Uriel Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 w zasadzie w tych ostatnich tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 troszke nieprecyzyjna Twa wypowiedź nieuważasz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Przepraszam chodziło mi o nową teczkę :) Kosmiczna piratka (poza, twarz, ubranie) Ilustracja z planetą w tle (planeta na tło z foty, myśliwiec jako refka do pojazdu, mp5 jako refka do broni) Czarownica (anatomia ciała, glany) Weteran postapo ( poza, glany rysowałem już z pamięci po narysowaniu czarownicy ich konstrukcie zapamiętam do końca życia , nienawidzę sznurowadeł :) cała reszta bez refek Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 szkic, z głowy Rice- wielkie dzięki świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 ładnie działasz, bardzo lubię twe czarno białe wrzuty fajna plastyczność mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2012 dzięki, demon 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Nie, no, jak 1,5h to dobrze sobie poczynasz. Brakuje mi mocniejszego określania formy przez większe kontrasty, przymrużam oczy i widzę szarą masę. Najbardziej mi się podoba to okrągłe coś na hełmie, fajnie rozmalowane, dobry kontrast jak na tak ciemny obszar i dodatkowo te bliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 dzięki za radę, także coś w ramach ćwiczeń anielica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Chyba coś jest nie w porządku z kompozycją, bo wzrok biega tak bezładnie od lewej do prawej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 15 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2012 ach zawsze o tym zapominam przy ćwiczeniach :), taki szkic zwiadowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 ee, to był tylko taki subtelny żart na temat, ekhm, focal pointów :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 15 Kwiecień 2012 Share Napisano 15 Kwiecień 2012 ee, to był tylko taki subtelny żart na temat, ekhm, focal pointów :p heh a miałem wcześniej zapytac czy piszesz o tym o czym ja myślę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2012 następne zmagania z kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 głowa ok ale reszta chyba troche nie bardzo, coż dziwnego się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2012 :( głupie przyzwyczajenia zacząłem sobie malować plamą i zapomniałem o nanoszeniu poprawek w anatomij :), zmniejszyłem szyje, i poprawiłem długość włosów oraz ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 a korpus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 poza jest prosta, znajdz sobie refki do niej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 http://wallbase.cc/wallpaper/10931 może bardziej poza taka jak tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 ;P nie róbcie z niego kaleki bo inaczej chłopak nie będzie dobrze rysował, niech spróbuje sam koonstrukcję wrysowac i powinien wyciągnąć wnioski, a refki fajnie ze mamy dostęp do nich ale mozna mawet przed lustrem spróbowac stanąć, ewentualnie tutaj ubranie może lekko w bład wprowadzac, ale mimo wszysto cyce jakoś tak dziwnie wyglądaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Coś w tym jest yarosh ;D Może nawet pisząc ten post zapomniałem, że kieruję go do artysty, który już chyba trochę przeszedł i ma głowę na karku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Dzięki wszystkim za rady, skończę to ćwiczenie i spruję zrobić z tego coś bardziej, WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 (edytowane) teraz lepiej jednak wciąż mnie nurtuje czy ona ma to zapięcie po środku czy trochę z boku ? taki sybki over nie wiem czy do końca dobrze, bo nie zdążyłęm jeszcze poćwiczyc wszystkiego, ale wydaj mi się że trochę rozjasni o co mi chodzi, ofc same proporcje tułowia i cyców moga być bardziej w twą stronę, Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez yarosh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 głupie przyzwyczajenia zacząłem sobie malować plamą e tam wiadomo, ze zawsze zaczynasz od cycków a pozniej robisz postać ;) no błedy nam rzucaja sie w oczy Tobie za tydzien moze też się rzucą. Kilka linii przed plamami i miałbyś jako tako wyrysowana postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 29 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Takie coś na TSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 1,5 h speed z dzisiejszej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 awww!! uriel :DDD super design! Wez to dokoncz! ma potencjall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 dzięki, powiedziałem sobie że codziennie będę robił jedną taką prace, więc przez cały miesiąc trochę się tego uzbiera, pod koniec wykończę pewnie kilka do portfolio. Coś z wczorajszej nocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Uriel zajebisty design! Zrobiłem overka (pogubiłeś się trochę przy cyckach i masz manierę poszerzania za bardzo postaci) jak będziesz miał chwile luknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 trochę zbyt podobne w kompozycji, ale generalnie swietne :D kończ je kończ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 Status- wielkie dzięki rady przydały się również przy następnej postaci, koniec końców zrobię jej jedno ramie wyżej przez co piersi będą bardziej tak jak zrobiłem wcześniej z poszerzaniem masz racje :) i to że drugie ramie widać także wygląda świetnie więc jak zacznę wykańczać to coś z tym zrobię jeszcze raz dzięki to na pewno pomoże. Telthona- jeszcze około 8 prac zrobię do końca miesiąca więc tak jak mówiłem dopiero wtedy zacznę się tym bardziej bawić, tak czy inaczej dzięki. następna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 wszystkie mają tak samo ramie i tors ułożone :D weż jedną chociaż flipnij czy coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2013 ok następna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 ten jest elegancki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2013 Red Queen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 w ostatnim głowa za mała i ręce za duże :D ale kurde lecisz Uriel. co się z Tobą dzieje :P na dopalaczach jedziesz czy co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) głowa to może i tak , ale rękawice to takie +50 do siły miały być wiesz taki pancerz magicznie wspomagany :), dłoń kończyła by się mniej więcej tak jak w pancerzu marina z starcrafta Edytowane 21 Styczeń 2013 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 no domyślam się, że to takie +50 do siły, ale teraz to wygląda trochę jak zmutowana ręka (dłoń jest bardzo duża) wyobraź sobie jak ta ręka by wyglądała bez tego armoru - chodzi mi o wielkość palców np - jakby miała normalnej wielkości dłoń, to zmieściłaby dwa palce w jednej osłonce od rękawicy - jeśli wiesz o co mi chodzi :) ej, ale dalej mi nie odpowiedziałeś o co chodzi :P jakiegoś bufka dostałeś? zaręczyłeś się? jedziesz na grzybkach? skąd ten speed, dobry design i przypływ skilla? :D i załóż bloga jakiegoś noo! albo deva czy coś. ja tak rzadko zaglądam na maxa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Super się dzieje ostatnio! Tak jak wspominała telthona - bardzo zgrabny design. Chociaż stawiałbym momentami na bardziej wyrenderowany focal point. Wydaje mi się, że praca wyglądałaby na bardziej 'skończoną'. Świetnie jedziesz! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Chyba nie rozwikłamy sekretu Uriela. Ale stawiam na sok z gumijagód ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) Odnośnie dopalaczy to zawsze sporo rysuje, tylko zazwyczaj prac pokazywać nie mogę :(, i tak sobie stwierdziłem że poza pracą powinienem robić więcej rzeczy dla siebie no i gumisie także lubię, z stąd te stwierdzenie że jedna praca na dzień. Jeśli ktoś chcę porysować wspólnie zapraszam, zaczynamy codziennie o 22 i narazie jest nas trzech :) Jeśli chodzi o rękawice to jej właściwa ręka kończy się przed początkiem palców rękawicy, mniej więcej tak jak u marinów. ale nie widać tego więc powinienem coś w niej dorzucić co by to tłumaczyło. troszkę starsze koncepty steampunkowe: Edytowane 21 Styczeń 2013 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 nom fajnie sie tu dzieje :D .Dobry pomysł z tymi speedami zawsze można później to dokonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobry Pasterz Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Podobają mi się Twoje koncepty steampunkowe. Ostatnio sam borykam się z tymi klimatami i powiem Ci, że mnie zainspirowałeś. Dzięki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2013 Dobry Pasterz- odnośnie steampunku to na necie ciężko znaleźć dobre inspiracje a jak coś znajdziesz to zazwyczaj strasznie nielogiczne od strony funkcjonalności więc to strasznie trudny temat, sam miałem problemy a te zbiorowe arty to w zasadzie ćwiczenie przed konceptami które będą wykorzystane. Praca z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 23 Styczeń 2013 Share Napisano 23 Styczeń 2013 ale świetne wrzuty :) kurcze dobrze ,ze częściej wrzucasz :D steampunk bardzo mi się podoba i Twój sposób malowania :) Co do ostaniej pracki , ta panna ma podejrzanego zeza . Fajny design kombinezonu :D !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2013 Postacie wykonane na Warszawskiej edycji Global Game Jam 2013, Wraz z Sliterinem pracowaliśmy nad modelem, teksturę robiłem sam w zasadzie takie 2d :) więc pokazuje, na pojedynczy model poświeciliśmy około 5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 nawet spoko. wyglada przecietnie ta laska (chyba kwestia wiekszej ilosci czasu na przemyslenie kilku detali) ale rycerzyk nawet ciekawy i kolory dobrze dobrane. #93 jak zakrywasz cycki to nawet nieźle wtedy wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 ja jestem fanem, trzeba wierzyc ze w samej grze prezentowalo sie o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 28 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2013 szkic do Ligi CHC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 (edytowane) O kurcze, ale fajnie Uriel wrócił! Umknęły mi ostatnio te upy, a świetna robota, bardzo fajne te koncepciki! Co do ostatniego barbarzyńcy, trochę wygląda jakbyś anatomię z pamięci pojechał. Ale jakbyś z refki go wymuskał byłaby świetna pracka warta uwagi. ;) By the way, co to jest po lewej za plecami? (jakby jakiś kołczan). Pozdrawiam! Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Październik 2013 Autor Share Napisano 21 Październik 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi