adek Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 W internecie udostępniony został w całości krótki film Aarona Simsa pt. Archetype. Aaron to concept artysta, który pracował m.in. przy takich filmach jak The Incredible Hulk czy Green Lantern. Postanowił on jednak zrobić swój krótki filmu. Archetype to film zachowany w klimatach science-fiction opowiadający o pewnym robocie w którym podczas usterki odżywają ludzkie wspomnienia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2200
ezils Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Rewelacja. Podobno b. niski budżet. Pełny metraż będzie, nie mogę się doczekać!
badassky Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Jeden z niewielu filmów ,w których obejrzałem napisy końcowe ;D BTW.Czy Wam też ten aktor przypomina K.Materne?
comander_barnik Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 IN-FUCKING-CREDIBLE, aż bym chciał zobaczyć tą master klasę Gnomona z making offem...
pabulo Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Ja tez chce pełny metraż tylko jeszcze dłuższy. A najlepiej 4 sezony serialu na tym poziomie :)
Sunedge Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 Podobalo mi sie zachowanie zolnierzy a zwlaszcza bardzo profesjonalna i przemyslana taktyka walki z robotami...
zio_mal Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 swietne:) mam nadzieje ze autor pokusi sie o ciag dalszy:)
Rotcore Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 elegancko... dobra robota concept artysty ;p
Rekomendowane odpowiedzi