!Ewert Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Cześć, Bardzo jestem ciekawy co myślicie o tej wizualizacji. Projekt nie mój. Pozdrawiam, Ewert Edytowane 9 Styczeń 2012 przez !Ewert
makbol Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 Myślę, że bardzo fajnie. Jedynie tekstura na oknach jest jakaś taka dziwna.
placebo29 Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Według mnie bardzo ładne pomieszczenie a jeśli chodzi o teksturę to dlaczego poprzednik pisze, że dziwna tekstura? Jeżeli są to okna wykonane z litego drewna sosnowego to myślę, że wyglądają ok:) Trochę zastanawiają mnie te chromowane kwadraty w tych listwach maskujących. Chodzi mi o te listwy maskujące( tzw, w środowisku stolarskim- PILASTRY), w tym miejscu gdzie jest bodajże lodówka pod zabudowę oraz tam gdzie jest wyspa, przy szufladach. Są tam takie listwy z wykonanymi trzema rowkami a powyżej nich oraz poniżej są te kwadraty chromowane. Dlaczego chrom. Zazwyczaj wykonuje sie je z tego samego materiału co kuchnia. Piszę to dlatego,że ostatnio miałem przyjemność wykonania kuchni właśnie w takim stylu. Poza tym ciężko mi powiedzieć, gdzie można znalezć takiego producenta tych chromowanych kwadracików. Poza tym jak dla mnie wizka świetna, miło się na nią patrzy, optymistyczna:) Edytowane 6 Styczeń 2012 przez placebo29
Lucek Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 Na twoim miejscu wywaliłbym to tragiczne logo oraz zastosował głębię ostrości. Wtedy efekt po prostu zrywałby czapę. A tak to jest bardzo dobra vizka - naprawdę solidne wykonanie.
Camel Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 logo może nawet być półprzezroczyste.. ale nie zapomnij Lucek że może istnieć wymóg jego zamieszczenia ze strony klienta;) Ewert: wizka dobra, przyjemna.
!Ewert Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 Dziękuję za komentarze, dodaję przybliżenie (pierwszy post) makbol - dziękuję, identyczne okna widziałem, nie wiem co jest w nich dziwnego. placebo29 - takie dostałem wytyczne, zrobiłem materiał który był na referce. Lucek- logo dałem dlatego że miałem takie wytyczne od klienta, na mojej stronie nie ma loga. Głębia ostrości jest, dodałem przybliżenie (pierwszy post). Pozdrawiam
Fargate Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 No Tomasz bardzo ładnie, przyjemnie oświetlone i shaderki też bdb. Tak trzymaj :)
voyager Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Czysto, prosto, katalogowo, czego chcieć więcej.
MF Napisano 16 Styczeń 2012 Napisano 16 Styczeń 2012 Schludnie i przyjemnie. Podoba mi się. Ujęcia trochę mi nie pasują, ale to moje zboczenie bo lubię szeroko ;)...
gregory Napisano 16 Styczeń 2012 Napisano 16 Styczeń 2012 hejka mógłbyś napisać jaką masz gamme ustawioną i jakieś ustawienia rederu, masz bardzo czyste rendery, pozazdrościć:)
!Ewert Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Napisano 17 Styczeń 2012 Fargate- Dziękuje :) Voyager-Dziękuje :) vizpeople-Dziękuje :) mf- Dziękuje :) też nie jestem zadowolony z kadrów, musiałem pokazać możliwie najwięcej w każdym kadrze a nie chciałem rozszerzać kamery. gregory- gama na 2.0, porównując moje ustawienia z ustawieniami znajomych mam jakoś dziwnie ale tak robię długo i jestem przyzwyczajony. LC + irr Ewert
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 Bardzo miło się ogląda. Dzięki dodatkom nad którymi warto chwilę posiedzieć sporo zyskałeś. Tak trzymać!!!
Rekomendowane odpowiedzi