badfood Napisano 28 Luty 2012 Napisano 28 Luty 2012 Uwaga! Łowcy zombie, mikrobiolodzy-amatorzy, tropiciele ptasiej grypy i cały fanklub choroby wściekłych krów wzywani są do zabawy. Temat otwarty – mam nadzieję, że będzie się cieszył większą popularnością niż poprzedni. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.03.2012 godz. 23:59. SONDA: od 06.03 do 08.03 (3 dni)[ATTACH=CONFIG]84885[/ATTACH]
badassky Napisano 28 Luty 2012 Napisano 28 Luty 2012 Może mała popularność wynika z faktu, że zakładasz wątek w złym dziale :) Jeśli możesz to przenieś wątek do galerii 2D.Będzie bardziej zauważalny.
CzAk1 Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Juz przeniesione, przyklejone. Niech się zabawa zacznie.
badfood Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 To zaczynam Infekcja zjadliwa. Male rokowania na wyleczenie
Rotcore Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 hehe no karola i Florian konkretne speedy... ;)
EthicallyChallenged Napisano 2 Marzec 2012 Napisano 2 Marzec 2012 Ja sztampowo do bolu ale jak zabawa to zabawa ;]
GrzegorzPrzybys Napisano 2 Marzec 2012 Napisano 2 Marzec 2012 To ja może tak trochę wydumanie, ale około-tmeatycznie. Żadne promowanie nazizmu. "Infekcja" jako choroba umysłu przenoszona dalej.
Rotcore Napisano 2 Marzec 2012 Napisano 2 Marzec 2012 widzisz badfood? na tym forum jest zdecydowanie mocne parcie na prosty temat ;) naprawdę fajne speedy jak na razie wszystkie mi sie podobają...
arturadamczyk Napisano 3 Marzec 2012 Napisano 3 Marzec 2012 Zamiast całuśnej foteczki ze Sfinksem - czarnobylski lans. I wersja bardziej high.
pumax Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 No to żem się skapneła o 23:00 że dziś koniec bitwy i na szybciora takie coś o:
badfood Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Koniec zgłaszania prac. Zapraszam do głosowania.
Kalberos Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 Glosuje na Marduka najbardziej mi ta pracka podchodzi
Rekomendowane odpowiedzi