Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hi, jedna nowa praca co tez nalezy do tych "digital scultures" serji.

Mam nadzieje ze wszyscy sa ok i spedzaja milo sobie wakacje i swieta,

Wszystkiego najlpeszego!

loveforlight1400.jpg

[ATTACH=CONFIG]83637[/ATTACH]

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajny klimat ale wydaje mi się, że te latające kulki są zupełnie zbędne.

Napisano

i think its too much from the grey guys in different positions and emotions, its boring now and i would like to see one more of your visualisations, because they kick ass more like this kind of works,

best regarts

Napisano

W kontekście twoich wcześniejszych prac wydaje mi się to nieco nieświeże. Niemniej dla odstresowania w święta jak najbardziej!

Napisano

Cześć, jedyne co mogę opisać to pierwsze wrażenie. Techniczne aspekty masz opanowane czego już dałeś dowód w poprzednich pracach. Uważam, że od pewnego czasu dziwnie błądzisz i niestety nie trafia to do mnie tak jak kiedyś. Chodzi mi o pewnego rodzaju czystość przekazu, do której patrząc na Twoje prace zostałem przyzwyczajony.Teraz tego nie ma. historia się komplikuje i już przestaje być jednoznaczna a na dodatek forma nie jest na tyle przyjemna by do niej wracać. Jestem pewien, że te próby w pewnej chwili zaskoczą i wyjdzie z tego coś dobrego ale teraz wszystko lata w chmurze a ja czekam na skroplony a najlepiej skrystalizowany konkret. Ostatnie prace dla mnie są nienajlepsze ale wiem, że przyjdzie taki dzień kiedy to co zrobisz spowoduje, że o pracach takich ja ta się zapomni i będziemy pamiętać tylko to co dobre.

Stawiam na to i czekam na tę chwilę:)

Napisano
  • Autor

Dziekuje bardzo za wszyskie komentarze co widze ida na tej samej atmospherze :)

@plasti, i may come back to the visualisations although i don't think that they are so much kicking as some of the guys do here,

i don't have the same passion to it anymore... But i have a lot passion for what i do now :)

@Lucek & azinsky,

prawda jest ze jestem na takich zmianach co napewno ma wplyw do pracy tez... Postanowilem zostawic grecje na jakis czas i przyjechac do Polski na 1 rok lub wiecej, to dla mnie wielka zmiana bo nie zyje w polsce juz 30 lat. Prace w tym okresie sa przewaznie experymentalne i to oczywiscie moze powodowac rozne uczucia. Mysle ze jak juz bede w polsce i tylko tym bede sie zajmowal wyjdzie cos wiecej ciekawe. Z drogiej strony wasze oczy widza inne rzeczy niz inni co sie nie zajmuja bardzo 3d (czasami nie wiedza tak naprawde so to jest) ale lubia te compozycje. Anyway, dzieki z wsparcie i rzycze wszyskim wesolego Nowego roku co jestem pewny ze pojdzie lepiej niz poprzedni dla Wszystkich!

ps. Czy moze jest ktos z dolnoslaskiego ktory zna drukarnie professionalna aby drukowac printy? (ale jak najlpesza jakosc).

Edytowane przez adamakis

Napisano

Hej podoboba mi sie model postaci i poza. Rowniez podobaja mi sie te krzakopodobne rzeczy. Niepodoba mi sie ten glut... domysalam sie ze to krew ale wyglada jak czekolada.

Sam robiles postac?

Napisano

W Twoich pracach z tego co zauważyłem jest strasznie ponuro, przykre nastroje. Urok swój mają ale coś weselszego wolałbym oglądać.

Napisano

Od kiedy plasti nie mowi po polsku?:P

A drukarnia no to chyba nie problem znalezc, w kazdym wiekszym miescie jest po kilkanaście jak nie kilkadziesiąt.

Napisano

adamakis: A co ty, zawitałeś na Śląsku? pewnie duży kontrast kulturowy porównując z Atenami Platona :D

A pracka nawet miła dla oka;)

Napisano

no wole napisac po ang, bo pewnie kolega zawsze uzywa translatora, tak wiec robie mu dobrze:P, no chyba ze po angielsku tez translatuje, to wtedy bledne kolo:P

@adamakis

tell me exactly wich city in dolny slask, maybe i can help

regarts

Napisano
  • Autor

Dzieki,

plasti ne uzywam translejtora to po prostu moj polski, mialem 10 lat jak wyjechalem z polski i dalem rady do 3ej klasy tylko :),

mysle pojechac do jeleniej gory, ale bede dzialac pomiedzy jelenia-walbrzych-wroclaw, jesli znasz najlepsza drukanrnie gdzies tam to by bylo super.

Boltic, to prawda ze bedzie szok dla mnie ale przewaznie termiczny mysle bo nawet latem jak jestem w polsce na wakacjach mam problem...

Napisano

heh, no to teraz po polsku :]

niestety w tych okolicach nie znam zadnej drukarni, moze kto inny pomoze :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności