adamakis Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Hi, jedna nowa praca co tez nalezy do tych "digital scultures" serji. Mam nadzieje ze wszyscy sa ok i spedzaja milo sobie wakacje i swieta, Wszystkiego najlpeszego! [ATTACH=CONFIG]83637[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koszulkowiec Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Baaardzo fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Gratuluje publikacji na fubizie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 26 Grudzień 2011 Share Napisano 26 Grudzień 2011 Fajny klimat ale wydaje mi się, że te latające kulki są zupełnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 i think its too much from the grey guys in different positions and emotions, its boring now and i would like to see one more of your visualisations, because they kick ass more like this kind of works, best regarts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 W kontekście twoich wcześniejszych prac wydaje mi się to nieco nieświeże. Niemniej dla odstresowania w święta jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Cześć, jedyne co mogę opisać to pierwsze wrażenie. Techniczne aspekty masz opanowane czego już dałeś dowód w poprzednich pracach. Uważam, że od pewnego czasu dziwnie błądzisz i niestety nie trafia to do mnie tak jak kiedyś. Chodzi mi o pewnego rodzaju czystość przekazu, do której patrząc na Twoje prace zostałem przyzwyczajony.Teraz tego nie ma. historia się komplikuje i już przestaje być jednoznaczna a na dodatek forma nie jest na tyle przyjemna by do niej wracać. Jestem pewien, że te próby w pewnej chwili zaskoczą i wyjdzie z tego coś dobrego ale teraz wszystko lata w chmurze a ja czekam na skroplony a najlepiej skrystalizowany konkret. Ostatnie prace dla mnie są nienajlepsze ale wiem, że przyjdzie taki dzień kiedy to co zrobisz spowoduje, że o pracach takich ja ta się zapomni i będziemy pamiętać tylko to co dobre. Stawiam na to i czekam na tę chwilę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamakis Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) Dziekuje bardzo za wszyskie komentarze co widze ida na tej samej atmospherze :) @plasti, i may come back to the visualisations although i don't think that they are so much kicking as some of the guys do here, i don't have the same passion to it anymore... But i have a lot passion for what i do now :) @Lucek & azinsky, prawda jest ze jestem na takich zmianach co napewno ma wplyw do pracy tez... Postanowilem zostawic grecje na jakis czas i przyjechac do Polski na 1 rok lub wiecej, to dla mnie wielka zmiana bo nie zyje w polsce juz 30 lat. Prace w tym okresie sa przewaznie experymentalne i to oczywiscie moze powodowac rozne uczucia. Mysle ze jak juz bede w polsce i tylko tym bede sie zajmowal wyjdzie cos wiecej ciekawe. Z drogiej strony wasze oczy widza inne rzeczy niz inni co sie nie zajmuja bardzo 3d (czasami nie wiedza tak naprawde so to jest) ale lubia te compozycje. Anyway, dzieki z wsparcie i rzycze wszyskim wesolego Nowego roku co jestem pewny ze pojdzie lepiej niz poprzedni dla Wszystkich! ps. Czy moze jest ktos z dolnoslaskiego ktory zna drukarnie professionalna aby drukowac printy? (ale jak najlpesza jakosc). Edytowane 27 Grudzień 2011 przez adamakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Hej podoboba mi sie model postaci i poza. Rowniez podobaja mi sie te krzakopodobne rzeczy. Niepodoba mi sie ten glut... domysalam sie ze to krew ale wyglada jak czekolada. Sam robiles postac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o_r_z_e_c_h Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 W Twoich pracach z tego co zauważyłem jest strasznie ponuro, przykre nastroje. Urok swój mają ale coś weselszego wolałbym oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 Od kiedy plasti nie mowi po polsku?:P A drukarnia no to chyba nie problem znalezc, w kazdym wiekszym miescie jest po kilkanaście jak nie kilkadziesiąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 28 Grudzień 2011 Share Napisano 28 Grudzień 2011 adamakis: A co ty, zawitałeś na Śląsku? pewnie duży kontrast kulturowy porównując z Atenami Platona :D A pracka nawet miła dla oka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 no wole napisac po ang, bo pewnie kolega zawsze uzywa translatora, tak wiec robie mu dobrze:P, no chyba ze po angielsku tez translatuje, to wtedy bledne kolo:P @adamakis tell me exactly wich city in dolny slask, maybe i can help regarts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamakis Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 Dzieki, plasti ne uzywam translejtora to po prostu moj polski, mialem 10 lat jak wyjechalem z polski i dalem rady do 3ej klasy tylko :), mysle pojechac do jeleniej gory, ale bede dzialac pomiedzy jelenia-walbrzych-wroclaw, jesli znasz najlepsza drukanrnie gdzies tam to by bylo super. Boltic, to prawda ze bedzie szok dla mnie ale przewaznie termiczny mysle bo nawet latem jak jestem w polsce na wakacjach mam problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 heh, no to teraz po polsku :] niestety w tych okolicach nie znam zadnej drukarni, moze kto inny pomoze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi