reklamowany jako film twórców 300 (co jest mega-chamskim i perfidnym chwytem marketingowym), powoli mam dość takich filmów...
Kulki Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Papka, papką to fakt ale trzeba przyznać temu narodowi, że CG potrafi robić:) Mi też się marzy jakaś taka produkcja "na poważnie" i z "poważnym podejściem do tematu" coś jak "Imię Róży" w wersji fantazy i wyglądem tak jak to.. ale cóż.. Te głupie amerykany tak nie potrafią;)
Monio Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 mateusz_s- Też mam takie wrażenie, identyko montaż wszędzie i koniecznie muszą wstawić jakiś baaadassss remiks znanego kawałka. White Stripes w ostatnim trailerze GIJoe też pasował jak pięść do oka.
Papa Pio Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Eh tam wszystko zależy z jakim nastawieniem siadasz do fotela... po tego typu produkcjach nie spodziewam się że głębia filmu wypruje mi flaki... i wiem, że to kolejny film robiony na jedno kopyto... ale za to jakie ładne kopyto... wrażliwym polecam "Dinokrokodyl vs Supergator" to jest dopiero kino miód :D
polka dot Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 nieźle to wygląda, nie interesuję się historią ale raczej wybiorę się do kina
plasti Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 @Papa Pio juz myslalem ze nikt nie napisze czegos z sensem, 100% racja, jesli ktos idzie z zapalem melodramaturgi na lekki film fantasy to jest skonczonym idiota, bo za te 30 zeta mozna se flaszke kupic :)
CzAk1 Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Napisano 20 Grudzień 2011 Trochę to dziwne co mówicie, bo ja w tej krótkiej zapowiedzi dostrzegłem pasjonującą historię człowieka o głębokiej osobowości lecz rozdartego wewnętrznie z powodu palącego go konfliktu: żyjąc przez lata w cieniu ojca musi podjąć ważną decyzję, której skutki będą odczuwalne nie tylko przez niego, a także zaryzykować spokojne życie na prerii na rzecz wielkiej wyprawy w nieznane. To może być dobre kino drogi też... Drogie Panie, dajcie spokój. Taka dyskusja rodzi się za każdym razem... Dlaczego nie roztrząsacie tu eleganckich efektów specjalnych? Starcie tytanów nie było najlepiej przyjęte, ale mimo to Warner ponawia próbę i mierzy się ponownie z mitologią. Co ciekawe także konstrukcja trailera jest podobna, a zwłaszcza wykorzystanie rockowej muzyki. Jest moda na przeróbki, a mitologia to worek pełen fajnych pomysłów na kino dużej akcji. Z takich ciekawostek, to przygotowywany jest też od jakiegoś czasu prequel/spin-off dla 300. W przyszłym roku, pamiętajcie, czekają nas też ekranizacje znanych baśni: prócz dwóch Królewien Śnieżek, pojawi się też Jaś i Małgosia, a dziś zadebiutował trailer do Jasia: Pogromcy Olbrzymów. Będzie zabawa...
FF Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Poprzednia czesc byla bardzo taka sobie ale co do wspomianych wczesniej immportals, przez same walki bogow ten film byl niezly:P chociaz dzury w fabule miał duuze.
n-pigeon Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 @CzAk1 Prawda, ale tak to już jest jak ktoś pragnący czystego dramatu wybiera się na kino akcji, nie widzi tego dramatu, nawet jak tam jest :) Chętnie ogarnę film.
ICE Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 To bedzie zapewne taka sama kupa, jak clash of the titans. Trailer zrobil furrore, a sam film byl totalna porazka, to samo przewiduje i tym razem. Kino zachodu bez kilku wyjatkow to teraz efekty> sens/fablua
Rekomendowane odpowiedzi