Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszyskim,

Wrzucam na pożarcie moj ostatni projekt do portolio. Miałem chwilę czasu(ferie :D) to powstała taka sypialnia. Trochę się nauczyłem przy tym projekcie.

Co sądzicie?

p. Tomek

stylowe_lozko_sypialnia2.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_1.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_2.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_3.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_4.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_5.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_6.jpg

stylowa_sypialnia_michalski_7.jpg[ATTACH=CONFIG]84571[/ATTACH]

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

nnaaaaaaaaaa....

bardzo ładnie, strasznie przyjemne, nie ma co tu krytykować oprócz materiału jednolitego koloru poduszki, nie widzę wzoru z którego została poduszka wyszyta, ale co tam :) Taki drobiazg. Kadry spoko, choć można było pozbyć się niechcianych wcinających się w krawędzie elementów. Cienie są, są, ale niektóre formy się tu nie kontrastują (mówię o szafce w ujęciu nr.2) czuć jakby było trochę płasko. Na pościeli widać jakieś interpolacje geometryczne :(

5*

Edytowane przez Camel
Napisano

Dzięki za miłe komentarze :).

Pionier ma racje ;) do tkanin, poduszek używałem Marvelous Designer. Świetnie się nadaje.

Gość Chrupek3D
Napisano

na pierwszym, obrazy chyba troszkę w próżni, ale specjały łóżkowe wyborne.

Napisano

Mam mieszane uczucia - z jednej strony bardzo fajnie na niektorych ujeciach. Brakuje mi czeog projektowo do samej prezentacji, ale to pomijam. Swiatlo kuleje na niektorych szotach i przez to calosc traci - wedlug mnie wyszedlbys lepiej pokazujac mniej. Kilka ujec jak te z zegarkiem, z ramkami na pierwszych planach po prostu nieciekawe, nieciekawie oswietlone, natomiast inne bardzo na plus. Generalnie bardzo fajnie, ale z malym minusem.

Napisano

strasznie mi się to podoba, chciałbym wiedzieć jak się robi tak ładne tekstylia!

Jedyna rzecz która mnie w tej pracy razi to rzucająca się oczy powtarzalność tekstury ściany. Gdyby była tapetowana to rozumiem. Ale to jest jakaś zacierana lekko farba.

Napisano

zoomy kozackie , bo całość jakoś mi nie przypadła do gustu , może kolory bo podobny mam pokój i już nim żygam :D hehe

z moich uwag jesli można :)

- ta ściana mi coś nie gra , nie wiem czy poprostu styl czy co :)

- życia troche brakuje w tym

- książki na 4tym jakoś tak jak ctrl+v wyglądają

- no i ten zegarek szkoda ze go tak przepaliło

Long story short , łóżko na zoomach wgniata , bardzo mi się podobaja shadery - ekstra wyszło. :)

Pozdr

Napisano

Cześć wszystkim, Bardzo Dziękuje za "fronta". Dzięki za wszystkie komentarze i uwagi. Postaram się je wyeliminować w następnych projektach i dłużej popracować niektórymi elementami.

p.Tomek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności