Vehr Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Cześć wszyskim, Wrzucam na pożarcie moj ostatni projekt do portolio. Miałem chwilę czasu(ferie :D) to powstała taka sypialnia. Trochę się nauczyłem przy tym projekcie. Co sądzicie? p. Tomek [ATTACH=CONFIG]84571[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 całość super, ale mnie osobiście łóżko i jego zawartość powala. świetne te zagniecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) nnaaaaaaaaaa.... bardzo ładnie, strasznie przyjemne, nie ma co tu krytykować oprócz materiału jednolitego koloru poduszki, nie widzę wzoru z którego została poduszka wyszyta, ale co tam :) Taki drobiazg. Kadry spoko, choć można było pozbyć się niechcianych wcinających się w krawędzie elementów. Cienie są, są, ale niektóre formy się tu nie kontrastują (mówię o szafce w ujęciu nr.2) czuć jakby było trochę płasko. Na pościeli widać jakieś interpolacje geometryczne :( 5* Edytowane 12 Luty 2012 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 materiały tekstyliów rewelacyjne. zdradzisz jak modelowałeś poduszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 materiały tekstyliów rewelacyjne. zdradzisz jak modelowałeś poduszki? przyłączam się do pytania/prośby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 marvelous? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Świetne! Jedyne co może chwilami przeszkadzać, to "przechylone" kadry na zbliżeniach. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 12 Luty 2012 Autor Share Napisano 12 Luty 2012 Dzięki za miłe komentarze :). Pionier ma racje ;) do tkanin, poduszek używałem Marvelous Designer. Świetnie się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Woow mega :D Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 "z czego" jest podłoga? Shadery super. Oświetlenie średnio nastrojowe a widać, że świecić potrafisz i nad tym bym jeszcze posiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 na pierwszym, obrazy chyba troszkę w próżni, ale specjały łóżkowe wyborne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Mam mieszane uczucia - z jednej strony bardzo fajnie na niektorych ujeciach. Brakuje mi czeog projektowo do samej prezentacji, ale to pomijam. Swiatlo kuleje na niektorych szotach i przez to calosc traci - wedlug mnie wyszedlbys lepiej pokazujac mniej. Kilka ujec jak te z zegarkiem, z ramkami na pierwszych planach po prostu nieciekawe, nieciekawie oswietlone, natomiast inne bardzo na plus. Generalnie bardzo fajnie, ale z malym minusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flamaster69 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 strasznie mi się to podoba, chciałbym wiedzieć jak się robi tak ładne tekstylia! Jedyna rzecz która mnie w tej pracy razi to rzucająca się oczy powtarzalność tekstury ściany. Gdyby była tapetowana to rozumiem. Ale to jest jakaś zacierana lekko farba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 zoomy kozackie , bo całość jakoś mi nie przypadła do gustu , może kolory bo podobny mam pokój i już nim żygam :D hehe z moich uwag jesli można :) - ta ściana mi coś nie gra , nie wiem czy poprostu styl czy co :) - życia troche brakuje w tym - książki na 4tym jakoś tak jak ctrl+v wyglądają - no i ten zegarek szkoda ze go tak przepaliło Long story short , łóżko na zoomach wgniata , bardzo mi się podobaja shadery - ekstra wyszło. :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 21 Luty 2012 Autor Share Napisano 21 Luty 2012 Cześć wszystkim, Bardzo Dziękuje za "fronta". Dzięki za wszystkie komentarze i uwagi. Postaram się je wyeliminować w następnych projektach i dłużej popracować niektórymi elementami. p.Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILLOW1183 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Bardzo ładna wizka choć zegarek bym poprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Bardzo fajne tkaniny, poduszki itp. Nad samymi ujęciami bym jeszcze popracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi