Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Bardzo jestem ciekawy co myślicie o tej wizualizacji. Projekt nie mój.

k11zz.jpg

k12oc.jpg

k12ah.jpg

Pozdrawiam,

Ewert

Edytowane przez !Ewert

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Myślę, że bardzo fajnie. Jedynie tekstura na oknach jest jakaś taka dziwna.

Napisano

Według mnie bardzo ładne pomieszczenie a jeśli chodzi o teksturę to dlaczego poprzednik pisze, że dziwna tekstura? Jeżeli są to okna wykonane z litego drewna sosnowego to myślę, że wyglądają ok:) Trochę zastanawiają mnie te chromowane kwadraty w tych listwach maskujących. Chodzi mi o te listwy maskujące( tzw, w środowisku stolarskim- PILASTRY), w tym miejscu gdzie jest bodajże lodówka pod zabudowę oraz tam gdzie jest wyspa, przy szufladach. Są tam takie listwy z wykonanymi trzema rowkami a powyżej nich oraz poniżej są te kwadraty chromowane. Dlaczego chrom. Zazwyczaj wykonuje sie je z tego samego materiału co kuchnia. Piszę to dlatego,że ostatnio miałem przyjemność wykonania kuchni właśnie w takim stylu. Poza tym ciężko mi powiedzieć, gdzie można znalezć takiego producenta tych chromowanych kwadracików. Poza tym jak dla mnie wizka świetna, miło się na nią patrzy, optymistyczna:)

Edytowane przez placebo29

Napisano

Na twoim miejscu wywaliłbym to tragiczne logo oraz zastosował głębię ostrości. Wtedy efekt po prostu zrywałby czapę. A tak to jest bardzo dobra vizka - naprawdę solidne wykonanie.

Napisano

logo może nawet być półprzezroczyste.. ale nie zapomnij Lucek że może istnieć wymóg jego zamieszczenia ze strony klienta;)

Ewert: wizka dobra, przyjemna.

Napisano
  • Autor

Dziękuję za komentarze, dodaję przybliżenie (pierwszy post)

makbol - dziękuję, identyczne okna widziałem, nie wiem co jest w nich dziwnego.

placebo29 - takie dostałem wytyczne, zrobiłem materiał który był na referce.

Lucek- logo dałem dlatego że miałem takie wytyczne od klienta, na mojej stronie nie ma loga. Głębia ostrości jest, dodałem przybliżenie (pierwszy post).

Pozdrawiam

Napisano

No Tomasz bardzo ładnie, przyjemnie oświetlone i shaderki też bdb. Tak trzymaj :)

Napisano

Schludnie i przyjemnie. Podoba mi się. Ujęcia trochę mi nie pasują, ale to moje zboczenie bo lubię szeroko ;)...

Napisano

hejka mógłbyś napisać jaką masz gamme ustawioną i jakieś ustawienia rederu, masz bardzo czyste rendery, pozazdrościć:)

Napisano
  • Autor

Fargate- Dziękuje :)

Voyager-Dziękuje :)

vizpeople-Dziękuje :)

mf- Dziękuje :) też nie jestem zadowolony z kadrów, musiałem pokazać możliwie najwięcej w każdym kadrze a nie chciałem rozszerzać kamery.

gregory- gama na 2.0, porównując moje ustawienia z ustawieniami znajomych mam jakoś dziwnie ale tak robię długo i jestem przyzwyczajony. LC + irr

Ewert

Napisano

Bardzo miło się ogląda. Dzięki dodatkom nad którymi warto chwilę posiedzieć sporo zyskałeś. Tak trzymać!!!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.