Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć,

Bardzo jestem ciekawy co myślicie o tej wizualizacji. Projekt nie mój.

k11zz.jpg

k12oc.jpg

k12ah.jpg

Pozdrawiam,

Ewert

Edytowane przez !Ewert
  • Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Według mnie bardzo ładne pomieszczenie a jeśli chodzi o teksturę to dlaczego poprzednik pisze, że dziwna tekstura? Jeżeli są to okna wykonane z litego drewna sosnowego to myślę, że wyglądają ok:) Trochę zastanawiają mnie te chromowane kwadraty w tych listwach maskujących. Chodzi mi o te listwy maskujące( tzw, w środowisku stolarskim- PILASTRY), w tym miejscu gdzie jest bodajże lodówka pod zabudowę oraz tam gdzie jest wyspa, przy szufladach. Są tam takie listwy z wykonanymi trzema rowkami a powyżej nich oraz poniżej są te kwadraty chromowane. Dlaczego chrom. Zazwyczaj wykonuje sie je z tego samego materiału co kuchnia. Piszę to dlatego,że ostatnio miałem przyjemność wykonania kuchni właśnie w takim stylu. Poza tym ciężko mi powiedzieć, gdzie można znalezć takiego producenta tych chromowanych kwadracików. Poza tym jak dla mnie wizka świetna, miło się na nią patrzy, optymistyczna:)

Edytowane przez placebo29
Napisano

Na twoim miejscu wywaliłbym to tragiczne logo oraz zastosował głębię ostrości. Wtedy efekt po prostu zrywałby czapę. A tak to jest bardzo dobra vizka - naprawdę solidne wykonanie.

Napisano

logo może nawet być półprzezroczyste.. ale nie zapomnij Lucek że może istnieć wymóg jego zamieszczenia ze strony klienta;)

Ewert: wizka dobra, przyjemna.

Napisano

Dziękuję za komentarze, dodaję przybliżenie (pierwszy post)

makbol - dziękuję, identyczne okna widziałem, nie wiem co jest w nich dziwnego.

placebo29 - takie dostałem wytyczne, zrobiłem materiał który był na referce.

Lucek- logo dałem dlatego że miałem takie wytyczne od klienta, na mojej stronie nie ma loga. Głębia ostrości jest, dodałem przybliżenie (pierwszy post).

Pozdrawiam

Napisano

Schludnie i przyjemnie. Podoba mi się. Ujęcia trochę mi nie pasują, ale to moje zboczenie bo lubię szeroko ;)...

Napisano

Fargate- Dziękuje :)

Voyager-Dziękuje :)

vizpeople-Dziękuje :)

mf- Dziękuje :) też nie jestem zadowolony z kadrów, musiałem pokazać możliwie najwięcej w każdym kadrze a nie chciałem rozszerzać kamery.

gregory- gama na 2.0, porównując moje ustawienia z ustawieniami znajomych mam jakoś dziwnie ale tak robię długo i jestem przyzwyczajony. LC + irr

Ewert

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności