!Ewert Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Cześć, Bardzo jestem ciekawy co myślicie o tej wizualizacji. Projekt nie mój. Pozdrawiam, Ewert Edytowane 9 Styczeń 2012 przez !Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Myślę, że bardzo fajnie. Jedynie tekstura na oknach jest jakaś taka dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
placebo29 Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Według mnie bardzo ładne pomieszczenie a jeśli chodzi o teksturę to dlaczego poprzednik pisze, że dziwna tekstura? Jeżeli są to okna wykonane z litego drewna sosnowego to myślę, że wyglądają ok:) Trochę zastanawiają mnie te chromowane kwadraty w tych listwach maskujących. Chodzi mi o te listwy maskujące( tzw, w środowisku stolarskim- PILASTRY), w tym miejscu gdzie jest bodajże lodówka pod zabudowę oraz tam gdzie jest wyspa, przy szufladach. Są tam takie listwy z wykonanymi trzema rowkami a powyżej nich oraz poniżej są te kwadraty chromowane. Dlaczego chrom. Zazwyczaj wykonuje sie je z tego samego materiału co kuchnia. Piszę to dlatego,że ostatnio miałem przyjemność wykonania kuchni właśnie w takim stylu. Poza tym ciężko mi powiedzieć, gdzie można znalezć takiego producenta tych chromowanych kwadracików. Poza tym jak dla mnie wizka świetna, miło się na nią patrzy, optymistyczna:) Edytowane 6 Styczeń 2012 przez placebo29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Ładnie i czysto 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Na twoim miejscu wywaliłbym to tragiczne logo oraz zastosował głębię ostrości. Wtedy efekt po prostu zrywałby czapę. A tak to jest bardzo dobra vizka - naprawdę solidne wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 logo może nawet być półprzezroczyste.. ale nie zapomnij Lucek że może istnieć wymóg jego zamieszczenia ze strony klienta;) Ewert: wizka dobra, przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2012 Dziękuję za komentarze, dodaję przybliżenie (pierwszy post) makbol - dziękuję, identyczne okna widziałem, nie wiem co jest w nich dziwnego. placebo29 - takie dostałem wytyczne, zrobiłem materiał który był na referce. Lucek- logo dałem dlatego że miałem takie wytyczne od klienta, na mojej stronie nie ma loga. Głębia ostrości jest, dodałem przybliżenie (pierwszy post). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 No Tomasz bardzo ładnie, przyjemnie oświetlone i shaderki też bdb. Tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Czysto, prosto, katalogowo, czego chcieć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Bardzo fajne wizki. Czyste i estetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Schludnie i przyjemnie. Podoba mi się. Ujęcia trochę mi nie pasują, ale to moje zboczenie bo lubię szeroko ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 hejka mógłbyś napisać jaką masz gamme ustawioną i jakieś ustawienia rederu, masz bardzo czyste rendery, pozazdrościć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Fargate- Dziękuje :) Voyager-Dziękuje :) vizpeople-Dziękuje :) mf- Dziękuje :) też nie jestem zadowolony z kadrów, musiałem pokazać możliwie najwięcej w każdym kadrze a nie chciałem rozszerzać kamery. gregory- gama na 2.0, porównując moje ustawienia z ustawieniami znajomych mam jakoś dziwnie ale tak robię długo i jestem przyzwyczajony. LC + irr Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Bardzo miło się ogląda. Dzięki dodatkom nad którymi warto chwilę posiedzieć sporo zyskałeś. Tak trzymać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi